lördag 15 december 2012

Folkmord, EU-kris. upplopp, vaccinationer


Det glömda folkmordet

Detta är en video om ett mycket allvarligt problem i Sydafrika: den pågående folkmords-kampanjen mot Afrikaaner. ANC-regeringen ignorerar det, och rycker i princip på axlarna till tusentals offer brutala mord.

Genom att göra i stort sett ingenting för att stoppa detta folkmord, nedvärderar ANC sig självt moraliskt till samma rasism som styrde Sydafrika under apartheidstiden.

Innan ni kommer till videon, låt mig påpeka att intervjuaren är Nick Griffin, ordförande för British National Party. Jag stöder inte BNP. Tvärtom: jag ogillar deras rasistiskt laddade politik. Den brittiska politiska scenen skulle vara mycket bättre utan BNP. Jag har valt att publicera denna video trots att Mr Griffin gör intervjun.

Det skulle ha varit lätt att ignorera denna video enbart på grund av vem Mr Griffin är. Men det är min förhoppning att genom att publicera den, kommer jag att bidra mycket mer till kampen mot rasism och folkmord i Sydafrika än mot att oavsiktligt ge Mr Griffin någon oförtjänt exponering.

Titta och bedöm själva.

Läs mer om folkmordet i SydafrikaEUSSR-despoten Herman van Rompuy skrattar hysteriskt då pengarna talar.
Obama Rompuy – framåt kamrater!

Italien: Nästa prov för makthungriga eurokrater
Medan Grekland och Spanien kämpar för sin ekonomiska och politiska överlevnad har  Italien som sina egna stora problem. Icke-vald men av EU utsedd premiärminister Mario Monti, avgick bara. Detta har orsakat mycket upprördhet i Italien, med chockvågor som kan spridas till norr om Alperna. Liberty Bullhorn


En arrogant proklamerar av statlig makt förklarar att krisen är över...

När en ”eurokrat” säger att hans politik fungerar är det bäst att ha koll på dina pengar eftersom något dåligt är på väg att hända. Idag är en bra dag för att följa denna regel, särskilt om du bor i Europa. En av kontinentens mest framstående eurokrater, EU:s ekonomi-kommissionär Olli Rehn, dansar och kråmar sig och sprider ut orden att ... ja, låt oss höra det i ord Liberty Bullhorn och  Der Spiegel:

Sveriges euro-fientlighet slår rekord

Då Europeiska unionen kämpar för att hålla ihop med mer "integration", som är styrning av icke folkvalda transnationella eurokrater, har Sverige andra tankar.. : aldrig tidigare har Sverige varit så fientligt mot euron..Läs mer

Somalier nästan i upplopp för att erhålla subventionerade lägenheter

När ett lägenhetskomplex i Columbus, Ohio meddelade att de hade begränsade lägenheter tillgängliga genom subventionerade bostäder, bröt ett upplopp nästan ut när folk, varav de flesta var somaliska invandrare, tävlade för att komma till framsidan av linjen. Godfather

Vaccinbluffen är över – hemliga dokument avslöjar den chockerande sanningen
Freedom of Information Act in the UK dokumenterat av en  läkare har visat att 30 år av hemliga officiella handlingar visar att statliga experter har
 
1. vetat om att vaccinerna inte fungerar
2. Vetat om att de orsakar de sjukdomar som de är tänkta att förhindra
3. Vetat om att de är en fara för barn
4. Samarbetade för att ljuga för allmänheten
5. Arbetade för att förhindra säkerhetsstudier. Läs mer

 Avfolkningen av människor från jorden

Någonsin undrat varför så många människor är sjuka och dör av sjukdomar? Biosfären frodas med virus och föroreningar som även drabbar djuren. Här är svaret:

Dr John Coleman,  Vimeo

Papperstidningen Nya Tider sprider globalistisk propaganda

(…)
Tyvärr kommer många nya läsare att dras in i ytterligare ett bedrägeri. Hoppas bara att Nya Tiders läsare är lite mer kritiska, och studerar globalisternas Round Table Groups starkaste arm. Nämligen, Romklubben, som förespråkar: en kraftig reduktion av världens befolkning (via vacciner, GMO, och kemiska ämnen i vardagsmiljön), avindustrialisering av väst (via massregleringar inom miljön, arbetsmarknaden och höjda skatter, avgifter och punktskatter), en "grön ekonomi" (som kommer att innebära försvunna produktionsjobb, till förmån för servicejobb via statliga satsningar till ny teknik) och avbefolkning av landsbygden (via bensinskatter och regleringar bland annat). Dessa är bara några exempel. Det opåverkade sinnet


Massvaccinationer – ett led i Den Nya Världsordningen

2 kommentarer:

 1. Jag kunde inte låta bli att skratta lite när jag såg den nedersta bilden. Märkte inte du att pilarna mellan cirklarna bildar en judestjärna? ;) Obs, jag har ingenting emot judar.

  Med vänlig hälsning Roger Klang

  SvaraRadera
 2. Amerikanerna importerade negerslavar till USA för att de skulle slita på bomullsfälten där. Det är ett rasistiskt förtryck!

  Men de vita i Sydafrika har aldrig gjort något liknande. Det fanns inga negrer över huvud taget i Sydafrika och har aldrig heller funnits förrän de vita bönderna där blev framgångsrika, byggde städer och välfärd.

  Det är de vitas land rakt igenom. Några negrer har aldrig lagt anspråk på områdena i syd eftersom det bara bestod av slättland.

  Vad som hände när Sydafrika blivit ett välfärdsland var att landet koloniserades av illegala immigranter som regeringen försökte få kontroll på. De agerade inte som mljöpartiet/moderaterna i Sverige, som genast vill skänka bort all välfärd till illegala invandrare.

  Nu lade man upp ett apartheidsystem för att hålla någorlunda kontroll på de illegala invandrarna (kriminella)Det är ju kiminellt med illegala invandrare.

  Sedan spred kulturmarxister över världen propaganda om att de vita förtryckte dessa kriminella invandrare och menade att de borde ha samma rättigheter som vad de vita har. Man nämnde inte att negrerna där var kriminella invandrare.

  Man kan ju inte få vad man inte betalar för. Ett samhälle fungerar ju inte på det sättet, så nu måste alltså de vita försörja inte bara sig själva utan också de kriminella invandrarna, och dessutom få skämmas över världen att de är taskiga mot dessa kriminella invandrare som inte får samma levnadsstandard som de vita.

  Nu håller allt på att gå över styr i Sydafrika. Dessa kriminella invandrare har aldrig kunnat försörja sig själva och kan det inte nu heller, därför tänker de döda de vita och ta deras egendomar, vilket man ju kan förstå att de inte kommer att kunna använda, för har de inte kunnat försörja sig själva under alla dessa år de vita styrde så kan de inte det nu heller.

  Nu får vi se ett folkmord på vita, endast av den anledningen att de är vita och att de dessutom tvingats försörja sina mördare under många decennier innan:


  http://demokratbloggen.blogspot.se/2012/08/folkmordet-i-sydafrika.html

  SvaraRadera