torsdag 6 december 2012

Om spöken, islamister i riksdagen och klimatbluffenSpöket i Skåne vem kan det vara? Mikael Jalving skriver att han sprang på den tidigare arbetsmarknadsminister Sven Otto Littorin.

 Givetvis gick Littorin igång igen om massinvandringen som nödvändig för att Sverige ska överleva. Utan den ingen tillväxt och ekonomisk utveckling. Ja, massinvandringen är rent av Sveriges enda hopp.
(…)
Herr Littorin, som numera är rådgivare åt den regionala byråkratin i Skåne, hävdade,
invävt i ‘nyrupska tirader’ om “trångsynthet”, “människosyn! och “värdegrund”, att massinvandring är Sveriges enda hopp. Utan den, ingen ekonomisk utveckling, ingen tillväxt.
(…)
Idén om invandringens demografiska och ekonomiska nödvändighet är grundad på några skröpliga fantasier om att länder som Sverige och Danmark kommer allt framgent att efterfråga mer och mer arbetskraft och att dessa arbetstagare skall kunna integreras i den allmänna välfärden. Motsatsen kan lika gärna visa sig vara fallet – ja, utan att överdriva kan man säga, att det redan verkar förhålla sig på det sättet. Läs mer på Snaphanen


Kan Tomas Tobé svara?

En av de mest lästa och kommenterade artiklarna på på gd/debatt  den senaste månaden har rubriken ”M hyser en islamist i riksdagen”, och är skriven av Olle Ljungbeck.

”M hyser en islamist i riksdagen

Artikeln publicerades den 11/11 och handlar om den moderate riksdagsledamoten Abdirizak Waberi från Göteborg, som Olle Ljungbeck, Gävle,  beskriver som islamist:

”Waberi anser att mannen skall svara för arbete utom hemmet och kvinnan inom. Han tar inte kvinnor i hand. Han har tydligt vid intervjuer visat att han inte tar avstånd från sharialag. Man och kvinna får inte dansa till musik. De äger inte heller som självständiga individer att ha sexuella förhållanden utan att vara gifta.”


Ljungbeck hänvisar till uttalanden som Waberi gjort i intervjuer i SVT och Sveriges Radio.
Vi på GD:s ledarredaktion har erbjudit Waberi att svara. Vi skickade ett mejl till honom för två veckor sedan, med kopia till Moderaternas gruppledare i riksdagen, Anna Kinberg Batra, samt till partiets vice gruppledare, Gävlebon Tomas Tobé.

"Anna Kinberg Batra är gruppledare för Moderaterna och ordförande i Finansutskottet och gift med ståuppkomikern David Batra och bara det ger ju Expo maktens befogenheter alltifrån finansmakten till doften från det statsbärande partiet."
Vi fick inget svar, så i måndags skickade vi en påminnelse. Inte heller på den har vi fått svar.
Därav denna notis. Förhoppningsvis läser Tomas Tobé sin lokaltidning bättre än sina mejl.” Nu har de båda moderaterna Tomas Tobé och Cecilia Magnusson svarat och anser att det är främlingsfientliga krafter som ljuger om Waberi.Mer av Jalving:
...

Upprop till Granskningsnämnden om klimatbluffen. Detta handlar egentligen inte om klimatet. Det gäller medborgarens rätt till allsidig information om en av de största frågorna och existensberättigandet för Public Service.


1 kommentar:

 1. Jag håller med om att Waberi inte är islamist, för det finns inget sådant som islamister. Han är muhammedan och han vet vad som står i koranen och därmed kan vi förstå det som att högförrädarpartiet (m) har en muhammedan med i sitt parti, liksom de andra inom sjuklövern, så det är inget märkvärdigt med det.

  Islam är just så jävligt som Waberi framställer den som. Han vet vad islam vill och han tycker att det är bra, så till alla som tror att det är skillnad på islam och islamism vill jag säga att de har fullständigt FEL!

  Det är oerhört viktigt att veta att det inte finns en god koran och en ond sådan. Koranen är ond raktigenom för det är Muhammed som står för den, och de verser som är att betrakta som "goda" är ersatta med de onda verserna istället, för det har Muhammed själv sagt.

  Muhammedanerna kallas för muslimer, muhammedaner, musselmaner och liknande, men de följer koranen och koranen och dess budskap är rakt igenom onda.

  Just nu publicerar Demokratbloggen en serie som heter Fredens religion och som avslöjar allt det onda som vanlig islam står för.

  I det här sammanhanget vill jag tillägga att när Sverigedemokrater gör skillnad på islam och islamism så går de islams ärenden och folket blir på sikt lidande av det.

  Läs Demokratbloggen och studera islam och ni får se att det inte finns någon somm helst skillnad på islam och islamism!

  http://demokratbloggen.blogspot.se/

  SvaraRadera