måndag 10 december 2012

Malmö - mångkulturens förlovade stad ”Där hatet gror

”Per T Ohlsson

Efter den senaste tidens opinionsmätningar är det frestande att parafrasera Shakespeare: Det finns någonting ruttet i den svenska opinionen.

Trots Expressens avslöjande av ledande Sverigedemokraters filmade rasistuppträde en sommarnatt i Stockholm ser sympatierna för partiet ut att öka. ”Från Asylsvenskan

Med anledning av Asylsvenskans artikel har Sandor Herold skrivit följande till chefredaktören Per T Ohlsson.

Till:
per.t.ohlsson@sydsvenskan.se
Malmö 9-12-2012

Angående din krönika i Sydsvenska Dagbladet den 9-12 så kan jag till en början bara hålla med det mesta som du har skrivit.
Eftersom krönikans överskrift heter "Där hatet gror" så skulle jag vilja belysa några saker som gör att det otvivelaktigt är på det sättet sett med mina egna ögon och erfarenheter och upplevelser.
Jag känner ett näst intill gränslöst hat emot alla de politiker, oavsett nivå och oavsett partitillhörighet, som har sett till att detta land numera är en mångkulturell sörja inom de flesta områden.
Här kommer alltså en uppräkning på de saker som gör att jag idag känner en uppgivenhet och trötthet över saker och ting som man så gott som dagligen kan få uppleva i Sverige idag. Allt från att t.ex köra bil i den mångkulturella staden Malmö till att få höra unga snorvalpar till ministrar mässa om vilken tillgång det är att få hit folk som inte ens kan skriva sina namn.

Vi börjar alltså med snorvalpen Ullenhag som vid 28 års ålder med en papegojas envishet oförtrutet vidhåller att analfabeter är en tillgång för landet och att det är vår skyldighet och vårt ansvar att ta emot människor som flyr för livet från sina länder. Att sedan dessa människor med en snabbhet likt en ökenstorm återvänder till sina länder på släktbesök och semestrar är något som snorvalpsministern inte nämner.
Jag är trött på att ha en statsminister som skymfar sitt eget folk med att säga att det svenska är enbart barbariet.
Jag är trött på att ha en jordbruksminister som lovordar halalslakt och sjunger lovsånger över ett halalslakteri.
Jag är trött på ministrar och politiker som tycker att folk som inte ens har rätt att vistas i landet skall ha tillgång till sjukvård och deras barn till skolgång. Sunda förnuftet säger att folk som inte ens har rätt att vistas i ett land omöjligen kan ha några som helst rättigheter i detta land.
Jag är trött på att så gott som dagligen läsa om mord,r ån,våldtäkter,misshandel begångna av s.k flyktingar som påstår sig fly från våld och förföljelse.
Jag är trött på att läsa om alla anlagda bränder i invandrargetton runt om i landet.Jag är trött på att läsa om stackars trångbodda flyktingar som vandaliserar lägenheter samtidigt som våra svenska ungdear är tvungna att bo hemma långt upp i vuxen ålder.
Jag är trött på alla s.k assistansbolag och deras klienter som leker handikappade och genom bedrägerier lurar försäkrinskassan på mångmiljonbelopp.
Jag är trött på alla arabiska bilmålvakter och deras parkeringsböter i 50-miljonersklassen.
Jag är trött på alla svarttaxiförare, fifflande restaurangägare, närbutiksägare mm mm där majoriteten är av utländsk härkomst.
Jag är trött på att få hit folk komna från grottkulturer, där hedersmord, könsstympning och kusingifte tillhör vardagen.
Jag är trött på tiggande romer i gathörnen och de romer som försörjer sig på åldringsbrott.
Jag är trött på att t.ex i Malmötrafiken bli omkörd både på vänster och höger sida av bilar i vansinneshastigheter, där varelsen bakom ratten i de flesta fall kan härledas till att vara kommen från en främmande kultur där trafikmoralen är lika med noll. I höstas mötte jag en Mercedes på Poppelgatan här i Malmö som framfördes på vänster sida rakt mot mig .I bilen satt tre invandrare i 25-30 års åldern som hånskrattande fortsatte sin färd på fel sida.
Jag är trött på att Malmö med jämna mellanrum kan beskrivas som en Vilda västern stad ,där skjutningar på öppen gata tillhör gatubilden och där skyttarna naturligtvis är av utländsk härkomst.
Jag är också trött på de invandraryngel som på midsommarafton -05 rånade min grabb och de som något år tidigare försökte väskrycka min gamla mor.
Listan skulle kunna göras längre men jag stannar där.
Jag skall avsluta detta mail med att klargöra att om det skulle vara så att riksdagsledamöter för Sverigedemokraterna dagligen skulle springa omkring med järnrör på stan och kalla invandrare för babbar så skulle jag rösta på dem.
Varför? Jo, därför att detta är det enda sättet jag kan visa min avsky mot de politiker som sätter andra länders medborgares väl och ve långt före sina egna landsmän och på sina egna landsmäns bekostnad. Att t.ex tillåta folk att komma hit och leva här i 15-20 år utan att behöva ha arbetat en enda dag samtidigt som "arbetslinjen" gäller för det egna folket, ja vad skulle det framkalla annat än hat?
Vad för känslor tror du det framkallar att med jämna mellanrum behöva läsa att Migrationsverket behöver ett antal miljarder till för den ökande "flyktingströmmen" till Sverige? ’’
Vad för känslor tror du det framkallar att det behövs ett ökande antal bostäder till flyktingar samtidigt som våra egna barn inte kan flytta hemifrån p g a av bostadsbristen?
Jo ,just hat! Så din överskrift "Där hatet gror" var träffande! Och hatet kommer att gro än mer mot politiker som beter sig på detta sättet och det kommer bara att innebära än mer framgång för partier som Sverigedemokraterna. Nu har det nämligen gått så långt med alla diskrimineringar och orättvisor mot svensken i sitt eget land att t.om svensken börjar att reagera, även om det är i senaste laget.

