fredag 16 november 2012

Hur går det för Amerika?EKP:  Cirkus och bröd
"Amerikaner som helhet har anslutit sig till resten av västvärlden och röstat till  sig en livsstil som de inte är villiga att arbeta för.  Ju längre tid det tar innan man gör en kurskorrigering desto mer krampaktigt blir det. Således valde man förra tisdagen att skjuta upp det i ytterligare fyra år. Jag tvivlar på att de får så lång tid." Mark Steyn

Hans föräldrar var dissidenter i Sovjetunionen som trotsade gulag för att ge röst åt frihet i en totalitär stat.

När han var fem år gammal flydde hans familj till väst.
Nu följer Jamie Glazov, redaktör för FrontPageMag.com i sina föräldrars fotspår och talar ut om de största frågorna som hotar friheten han kunde hitta i Amerika. Och enligt Glazov har hotet aldrig varit mer verkligt eller mer akut.

"Det är middagstid för Amerika", hävdade Glazov i en intervju med Josh Brewster. The Glazov Gang. "Det finns en jihadistfiende på väg emot västvärlden och i Amerika och mot Israel. Där finns hotet om ”stealth jihad” och även våldsamt, fysiskt jihad. Och ... politisk korrekthet och den vänsterorienterade ideologin har helt förblindat väst och satt handbojor på oss bakom vår rygg, och vi har media liksom människor i Vita Huset som saboterar för oss inifrån. "

Glazov talade med Brewster om sin familjs kamp för frihet, deras ”run-ins” med KGB:s  förhörsledare, deras flykt till väst, David Horowitz inflytande, grundare och ordförande för David Horowitz Freedom Center och om lanseringen av sin senaste bok, "High Noon for Amerika: The coming Showdown."

Glazovs tidigare bok United in Hate visar hur den radikala vänstern, även i Amerika, är villig att skydda och medverka som ”partner” med radikal islam, eftersom de två grupperna har gemensamma värderingar: nämligen ett hat mot den västerländska kulturen, kapitalism och det judisk-kristna arvet i USA, och en önskan att etablera en egen image i en ny världsordning.
Läs mer av Mark Steyn:

Europeérna har inte valt mångkulturen – det har politikerna gjort


  

Italien: Muslim skar halsen av sina två barn för att straffa sin fru

Muslimska kvinnor behöver ett underjordiskt nätverk för när de lämnar sina fromma män behöver de ett nytt namn, en gömställe, ett nytt liv.

”Marockansk Muslim skar halsen av sina två barn för att straffa sin fru" (Sharia Unveiled)

Utredarna brottsplatsen
En stormig relation är slut nu. Han kunde tydligen inte stå ut med vissa vanor hos frun, bland annat det faktum att hon hade beslutat att inte bära sin slöja som  är tradition för kvinnor i  deras land. (….)

Offren var parets två barn, Ahmed, 8, och hans syster Jiahane 12 år. Fadern Mustafa Hajjaji, en marockan 44 år, mördade dem genom att skära halsen av dem med en kniv.”


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar