torsdag 13 december 2012

I mångkulturens Sverige - bättre och bättre dag för dag!!Massmedia uppgav nyligen att var tredje politiker har blivit hotad av okända medborgare. Journalisternas slutsats av detta är att det är en mängd onda personer, främst sådana som har synpunkter på massinvandringen, som det är fel på.


”Hot mot politiker kan inte ursäktas.
Det blir knappt notiser längre. På måndagkvällen den 12 november, till exempel, skar någon sönder däcken på vänsterpartiledaren Jonas Sjöstedts bil, när han talade på ett möte i Folkets hus i Smedjebacken. Det blev nio rader i ett telegram från TT.” (…)

Trakasserierna betraktas ibland överslätande, i synnerhet när de drabbar politiker som uppfattas som kontroversiella. Exempelvis sade statsminister Fredrik Reinfeldt till TT angående valrörelsens olika attentat mot SD att ”Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande och ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor inte ska bli förvånade om sådant händer.” Det är en typ av uttalande om våld mot oppositionen som man normalt bara påträffar i auktoritära stater, och som en demokratisk statsminister ska hålla sig för god för även i en brinnande valrörelse.” Läs hela artikeln

Thoralf Alfsson skriver på sin blogg att Fredrik Reinfeldt citeras på flera ledarsidor och det är inte i positiva ordalag. Läs mer

Att så många politiker får hotelsemeddelanden är ett allvarligt tecken på att det i stället är politikerna det är fel på. De driver en politik som går stick i stäv med folkviljan. De som går så långt att de hotar politiker är bara toppen på ett isberg. Missnöjet måste vara enormt eftersom nästan alla missnöjda inte törs eller vill hota en politiker.

Etablissemangets politiker är själva inga änglar. De ägnar sig åt avancerad mobbing mot de SD:are och nationella politiker som lyckats få ett mandat. 

Eftersom både politikerna och journalisterna vägrar att låta folk diskutera massinvandringen offentligt så har desperata offer för invandringen inte många alternativ att göra sin röst hörd. Vissa väljer då att anonymt hota de skyldiga.

Men vilka notiser blir det och hur mycket uppmärksamhet får alla brott som begås mot den vanlige svensken som dagligen råkar ut för incidenter av olika slag. Här kommer en lista på olika incidenter.

Snökrig övergick i misshandel

Ett ungdomsgäng i centrala Kävlinge kastade snöbollar och isblock på bilar och gående vid flera tillfällen under söndagskvällen.

När de drabbade protesterade blev det bråk och flera personer misshandlades. Kävlinge

Lugnt på biblioteket i Landskrona nu

En längre tid har ungdomsgäng stört och härjat på biblioteket. Störningarna var till slut så stora att biblioteket tvingades anlita en ordningsvakt. Men i början av förra veckan gick det så långt att ett gäng gav sig på ordningsvakten som fick ta emot sparkar och slag. En 16-åring är misstänkt för våld mot tjänsteman och ordningsvakten är för tillfället sjukskriven. Landskrona

Rånad och bunden i sin bostad

En man i 75-årsåldern blev överfallen och bakbunden vid ett rån mot hans gård norr om Eslöv på tisdagsmorgonen. De två eller tre maskerade män som trängde sig in i hans bostad trädde också en huva över hans huvud, och försvann därifrån efter att ha sökt igenom huset. Eslöv

Inbrottsvåg i Skåne

Mellan klockan 8 och 20 på  måndagen gjordes 16 inbrott i Skåne. Det är ungefär så det har sett ut  de senaste sex dagarna. 
Mellan 11 och 20 inbrott per dag finns anmälda hos polisen  sedan den 14 november. Skåne

Maskerad gärningsman sågs fly

En man sköts till döds på en parkeringsplats i skånska Ekeby på onsdagsförmiddagen i samband med att en bil bärgades från platsen.

Ytterligare en man vårdas på sjukhus för skottskador.
En maskerad man ska ha setts springande från platsen, enligt Helsingborgs Dagblad.

Är det någon som hört vår statsminister uttala sig om detta våld som dagligen pågår i Sverige? 

Rubriker:

Snillen spekulerar efter Aftonbladets direktsända integrationsdebatt. 

Ylva Johansson: Sverigedemokraterna är ett parti med nazistisk grund. 

Från Newsmill: Nazismen, Alliansen och socialdemokraterna och Svårt finna fascism i Sverigedemokraternas principprogram.

Dagens PS!
Malmströms sanslösa lön – får 40 miljoner på fem år
EU-kommissionär för inrikesfrågor, Cecilia Malmström, har en ersättning motsvarande 40 miljoner kronor på fem år, före skatt. Det visar en genomgång som Dagens Industri gjort.
EU - det är mitt liv dä!
Cecilia Malmström har en grundlön på 179.000 kronor i månaden före skatt, plus skattefria tillägg på ca 50.000 kronor i månaden för bland annat bostadsutlägg. Lönen efter skatt - inklusive tillägg - landar på 157.000 kronor i månaden. Dagens PS!
Jag bryr mig inte så  mycket om pengar!

Martin Melin backar efter kritikstorm!

Martin Melin skrev i sin blogg att han tycker att invandrare ska kastas ut ur Sverige för småbrott – oavsett om det är tortyr eller fängelse som väntar. Expressen
2 kommentarer:

 1. Man ser att folk är betydligt mer negativa till landsförrädarna än vad murvlarna har släppt fram. Man tenderar att gömma händelser som inte är kul att skriva om, så det kräver ganska mycket om något ska slippa igenom censuren.

  Att man nu nämner att allt fler politiker blir hotade måste innebära att de har fått känna på en hatstorm utöver vad andra politiker i andra länder fått känna på, och det här hatet är bara början.

  Man saboterar däcken på en VPK:ares bil etc. Kanske han också har blivit hotad. Hur många har hotat 37:an tro?

  Det tidigare så lungna Sverige med det så tåliga folket kan komma att bli det första landet i Europa som gör revolution.

  Varför?

  Därför att det är här som förtrycket är värst och som parlamentarikerna är som fräckast. Det ska kosta att vräka det egna folket ur sina bostäder för att istället låta Muhammed_Jugend få bosätta sig där, att låta muhammedanerna leva lyxliv medan fattigpensionärerna (som har byggt landet) bli allt fattigare.

  Det finns väl inget land i hela Västeuropa där den egna befolkningen behandlas som dhimmis av de förbannade kräken som är satta att representera sitt folk; och så representerar de främmande makt istället.

  Den främmande makten är islam. Det är ingen religion, det är en imperialistiskt kult med politiska militära kolonisationsplaner för hela världen. Därför är islam en främmande makt. Och det är därför som svenskarna kommer att göra revolution före alla andra, för att överleva!

  SvaraRadera
  Svar
  1. När kommer svenskarna att göra revolution?

   Radera