söndag 9 december 2012

Massvaccineringar - ett led i Den nya Världsordningen!
"Dussintals försökskaniner dog av sidoeffekter. Miljoner i inkomster till kommunistregimen DDR."

Kommentar på EU det nya Sovjet eller DDR

”Det står också om en sammansvärjning mot oskyldiga medborgare för att de inte skulle få reda på om det fanns några sidoeffekter.

Alltså, samma sak som hände i Sverige med vaccinerna för svininfluensan. tusentals ungdomar har fått sina liv förstörda på grund av att de använts som försökskaniner medan läkemedelsbolagen skar guld med täljkniv tillsammans med samarbetande politiker, främst kristdemokraterna.”


Delar av nedanstående artikel som publicerades i Österbottens Tidning för tre på sedan (22 oktober 2009)

”Den undersökande journalisten Jane Bürgermeister från Österrike varnar för att massvaccineringen som ska ske nu i höst kan leda till det största brottet i mänsklighetens historia. Faktum är, att svininfluensaviruset är en blandning av spanska sjukan, fågelinfluensavirus och två nya H3N2-virusgener. Denna genkombination kan bara ha skapats i laboratorium. Anmärkningsvärt är att Baxter lämnade in sin patentansökan på H1N1-vaccin den 28 augusti 2008 – alltså ungefär ett år innan världen visste att detta nya virus överhuvudtaget existerade! Bürgermeister har nu stämt WHO, FN och medlemmar av olika regeringar och företagsledningar inför domstol, för att avsiktligt ha försökt skapa en pandemi av svininfluensa.

WHO och myndigheter världen över rekommenderar oss att ta ett vaccin där beståndsdelarna kan ge upphov till bland annat cancer, autoimmuna sjukdomar, ADHD och autism. Vaccinet innehåller dessutom toxiska substanser, nya virusarter och okända proteiner. Därutöver är beståndsdelar klassade som farligt avfall och biologiska vapen.

Förutom detta krävs att utrustning för återupplivning finns omedelbart tillgänglig vid vaccineringen. Detta låter ju betryggande eller hur?” Läs hela artikeln från 2009

Läs också brottsanmälan gjord av Jane Bürgermeister anående fågelinfluensan i Österrike.

Här är ännu en artikel om svininfluensan från 2009.

”Leif Arnold som nyligen inlämnat en anmälan med bevis för att svininfluensan är framställd i laboratorie samt att vaccinet är farligt och propagandan för att få folk att injicera det är brottsligt blev intervjuad på radiokanalen "Talk Radio Europa"

I intervjun säger Leif att han har försökt sprida sitt bevismaterial till så många instanser som möjligt då JK lämnat avslag med motiveringen att "Justitiekanslern inte granskar frågor som avser sådana medicinska sakförhållanden som Du redovisar i Din anmälan hit. Någon kompetens för en sådan prövning finns inte hos Justitiekanslern.
(…)
Han har även skickat brev till Stadsminister Fredrik Reinfeldt, där han berättar att regeringen har beställt ett giftigt och otestat vaccin, vilket är en klar överträdelse mot gällande lagar.

Under intervjun säger Leif att massmedias mörkläggning av hans anmälan är ytterligare ett bevis på att allt inte går rätt till, en anmälan av denna dignitet borde under normala förhållande vara förstasidesstoff.

Han har en förhoppning att all vaccinering i Sverige ska vara stoppad under nästa vecka på grund av hans anmälan.” Läs

Massreducering av befolkningen på jorden och den nya världsordningen.
”En psykolog vid namn Barbara Marx Hubbard, medlem och futurist/strateg vid Task Force Delta, en tankesmedja inom USAs arme, uttalar sig som så: ´En fjärdedel av mänskligheten måste elimineras. Vi bestämmer över Guds valprocess för planeten Jorden. Han väljer ut, vi förstör. Vi är ryttarna på den vita hästen – Döden.”

Bill Gates: “Vacciner för att reducera världens befolkningsantal”
Gates gjorde sitt yttrande endast till de som var inviterade till TED2010 Konferensen i Long Beach i Kalifornien, i ett tal med titeln ”Innovating to Zero” (införa förändringar till noll).

Författare till: Full Spectrum Dominance: Totalitarian Democracy in the New World Order,
4 MARS 2010
Läs mer om vaccinet:Läs också mer om Jane Bürgermeister från juni 2012

Helena Palena om svininfluensan

Annika Linde, medicinsk expert, tar själv aldrig något vaccin, tror på kroppens eget immunförsvar!
1 kommentar:

 1. "Annika Linde, medicinsk expert, tar själv aldrig något vaccin, tror på kroppens eget immunförsvar"!

  Men hon kommenterar gärna på TV och låter då väldigt positiv till de vacciner som tvingas på befolkningen.

  Apropå andra saker har ett antal politiker och andra förrädare börjat bli hotade i allt högre grad nu. När det gällde Sverigedemokraterna menade man då att de fick skylla sig själva och att det här är den respons man får när man för en sådan politik som inte blir omtyckt.

  Nu när förrädarna själva blir hotade nämns det inget om att de också måste få skylla sig själva.

  Vi får se hur mycket hot som väller över förrädarna om ytterligare en tid. Då kanske hoten mot SD har stillnat och hoten mot förrädarna är övervägande.

  SvaraRadera