Du får gärna publicera hela mitt mail eller valda delar av det i en eventuellt kommande krönika och givetvis så får du också skriva ut mitt namn. Dock tror jag inte ett ögonblick att detta blir verklighet.

Sandor Herold
Silverviksg. 9 213 74 Malmö 

På Skånskan har man följande inställning till skolan. Något som Kenneth Sandberg reflekterar över

Flexibel arbetstid i skolan?

”Jag har pratat med lärare i min vänkrets som säger att det är ett växande problem med barn som inte kommer i tid, blir borta hela dagen eller är halvsovande på lektionerna. När de kommer klockan 8 till skolan har de gått och lagt sig först kring midnatt eller ännu senare. På sen kvällstid har de suttit och tittat på TV eller varit inne på Facebook eller någon annan site via datorn, mobilen eller läsplattan.

Det är lätt att moralisera
och tycka att barn skall lägga sig tidigare och att det är föräldrarnas förbannande plikt att se till att barnen lägger sig klockan tio eller strax efter det. Men sådana moraliserande förmaningar kommer inte att ha någon effekt. Det är bara att titta på tv-programmen där prime-time är utsträckt till 23.00 då man sänder program som når störst publik. Därför måste vi gilla läget, inse att våra barn kommer att fortsätta att vara uppe för sent för att en tidig skolstart skall fungera bra för alla.”Läs mer

Till: Kenneth Gunnar Andersson
Från: Kenneth Sandberg

Knappast en plantskola för värstingar, inte...
Men det var då, det. Ett Sverige som aldrig kommer att återuppstå. En parantes i historien!
I dagens SkD pläderar t o m den annars mycket kloke Lars Joel Eriksson för en skola som anpassar sig efter de sena TV-programmen (Al Jazira, m fl..?, min anm) och andra kvällsaktiviteter, genom att eleverna tillåts börja en timma senare på morgonen/förmiddagen..!  Kenneth Gunnar Andersson har bifogat ett inlägg


 
”Man börjar undra om begreppet friskolor egentligen står för ”skolor som svurit sig fria från att ta ansvar för sina elevers utbildning och istället stävar efter att maximera sin vinst”.

3 kommentarer:

  1. Sandor Herold, den mannen skriver Så klockrent. Tack för MYCKET läsvärda texter.

    SvaraRadera
  2. du har helt rätt.mycket bra skrivet. ja känner likadant som du.

    SvaraRadera
  3. Den här från Sandor var en riktig dräpare!

    SvaraRadera