söndag 16 december 2012

Bra betalt för att förstöra nationen SverigeCecilia Malmström, folkpartist, som jobbar hårt med att förstöra nationen Sverige. Men det är lönsamt måste man säga för henne men knappast för skattebetalarna. 
 ”Cecilia Malmströms samlade ersättning efter fem år som kommissionär landar därmed på totalt 20 miljoner kronor efter skatt, där lönen står för hälften och fallskärmen och pensionen för den andra hälften. Det motsvarar en svensk ersättning före skatt på drygt 40 miljoner kronor.

Är villkoren rimliga?

"Nej, förmodligen inte, och självklart sticker det i ögonen i tider av kris att ersättningen är så pass hög. Men hur man än skulle vilja att det ser ut så fastställs min lön, och alla andra EU-anställdas löner, av politiska beslut medlemsländerna emellan. Från min horisont kan jag bara se till att arbeta så hårt som jag bara kan för att göra mig förtjänt av den här lönen", skriver Cecilia Malmström i ett mail till  di.se Fria Tider

Några kommentarer  på Fria Tider:

”Hej. Läser  idag att Sverige tar ett nytt lån igen på 100.000.000.000:-Hundra miljarder skriver jag...Svenska kronor Vi svenskar behöver få mindre välfärd och mycket mindre pension fredrik och de andra i sju klövern har gjort sverige en mycket allvarlig skada. Stoppar vi inte  dessa mer än 1,5 miljoner bidragstagare + sju klövern så kommer det gå riktigt illa för den svenska befolkningen. Vi måste alla hjälpas åt att kasta ut dessa sju klövern som är likt  en god man som stjäl från oss eller skall vi säga att detta är  en olaglig gärning likt TROLÖSHET MOT HUVOD-MAN. Det är vi som arbetat i sverige som är huvod man, dessa sju klövern har stulit vår välfärd och jag anser de måste ställas in för en speciell domstol.

Vill ni det skall fortsätta detta vansinne? vill ni ge bort er och era vänners välfärd vill ni att era föräldrar skall leta mat o burkar i sopptunnor efter att sveriges bidragstagare kastat vad de inte är fint nog till dem, jag bara frågar er hur ni vill ha det. Det är mycket hög tid att göra något åt detta nu.

Nu har ni redan förlorat tusentals miljarder detta inte nog. Jag antar att ni hela den svenska befolkningen accepterar  vad sju klövern gör så vaarför skriver ni här och klagar. Vi måste skydda oss mot denna sju klövern NU.
Bästa hälsningar. Bertil Nilsson.”

”Malmström, Westerberg, Friggebo, Ullenhag, Björklund...listan kan göras lång på de som ligger bakom Sverige och Europas havererade migrationspolitik.Numer tävlar MP och FP i denna fråga, så Romson, Wetterstrand, Fridolin kan nu läggas till listan.


 
Var tidigare för EU och Euron. Jag säger idag - lägg ner det helt. Det har fullständigt skenat iväg och styrs numera av en elit som saknar förankring hos folket. Man kör sitt eget race, ingen kan avsätta dem.

Från att tidigare ha varit mångkulturellt, där England hade sina attribut, Frankrike sina, Sverige sina, osv. går vi med dagens politik till en monokultur - MENA-kultur - på sikt.”

"Fler och fler länder börjar nu inse att det här kan inte fortsätta, men Löfvén och Reinfedlt vägrar ta sitt ansvar. De riskerar sina framtida välbetalda jobb. De väntar tills SD vuxit till 25%, då kan de skylla på SD.

”Om europeerna är sådana totala dårar så de röstar på partier som skapar monster som Malmström så får de sannerligen skylla sig själva.”

”Har ni tänkt på att övervägande delen är fruntimmer som står för den generösa migrationen? Ja där förekommer ju även några kärringar i slips och kavaj oxå.
Men jag tror det är kvinnorna mest som chosar upp stämningarna.  De har tydligen fått ett alldeles för stort utrymme i politiken. 

Där finns bl. a. Cecilia Malmström som borde haft andra och bättre uppgifter än att sitta nere i Bryssel och öppna upp EU:s dörrar för bidragstagsemottagare. 

Varför inte vara hemma och koka gröt till maken, om hon nu har någon? Då har hon inte blivit lika mycket hatad som hon blir nu.”

”Dr G. Lundskog hade redan på sin tid en klinik med specialistvård för kvinnliga sjuklöverpolitiker, journalister, feminster á la Schyman och allmänt verklighetsfrånvända Sundströmskor.” Exponerat
 


 ”Destination Sverige


Hundratusentals syrier kommer till Sverige", säger prästen i Södertälje. Nåväl, det finns gott om utrymme, 449,964 km2 och åtagandet har ett gott rykte. Migrationsministern Tobias Billström ser orolig ut i intervjun, det kunde han ha gjort redan 1992 när han var 19 år gammal. Området har redan 120.000 "syrianer" i Sverige. OECD menar att Sverige har 14% utlandsfödda, men räknar man inhemska födda ättlingar, närmar  sig Sverige 25% av befolkningen. Det har nästan allt hänt i en generation. Den demografiska förändringen är nu självgående, den härledda konflikten också. Sverige år 2100 eller till och med 2050, kan jag kanske tänka mig, men jag vill inte pressa någon med det, det är illa nog i år 2012.” Från Snaphanen, Vad vet vi egentligen om dem som kommer. 

 .....
Vill du bo i en lägenhet i Gamla stan helt utan kostnad, ta ledigt två och en halv månad på sommaren och slippa trängselskatten? Kräver du att din arbetsgivare ger dig ett guldkort på SJ och låter dig åka på tjänsteresor vart du vill i världen? Har du lönekrav på 58 000 kronor i månaden, vill ha betalt även när du är sjuk och tar inga jobb utan en generös fallskärm?
Då är detta jobbet perfekt för dig: riksdagsledamot. Expressen har detaljgranskat våra folkvaldas ekonomiska villkor – och hittat en flod av förmåner som de flesta bara kan drömma om. Här är förmånerna för riksdagens ledamöter

 Varför har riksdagen 349 ledamöter?
För en månad sedan var det i Danmark en debattör som frågade varför parlamentet fortfarande har 175 (4) medlemmar, när mer än hälften av de beslut på uppdrag av Danmarks fortfarande fattas i EU och på andra håll är nu i FN, som bara gjorde 285 palestinier danskar idag. 87 parlamentsledamöter skulle utan tvivel vara gott, finns det fortfarande ingen i landet som kan namnge mer än namnet 30.


Varför har Riksdagen dubbelt så många medlemmar som Folketinget 179 och Stortinget 169(Finland har 200),när det hela kunde skötas av en stämplingsmaskin"Splatt ,somalier, du jordens avskum ,du är f.o.m.nu svensk!" En modern version av Glistrups automatiska telefonsvarare "Vi ger oss, tag allt vad Svensson äger, bara Vi får behålla VÅRA privilegier."


Anledningen till att ingen pamp,amhällsparasit eller andra professionella snyltare på det allmänna, har föreslagit att Riksdagen borde halveras, gömmer sig här under i följande rader.


Den härskande klassen gör sig inte frivilligt av med sina privilegier, inte någonstans i världen,och Sverige har flest snyltare än hela Norden i övrigt. En härskarklass som har värnat om sin oförändeliga rätt till detta i generationer och som inte ser med milda ögon på ett tvärdrag i de gamla rummen för detta.Vilka andra förvärv för inkomster kan erbjuda en självutnämd nollelit dessa villkor under dåliga tider ,då folk i gemen får suga på ramarna? .. Läs mer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar