lördag 24 november 2012

Världsmedborgaren Sahlin har uttalat sig om dubbla medborgarskap"Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Muhammed få jobbet.Mona Sahlin


Mona Sahlin skapar den nya världsmedborgaren
ett eller annat sätt slutar alla diskussioner om invandring i Sverige  att  vara en debatt om debatten, det är meningen så då orsakas ingen skada medan ”eliten” ger bort landet ”i tjocka bitar”. Hon har även synpunkter på Kent Ekeroths illasittande kostym!!!
”Så när jag i dag läste om Kent Ekeroths förslag att undersöka vilka riksdagsledamöter som har dubbelt medborgarskap känner jag en sån vrede. Men också beslutsamhet. Kent Ekeroth visar återigen vad som döljer sig bakom hans illasittande kostym. En riktig rasist som inte har förändrat sig ett dugg. En företrädare för ett parti som ännu en gång visar att den egna historiken fortfarande är dess framtid. Rasister. Varken mer eller mindre.

Att inte förstå att man kan älska mer än ett land. Att inte begripa att ursprung och framtid hör ihop för oss alla. Att inte se hur flyktingar världen över förenar de länder de kom från med det land de lever i. Att nationaliteter blandas och blir den nya världens medborgare. Det är en ynklig, farlig, rasistisk och hopplöst föråldrad inställning som Kent Ekeroth ännu en gång ger uttryck för. Sverige är för alltid förändrat. Lojalitet och kärlek till ett land byggs på annat än “ren ras och äkta svensk”. Mona Sahlin: Vänjdig vid det moderna Sverige, Ekeroth”
Det var i mitten av april i år som den förra S-ledaren Mona Sahlin valdes in i styrelsen för Systembolaget, tillsammans med Teracoms vd Crister Fritzson. Nu börjar ordföranden Cecilia Schelin Seidegård att tröttna på hennes upprepade skolk.
Mona Sahlin och Cecilia Schelin Seidegård är båda nominerade av ägaren Social-departementet, som också utser ledamöterna.

Men enligt Dagens Industri har Sahlin uteblivit från inte mindre än sex av nio sammanträden sedan bolagsstämman.

Kokk om Mona Sahlin

Kokk är inte längre en del av socialdemokratins innersta cirklar, men har på sin blogg 2006 bland annat yttrat kritik om den före detta kollegan Mona Sahlin. I skarpa ordalag avfärdade han Mona Sahlins kandidatur som partiledare:
... politiskt är hon ett osäkert kort ... Mitt intryck av henne – jag har jobbat nära henne under hennes tid som partisekreterare – är att hon agerar mer efter vart hon känner att vinden blåser än efter djupt grundad övertygelse och framför allt kunskap ... Hon var ganska lat ... Och hon var fruktansvärt oberäknelig. Det hände, att ombudsmän slog vad om huruvida hon skulle komma till ett utlovat möte eller inte.
Kokk hade deltagit i samtliga socialdemokratiska partikongresser sedan 1968, men inför den extrakongress – som valde Mona Sahlin till ny partiledare – meddelades att Kokk inte var välkommen.

Vilka politiker är ”rumsrena”?

Svenska EU-parlamentarikern Cecilia Wikström (FP) sade i TV 20 nov. 2012 att EU-kommissionär Tonio Borg från Malta inte är rumsren och menade att nationella partier inte är rumsrena. ”Inte rumsren” är ett flitigt brukat ord av etablissemanget när de positionerar nationalister. 

Regeringens hemsida:
“Vi tar ofta för givet att samhället och befolkningen kommer att se ungefär likadant ut om 50 år ...
Vi vet inte ... vilket ursprung denna befolkning kommer att ha... Denna befolkning ... kanske inte längre uppfattar sig som svenskar ... utan mera som européer."

Den nya världen om världsmedborgaren Sahlin får bestämma

I Kokkedal har framtiden redan bosatt sig.
Nu efter debaclet om en julgran på torget under juletid har framtidens islamska samhälle redan påfört den danska urbefolkningen sina påbud och tvångsregler. Här finns det ingen tolerans längre när det gäller att tvinga på lokalbefolkningen Islams lagar- som står över allt enligt sharian.

Att det inte var kostnaden i sig för julgranen på torget stod klart ,när pengarnaför julgranen som för ortsborna skulle lysa upp midvintermörkret, till allas glädje var insamlade.

