tisdag 25 december 2012

Centerns program om fri invandring en utopiSent: Saturday, December 22, 2012 1:41 PM

Chefredaktör Per Ohlsson 

 Niklas Orrenius

 Heidi Avellan
 
 Olle Lönnaeus
 Erik Magnusson

Per Svensson

Subject: Skånsk klarsyn
Hoppingivande klarsynthet uppvisar chefredaktör Lars J. Eriksson på Skånska Dagbladet.
Något som dessvärre lyser med sin frånvaro på Asylsvenskans redaktion – liksom inom övrig PK-media.
//Kenneth Sandberg
........
Skånskan:
Redan när idéprogramgruppen tillsattes fanns farhågorna för ett slutresultat som skulle riskera att marginalisera Centerns politiska roll.

Mest uppmärksamhet har programförslaget fått för skrivningarna om att partiet vill ha ett samhälle med fri invandring. Det kan på ett principiellt plan vara tilltalande, men det förutsätter en jämlik värld som inte existerar i dag.

Inget land klarar av en fri invandring med närmast total tillgång till de generella väldfärssystemen. Redan i dag beräknas invandringen netto, med hänsyn till de inkomster invandrare som arbetar betalar, kosta 60-100 miljarder årligen enligt beräkningar av ekonomerna Ekberg vid Linnéuniversitetet och Tullberg vid Handelshögskolan. Ändå utgår de från siffror från 2006. Det får direkta negativa konsekvenser för hela samhällsekonomin. Beloppet är hisnande stort och motsvarar ungefär vad all sjukvård sammanlagt kostar i Region Skåne, Västra Götaland och Stockholms läns landsting. Läs mer

Avståndstagande från mail av nedanstående slag kommer ofta från de politiker och hycklare som vill omvandla Sverige till ett “Mångkulturellt samhälle”.

Sent: Sunday, December 23, 2012 5:11 PM
 
Subject: Re: Skånsk klarsyn
Politiskt korrekt är det enda vettiga eftersom ni andra inte står upp för de mänskliga rättigheterna. Heja PK, heja den fria invandringen och heja de mänskliga rättigheterna.

Carl är en av Feministiskt initiativs talespersoner. Han är född 1981, lärare och Värmdöbo. Han är starkt normkritisk och brinner mycket för queerfeministiska frågor kring heteronormen och mansnormen. För honom är ett intersektionellt perspektiv en mycket viktig del för att kunna belysa den diskriminering som sker emot människor i vårt land varje dag. Han tror på feminismen som verktyg för att komma tillrätta med all diskriminering oavsett vem det drabbar och oavsett om det sker pga av kön, etnicitet, sexualitet, funktion eller ekonomi. carl.emanuelsson@feministisktinitiativ.se

 ....

”Fri invandring är en orealistisk utopi
24 dec 07:00 

Sverige skulle inte kunna ha ekonomiska möjligheter att ha kvar det sociala trygghetsnät som finns, skriver Roland Larsson, (C).

En arbetsgrupp inom Centerpartiet föreslår att partiet skall förespråka fri invandring.
För med helt öppna gränser och utan en reglerad invandringspolitik skulle vi aldrig kunna upprätthålla vårt nuvarande välfärdssystem. Sverige skulle inte ha ekonomiska möjligheter att ha kvar det sociala trygghetsnät vi nu har och än mindre förbättra det, vilket i många delar vore önskvärt.

Det är just det jag tror att den nyliberala falang som är på väg att kapa Centerpartiet också avser, när man nu med ett vackert omslagspapper av förment humanism och partiets fina devis om alla människors lika värde, försöker få stöd för sitt förslag. Det finns även andra förslag från arbetsgruppen, till exempel ”platt skatt”, som pekar i den riktningen.” Läs hela artikeln

Arabpojken frågar sin pappa
-Pappa varför har vi så konstiga mössor?
Fadern svarar: Min son det är för att vi ska skydda oss mot den heta ökensolen.
-Men pappa varför har vi då så konstiga kläder?
Fadern svarar: Jo, min son de skyddar oss för ökensanden när det stormar.
-Bra pappa man varför har vi då så konstiga skor?
Den tålmodige fadern: Min son det är för att skydda våra fötter så vi inte bränner oss på den heta ökensanden. Våra förfäder har i tusentals år utvecklat det som passar oss bäst.
-Du är klok, du pappa. Men varför bor vi då i Malmö? Thoralf Alfssons webblogg


1 kommentar:

 1. Invandring är aldrig bra ur något perspektiv över huvud taget.

  Om vi tar in invandrare som inte har utbildning så tär de på vår välfärd och om vi tar in invandrare som har utbildning så tär vi på deras hemländers välfärd och det är imperialistiskt.

  Så Sverige är både imperialistiskt förtryckarsamhälle mot andra länder som har det fattigt och svårt, samtidigt som det egna folket i Sverige har hamnat i någon slags tvångssolidaritet.

  Denna tvångssolidaritet påminner om tvångskonvertering. Man har inte rätt att ha sin egen privata uppfattning. Om jag vill vara solidarisk och i hur hög grad bestäms alltså av härskarna i det imperialistiska land vi lever i idag.

  Om vi hoppar över den här imperialismen som går ut på att plundra andra länder på deras utbildning som har kostat dem en massa pengar till ingen nytta, för forskarna kommer hit istället för att stanna kvar hemma där de behövs, och utbildar vårt eget folk till forskare så tjänar vi på det i längden.

  Som det ser ut nu är de svenska forskningsanstalterna fyllda av utlänningar, medan svenskar idag ska anses för dumma för att begripa sig på forskning, och det är förutom att vara osant också ett angrepp på vår etnicitet.

  Ett land som inte har egna forskare är ett land som när som helst kan stå utan kunskap och falla i händerna på dem som vill utrota Sverige och svenskarna, så allt talar för att om man inte håller sig till sitt eget folk är man förtryckare på flera olika sätt samtidigt!

  Det är därför som nationalismen är viktigare än någonsin idag och att betoningen på den egna etniciteten på alla tänkbara områden måste prioriteras, annars blir vi utrotade.

  Alla tidigare folkutrotningar i historien har alltid börjat med massvåldtäkter på kvinnor och barn för att testa folkets kapacitet att försvara sina kvinnor och barn. Kan de inte det så står folkutrotning på tur.

  Jag vill påminna om att Sverige har idag världens högsta våldtäktsstatistik, näst efter lesotho i Sydafrika, där man idag är i full färd med att utrota vita!

  1. Våldtäkter

  2. Folkmord

  Så ser det ut!

  SvaraRadera