fredag 2 november 2012

Invandringsindustrin en lukrativ bransch-Det verkar som om snyltare och kravmaskiner väller in i vårt land.
 
Det är också en lukrativ bransch, invandringsindustrin.

Så här säger entreprenören Jimmy Hoppe:
 
”– Driver man det bra, så finns det pengar att tjäna på den här verksamheten och skulle det inte göra det så skulle man inte få lov att fortsätta det, säger Jimmy Hoppe och tillägger att det går bra för honom nu och att han under en tolvmånadersperiod fakturerat för ungefär 70 miljoner kronor.”
Läs mer här och här

På bloggen har inkommit några tänkvärda och bra kommentarer som förtjänar att uppmärksammas.

"- Vi kom hit för att leva som människor, men så blev det inte. Vi lever som djur. Vi flydde undan bombningarna, men här kan vi inte heller leva. Det säger byggnadsarbetaren Abdullah Allabdullah med gråten i halsen.

- Jag tänker på att döden i Syrien vore hederligare än livet här."
(…)
Det är fullt riktigt att kollaget ovan visar precis vilka våra fiender är. Det är förrädarna i riksdag och regering och på alla ställen i etablissemanget.

Det är de som bär ansvaret och det är de som ska stå till svars en dag för sin oförsonliga kriminalitet mot det svenska folket, och räkenskapets timma har redan slagit, nu räknar vi bara minuterna till verkställande!” Kommentar på Det rika Sverige

 
1. Fredrik bjuder in asiater och afrikaner, och den svenske arbetaren får betala. Det byggs sakta men säkert upp en 5:e kolonn som kommer att ta över jobben när de svenska arbetarna strejkar som följd av sänkta löner. Jag tror att massinvandringen är en överenskommelse mellan Alliansen + MP + SAF.

Varför återställer inte Alliansen A-kassan så att en person som blir arbetslös kan överleva?

Jo, när lönerna börjar dumpas, har inte den svenske arbetaren råd att protestera för han/hon kan inte försörja familjen på den låga A-kassenivån. Säger arbetarna upp sig, finns en reserv att sätta in som jobbar för just ingen lön alls. Och fortsätter arbetarna att jobba så kommer de inte att få gå i pension vid 65 för Alliansen kommer att via lagar tvinga arbetarna att fortsätta jobba och betala uppehället för alla Fredriks gäster.


Den svenske arbetaren har blivit blåst.......
 

 2. Det där med vattenförbrukning så är ju det nya påfundet att installera vattenmätare vid renoveringar om man inte redan gjort det. Så att man får betala för det vatten per hushåll man förbrukar. Inte så svårt att förstå varför heller. Nybyggarna låter ju kranar och duschar stå på dygnet runt. Ändå kommer inte detta nya påfund att drabba våra pensionsräddare det minsta, ty det är ju ändå soc, FK eller Mig-verket som står för fiolerna. Vilket i verkligheten innebär skattebetalarna/slavarna.

 

 Så framöver får fattiga svenskar snåla med vattnet så mycket de bara kan och bara använda det absolut nödvändigaste. Man kan ju undra hur detta kommer påverka hygienen i det långa loppet. Somliga kanske inte har råd att tvätta händerna efter varje toalettbesök. Samtidigt står vattnet och rinner hos vinstlotterna. Men det värsta är ändå att det redan råder svår vattenbrist i världen. Kanske är det frågan om en form av aqua-jihad helt enkelt? Vi vet ju redan att jihad förs på många olika fronter och sätt. Inte alla nödvändigtvis våldsamma. Syftet går ut på att utarma det ockuperade värdfolket på att alla sätt som går så att man till slut underkastar sig allah.” Kommentarer på Planerna för Sveriges undergång

När Sverige var mitt land
 
Sverige är inte längre mitt trygga fina hemland. Det är mer som "Dårarnas Paradis", som en arg äldre granne sa en gång. Politikerna har skänkt bort mitt land till ett annat folk. Ett folk med helt andra värderingar, en helt annan etik och moral. Helt annorlunda.

Om detta skriver Frank i en dikt i NT den 25 oktober 2012:

När Sverige var mitt land fick man jobb på Arbetsförmedlingen.
När Sverige var mitt land kunde man ta ut pengar på banken.
När Sverige var mitt land gick skolorna inte i konkurs.
När Sverige var mitt land var Volvo en svensk bil.
När Sverige var mitt land lekte barnen utomhus.
När Sverige var mitt land mördade man inte varandra på gatorna.
När Sverige var mitt land lämnades inte de gamla att dö nakna i sin egen avföring.
När Sverige var mitt land fanns det rött och blått.
När Sverige var mitt land fanns det rätt och fel.

Läs mer om Dårarnas paradis här och här

DSM - Därför skall vi berätta - Julia Caesar


3 kommentarer:

 1. Apropå vatten:

  I Afrika är det torka, och i stora delar av världen breder öknarna ut sig, men i Sverige finns det hur gott om vatten som helst.

  Det blir inte mer vatten i Afrika om vi snålar på vattnet här, så att man ska börja ta betalt för vattnet kan inte vara något annat än ett nytt sätt att plundra ut svenskarna.

  Idag blir svenskarna rånade inpå bara kroppen, men som vi ser räcker inte det, för erfarenheterna visar att vi ska plågas värre för varje år.

  Svenskhatet breder ut sig hos politikerna, på precis samma sätt som judehatet bredde ut sig bland de tyska politikerna före och under andra världskriget.

  Judarna trodde att det nu inte kan bli värre än så här, men det var bara början. Efter alla judehatarharanger från politikerna kom överfallen på judar.

  Efter svenskhatarharangerna från politikerna här och nu kom överfallen på svenskar. Man bränner ner stadsdelar och våldtar kvinnor och barn, och Sverige har den största våldtäktsstatistiken i världen, näst efter Lesotho i Sydafrika, där man också utrotar vita.

  Judarna tvingades in i koncentrationsläger i dåtidens Tyskland, och där bestals de på allt de ägde.

  Svenskarna tvingas in i arbetslöshetsköer och blir utsatta för koncentrationslägerliknande åldringsvård, där de drogas ner och möter en för tidig död.

  Rasismen och hatet breder ut sig hos politikerna i riksdagen och i media med allehanda groteska uttalanden om svenskar som mindervärdiga och "Om vi inte haft invandringen hade vi haft stampade jordgolv"

  Judar ansågs vara så vedervärdiga i hela deras person så att de var inte värda att leva, idag anses svenskar vara precis så vedervärdiga.

  Då ställs frågan på sin spets:

  Vem är värd att leva och vem är inte värd att leva?

  Folkmoralen över hela världen anser att högförräderi mot sitt eget folk bör bestraffas med döden.

  Med folkmoralen i bagaget vet vi alltså vilka som har förverkat sin rätt att leva!

  SvaraRadera
 2. Tankarna om vattnet har jag själv också varit inne på. Misstänker också att det handlar om vatten-jihad. Inom 50 år kommer Sverige se ut som Afghanistan. Vår vackra natur borta och ersatt av en kal stenöken. Vi kommer förmodligen lida av samma vattenbrist som i deras hemländer och mycket av det som finns kommer att vara orent och otjänligt.

  SvaraRadera
 3. Inte bara ägandet som är farligt,Bonnier utövar politiskt inflytande över Sverige.
  De utövar sin makt genom att propagera för att det svenska Sverige ska tyna bort och ersättas av en mångkultur,där svenskarna bara är en folkgrupp bland alla andra och de kontrollerar även den ekonomiska utvecklingen i Sverige.

  SvaraRadera