Då kom det raka, odiskutabla svaret att en julgran tolereras inte av den islamska majoriteten i en bostadsrättförening i kungariket Danmark som styrs av en drottning.
Att islamiseringen trots våra folkvalda politiker, i alla fall de flesta, fortsätter var gång vi ger efter för särkrav.

Bit för bit förlorar vi den mark på vars utrymme vår demokratis basfundament är uppbyggd.

Och detta till en ohyggligt intolerant monokultur, vars intresse och enda, slutgiltiga mål är totalt världsherravälde! Detta förklaras av de politiskt korrekta att vi måste vara toleranta mot intoleransen, just för toleransens skull!!!

Att vi själva betalar för att avskaffa vårt samhälle med dess uppbyggda välfärd i den goda toleransens namn. Dessutom tillåts vi inte att protestera mot detta i toleransens namn.
Om islamiseringen av vårt Europa gäller det att inse att detta inte kommer från en trosinriktning om t.ex vår kristendom utan snarare från till vilket omfång de sk.moderata muslimerna uppfyller när det gäller de politiska och religiösa krav som islam ställer på dessa som är indragna i denna hemska vidskepelse.

Som att som goda muslimer, med fredliga eller våldsamma medel införa sharia-lagar, oberoende hur samhället är uppbyggt.

Att vi är utsatta för ett lågfrekvent krig utan att de ansvariga för detta försvarar den befolkning som gett dem mandat till att styra kommun och riksregering.

Hur skull de kunna göra det utan att erkänna brottet de har begått mot de egna befolkningarna?

Med små medel tycker jag dock att befolkningen i Kokkedal som denna fråga gäller skulle kunna protestera mot det påtvingade julgransförbudet ,genom att sätta upp en egen julgran på alla balkonger,där det finns möjlighet till detta med så mycket ljus som möjligt för att visa att en äkta Kokkedalare är fortfarande herre i sitt eget hus!/Katinka Glahd.

TV 2 journalister blev hotade och fick bilen sönderslagen
En grupp invånare från Egedalsvænge i Kokkedal gick idag runt för att samla underskrifter bland de andra boende att deklarera misstro mot bostadsrättsföreningen styrelse. Detta efter att styrelsen med muslimsk majoritet nekat en julgran till julfirandet.

Läs mer om ”idyllen” Kokkedal här och här

Gruppvåldtäkter mörkläggs i Storbritannien

Paul Weston

Varhelst i västvärlden där man hittar stora grupper av muslimer, hittar man även en motsvarande stor mängd gruppvåldtäkter med muslimska förövare och infödda vita flickor som är offren. Jag är inte säker på hur våldtäktsstatistik i de muslimskt styrda länderna ser ut, men man antar att den är lägre än i väst bara för otrogna flickor ses som tillåtna mål i Dar al-Harb (House of War).

Västerländska kvinnor och flickor tycks ännu inte vara medvetna om det islamiska kravet att klä sig i lager av svarta kläder för att motverka den sexuella driften hos rovgiriga muslimska män. Efter redovisningen av den muslimska gruppvåldtäktsepidemi i Australien, ankom det på Sydney-baserade Sheik Taj Din al-Hilali, Australiens ledande muslimske präst, att ange vilket sedan blivit smärtsamt uppenbart för dem som verkligen förstår den stora skräcken inför muslimska attityder till icke-muslimska kvinnor:

"Om man lägger ut icke täckt kött och placerar det utanför på gatan, eller i trädgården eller i parken, eller i trädgården utan lock, och katterna kommer och äter det ... vems fel är det, katterna eller det icke täckta köttet? Det icke skyddade köttet  är problemet .... om hon är i sitt rum, i sitt hem, i sin hijab, skulle inga problem ha uppstått. "

High Wycombe, ett område som kanske inte förknippas med en hög muslimsk närvaro, är den senaste delen av Storbritannien där man upptäcker sådana små underverk av mångkulturell anrikning, där åtta muslimska män greps  den 19 november för ”grooming” och våldtäktsanklagelser.  Och jag som tänkte att High Wycombe fortfarande var en del av det som en gång var ett ganska trevligt land som heter England  GoV

Läs mer av Paul Veston:

Västerländska politiker skall ställs till svars del 1 och 25 kommentarer:

 1. Vilken fruktansvärd framtid det etniska svenska folket kommer att gå till mötes i sitt eget land Sverige.
  Kolla in de två bilderna ovan och läs texten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är evigt tacksam att jag inte har satt några barn till världen. Alla Svenskar som har barn och kanske barnbarn borde mycket snart helst IGÅR ta sig en funderare om sina nära och käras framtid innan det är FÖR sent. Klockan håller på att passera tolv så det är VERKLIGEN brottom.

