fredag 7 december 2012

EU - det nya Sovjet eller DDRNigel Farage om EU:s maktövertagande


Dags för ännu en  video med Mr Nigel Farage, en av de modigaste politikerna i Europa. Här pekar han finger åt de icke-valda EU-byråkraterna som strävar efter att ta mer och mer makt över EU: s medlemsstater. Liberty Bulhorn

Tio stora feta lögner för att hålla Euro-drömmen vid liv-  

1999: "Kan Tyskland hållas ansvarig för skulder i andra länder? Ett mycket tydligt Nej!

Detta enligt ett propagandadokument som utfärdats av CDU, Helmut Kohl som var kansler vid den tiden, och Angela Merkel som är förbundskansler nu.

" Maastrichtfördraget förbjuder uttryckligen att EU eller andra EU-partner är ansvariga för skulderna i någon medlemsstat." Låter som ett dåligt skämt i dag.

Januari 2001: "Denna valuta kommer att ha en stor framtid", sade Kohl under ett tal för att fira införandet av euron som han hade drivit igenom med all sin korpulens (fetma)

Mars 2010: "Jag är fast övertygad om att Grekland aldrig kommer att behöva använda detta stöd eftersom det grekiska åtstramningsprogrammet är trovärdigt i allra högsta grad," sade Euro Group President Jean-Claude Juncker

Juli 2010: " The bailout funds will expire. That, we have agreed on,stödmedlen (räddningsaktionen löper , svår övers.). Det har vi kommit överens om, " sade den tyske finansministern Wolfgang Schäuble.

Februari 2011: "Italien är inte ett land i riskzonen," sade förre vice ordförande och verkställande direktör för Goldman Sachs, Mario Draghi,

Mars 2011: "Vi kommer att betala tillbaka vartenda öre," sade Greklands premiärminister George Papandreou.

Mars 2011: "Vi kan inte sänka räntorna artificiellt så att säga, sade Merkel.

Mars 2011: "Tyskland kan använda sin vetorätt om villkoren för stödet inte är uppfyllt, och jag kommer att använda det, sade Merkel.

Augusti 2011: "Tanken att vi i Europa har likviditetsproblem är helt fel," sade ECB President Jean-Claude Trichet.

Januari 2012: "Spanien kommer att nå sitt underskottsmål på 4,4%,"  sade Spaniens premiärminister Mariano Rajoy till sina skeptiska åhörare. Läs hela artikeln (engelska el. tyska)


Stasi förbrukade sjuka medborgare i dödliga medicintester – (Allan Hall)

Dussintals försökskaniner dog av sidoeffekter. Miljoner i inkomster till kommunistregimen DDR.

Sammansvärjningen involverade staten DDR, läkare och västerländska farmaceutiska bolag.

DDR var en viktig arena för västerländska läkemedelsbolags kliniska tester av icke godkända preparat.

Hemliga polisen i Östtyskland sålde medborgare till till utländska läkemedelsföretag för att de skulle användas som försökskaniner vid tester av läkemedel. Läs mer om EU:

Sovjetisk dissident varnar för EU


1 kommentar:

  1. "Dussintals försökskaniner dog av sidoeffekter. Miljoner i inkomster till kommunistregimen DDR."

    Det står också om en sammansvärjning mot oskyldiga medborgare för att de inte skulle få reda på om det fanns någtra sidoeffekter.

    Alltså, samma sak som hände i Sverige med vaccinerna för svininfluensan. tusentals ungdomar har fått sina liv förstörda på grund av att de använts som försökskaniner medan läkemedelsbolagen skar guld med täljkniv till sammans med samarbetande politiker, främst kristdemokraterna.

    SvaraRadera