måndag 17 december 2012

Centern - tidigare Bondeförbundet, visar sitt svenskhatÄnnu ett parti som går in för ett snabbt nationellt självmord

Som bekant går Miljöpartiet in för helt fri invandring till Sverige, nu gör också Centern detta. De andra gör självklart så i praktiken, dock inte i partiprogrammen.(Med undantag av SD.övers: anm)

Man ser vad SD har att kämpa emot. Om de får 25% av rösterna i valet 2014,så kommer de andra partierna att slå sig tillsammans - som de gjort i flera kommuner - för att neutralisera SD - så att de kan fortsätta med att avskaffa landet.

Centern anser att Sverige skall vara ett "nybyggarland" med upp till 40 miljoner människor, som inte behöver vara svenskar, de skall bara tillhöra arten Homo Sapiens, för där är ju ingen skillnad på människor.

Som demokrat är det hårt att kalla demokrati för idioti och amatörvälde, som jag nu gör, men det står helt klart att fortsätter politikerna med detta kommer demokratin inte att överhuvudtaget existera i Sverige, vid nästa hundraårsskifte. Detta är en tröst, men en klen tröst! Fr.Snaphanen

Centern: Alla som vill skall kunna få skapa sig en framtid i Sverige

 På tisdag presenteras förslaget till nytt idéprogram för Centerpartiet. En av de största förändringarna är att man nu vill öppna Sveriges gränser. Alla begränsande regler kring invandring slopas. Förslaget ska ses som en fortsättning på det migrationspolitiska program som partiet presenterade förra året. Då gjordes beräkningar som visade på en framtid med 40 miljoner invånare i Sverige.
  – Vi har varit på väg åt det här hållet länge. Det är en naturlig konsekvens för den som tror på människors lika rätt och värde, säger Per Ankersjö, till vardags borgarråd i Stockholm. Flera kommuner vill kunna säga nej till flyktingar. Hur ser du på det? – “Det är korkat ur ett nationalekonomiskt perspektiv. Det bygger på ett resonemang att de som kommer hit är en kostnad. Om man tillåter dem att jobba blir de i stället en tillgång. C vill ha helt fri invandring

 Centerpartiet öppnar för fri invandring till Sverige i förslaget till nytt idéprogram.

 Alla som vill ska kunna få skapa sig en framtid här, säger Per Ankersjö, ordförande i partiets grupp som utformar förslaget, till Aftonbladet.

Johan Hedin, migrationspolitisk talesperson i Centerpartiet, anser att fri invandring, där viseringskrav slopas och alla kan få uppehållstillstånd, är den enda vägen att gå på lång sikt.


.........

 Därför får SD 10 % i SIFO) december 2012
Allt fler kommuner i Sverige går mot en total ekonomisk kollaps på grund av katastrofala ökningar av socialbidrag till de tusentals Somalier och Afghaner, som kommer till ofta väldigt små kommuner. En mycket stor del av dessa invandrare är helt och hållet analfabeter. Både på kort och lång sikt kommer dom att förbruka socialbidrag av kommunen. Läs
Uttalande av Annie Lööf: Vi har plats för 40 miljoner människor i Sverige

1 kommentar:

  1. Skall SD verkligen ha möjlighet att påverka landets politik måste de få 51% minst av rösterna annars blir det som det står i texten ovan 7Klövern delar på makten allt för att neutralisera SD och dess väljare. Ingvar Carlsson sa intill valet att SD skulle stoppas till varje pris och ett 7Klöversamgående är ett sätt. Jag var ej född på Per-Albin Hanssons tid men han var den siste politiker som tänkte fullt ut på landet och folket vad jag förstår.

    SvaraRadera