   Radera
 2. "Hon har även synpunkter på Kent Ekeroths illasittande kostym!!!"

  Jag har mer förtroende för en politiker, företagsledare eller rik person (i mina sammanhang så är Kent Ekeroth rik som riksdagsman) som klär sig i en kostym från Ullared, än jag har förtroende för en riksdagsman som klär sig i en Armanikostym för att han ska verka finare än andra människor. Det är intressant att Mona Stahlin som socialdemokrat har sådana inklinationer att hon ser folk som klär sig i mindre fina kostymer som lämpliga föremål för spe. Vad säger det om Mona? Det finns bara ett möjligt svar på det; hon är en hycklande (s)-riksdagskvinna som bara känner riksdagsmän och riksdagskvinnor som sitter där dem sitter för att gynna sina egna intressen, såsom makt, prestige och ett fint och avundsvärt jobb. Hon vet inte vad "uppoffra sig" patriotiskt för sitt land betyder.

  "Går det att äta?" säger Mona. "Vad är det här patriotism för något?" säger Mona storögt.

  Det är motsatsen till dig, att uppoffra sig för sitt land, Mona! Tex som ultraliberalkulturrelativisten Obama gör. I USA kan man nämligen inte bli president utan att vara patriot, vänster- som högerpolitiker. Och i din favoritvärld Islamvärlden kan man inte heller bli någonting utan att vara patriot och god müslim, och man mer eller mindre. Är man inte det så blir man måltavla för en miljard människors vrede, vilket är en dödsdom. Hur bra är inte vi svenska patrioter jämfört med dem?

  Det är riktigt, vi är bättre människor än 99,999 procent av dem pedofilerna, sade jag!

  Roger Klang, Lund Scaniae Sverige

  SvaraRadera
 3. "Hon har även synpunkter på Kent Ekeroths illasittande kostym!!!"

  Jag har mer förtroende för en politiker, företagsledare eller rik person (i mina sammanhang så är Kent Ekeroth rik som riksdagsman) som klär sig i en kostym från Ullared, än jag har förtroende för en riksdagsman som klär sig i en Armanikostym för att han ska verka finare än andra människor. Det är intressant att Mona Stahlin som socialdemokrat har sådana inklinationer att hon ser folk som klär sig i mindre fina kostymer som lämpliga föremål för spe. Vad säger det om Mona? Det finns bara ett möjligt svar på det; hon är en hycklande (s)-riksdagskvinna som bara känner riksdagsmän och riksdagskvinnor som sitter där dem sitter för att gynna sina egna intressen, såsom makt, prestige och ett fint och avundsvärt jobb. Hon vet inte vad "uppoffra sig" patriotiskt för sitt land betyder.

  "Går det att äta?" säger Mona. "Vad är det här patriotism för något?" säger Mona storögt.

  Det är motsatsen till dig, att uppoffra sig för sitt land, Mona! Tex som ultraliberalkulturrelativisten Obama gör. I USA kan man nämligen inte bli president utan att vara patriot, vänster- som högerpolitiker. Och i din favoritvärld Islamvärlden kan man inte heller bli någonting utan att vara patriot och god müslim, och man mer eller mindre. Är man inte det så blir man måltavla för en miljard människors vrede, vilket är en dödsdom. Hur bra är inte vi svenska patrioter jämfört med dem?

  Det är riktigt, vi är bättre människor än 99,999 procent av dem pedofilerna, sade jag!

  Roger Klang, Lund Scaniae Sverige

  SvaraRadera
 4. Det är med största sannolikhet så att det är många av de gamla Uvarna inom S som har gjort MER än arbetat nära bla Mona Muslim. När gråterskan Margot Wallström, Anna Lindh och ovannämda mfl svassade runt ute på LO:s kursgård i sina ungdoms dagar var det garanterat klappar både HÄR och DÄR och speciellt DÄR. Det är ett bra sätt att få fart på en karriär inom områden som VI sk vanliga har 0 insyn i.

  SvaraRadera