måndag 12 november 2012

Godis till nyanlända - mer skatter för svenska folket 
Sveket mot svenska folket är så oerhört stort så det saknar motstycke i historien.
Aldrig tidigare har svenska ledare svikit sitt folk på detta sätt.


Sveket genomsyrar hela det svenska samhället från regering , riksdag, skolan, rättsväsendet, massmedia, kommuner, landsting och alla myndigheter.

Överallt sitter svekets administratörer och administrerar svenskarnas undergång.
Belöningen från Reinfeldt & alliansen är fina jobb och hög lön.


Så ser det ut i Sverige.


Från Snaphanen:

Moralisk upprustning i Sjupartiet

Vad Westerberg inte begriper är att vi och "dom" är Bengt Westerberg ( BW) mot en stor och växande del av den svenska befolkningen.

Eller också förstår han det exakt men klänger sig fast till ett skådespel, som han hoppas håller hans tid ut.

"Lärdomen från Danmark", då det danska högerliberala Venstre, som 1993 satsade på en antiislamidstisk politik.

Vad gjorde då Venstre 1993? Låt oss se efter, men där sitter bara tre fnask och en ficktjuv i åhörarskaran och man kan inte klandra dom som stannade hemma och vi får inte veta vad Venstre hade gemensamt med nationalsocialisterna.

Se hela anti-islamofobitalet om SD som utmålas som främlingsfientligt i Westerbergs "utredning" om Du har orken till detta. Det är som att se Teheran Press och TV. Detta är en ideologisk produktion som de som angripes av dess innebörd får betala för.

Kärnan i detta är det anti-ideologiska (....)därför flyttade jag till Sverige, där jag som en "liten främling"fick öga på all den ideologiproduktion som försiggick, under ett helt annat namn, som rättvisa och jämlikhet, det vill säga den skandinaviska modellen som är en aning starkare i Sverige, men bara en "aning".(Knausgaard om Sverige i Jalving om Scavenius och Buhl.)Läs

Oanad populismen.

Fredrik Reinfeldts partner i utlänningspolitiken är ju Miljöpartiet som har gjort en kampanjsite som heter Fler öppna dörrar till Sverige, där de uppmanar folk till att ladda upp egna bilder på siten uppenbart utan förhandscensur.
 Den stängs nog snart. (Uppdated, ja det gjorde den ). Miljöpartisterna skulle få ett abrupt uppvaknande lördag morgon.

"Det är folket som är problemet" som salig redaktör Seidenfaden sade. Den blodiga flickan som dök upp var Jenny Lemon från Göteborg som nyårsafton 2004-2005 blev grovt rasistiskt misshandlad och våldtagen av fyra somalier i Göteborg. En av dem våldtog några år efteråt en 84-årig kvinna i Dalarna.

Miljöpartister läser tydligen mycket sällan tidningar. Och om de gör det så förtränger de innehållet ganska så snabbt.

Det märkliga i sammanhanget är att de som gör dessa tidningar - svenska journalister - är miljöpartister!

Det hänger inte ihop. Det gör Sverige heller inte mera./Översättare Katinka Gladh.”

Vardagsrasism

Det är fruktansvärt så många rasister det finns i Sverige. Vad skulle de göra utan Bengt Westerbergs kunskapslyft? Han var en av dem som öppnade dörren för massinvandring till Sverige 1992, nu vill han skjuta sina egna skapade elefanter med gummiband för att rädda sitt skinn.
Enligt Westerberg så behöver lärare utbilda sig och lära sig mer om främlingsfientlighet.
Ett femårigt kunskapslyft som skall finansieras med skattemedel 650 miljoner.
Lärare kan få plugga vardagsrasism, ”Vardagsrasism största hotet”. Läs här och här.
Läs mer om Bengt Westerberg:


2 kommentarer:

 1. Arbetaren i Sverige är blåst av Reinfeldt. Medan de sliter för att fylla välfärdspåsen med pengar som ska gå till pensioner, skola och vård, tömmer Fredrik påsen för att förändra Sverige från en nation med framstående forskare, uppfinnare och ett hårt arbetande folk till en nation där analfabetism belönas med stora bidrag. Att grupper som Syndikalisterna inte reagerar utan går på regeringens linje med en ohämmad invandring, gör mig förvånad. Facket kämpade till oss möjligheten att få ta vår välförtjänta pension vid 65 års ålder, i dag när Fredrik vill tvinga alla att jobba ytterligare ett par år (för att pumpa in pengar som ska gå till invandrarnas försörjning) är facket tyst, väldigt tyst. Denna tystnad får mig att fundera på om det finns en ohelig allians mellan regeringen – LO.

  SvaraRadera
 2. Reinfeldt styr arbetarna i Sverige med järnhand om ni inte ställer er till svekets administratörer så är ni utan arbete och i ett totalt utanförskap och ingen återvändo till ett nytt arbete igen.
  Ni är de stora förlorarna förstår ni inte att ni kan bli arbetslösa och sjuka,då står inte Reinfeldt där och erbjuder fint arbete och en hög lön.
  Då är ni i totalt utanförskap och får gå från hus/ hem och nytt arbete det får ni inte i Sverige.
  Ingen sjukvård,tandvård eller mediciner för ni har inga pengar.
  Det är ni som utplånar hela Sverige och gör era medmänniskor både bostadslösa,sjuka och utan pensioner så småningom.

  SvaraRadera