tisdag 4 december 2012

Två av de "goda" - Bengt Westerberg och Henrik ArnstadSå här presenterade han sig Henrik Arnstad. Historiker och journalist.

 ”Sverigedemokraterna är ett fascistiskt parti” 

Henrik Arnstad har nu ertappats med falska personuppgifter. På en blogg kallas han för riddaren av den sorglustiga skepnaden. 

"SD är ett fascistiskt parti", fastslog "historikern" Henrik Arnstad i en uppmärksammad debattartikel i DN i mitten av oktober. Sedan dess har flera vänsterdebattörer börjat använda begreppet med hänvisning till Arnstad som akademisk auktoritet. Men nu visar Fria Tiders granskning att det kan vara lite si och så med den akademiska auktoriteten. Tvärtemot vad Henrik Arnstad alltid har hävdat så har han nämligen ingen kandidatexamen i historia från Stockholms universitet.” 

Beträffande Westerberg och hans utredning ”Främlingsfienden inom oss”  (SOU2012:74) skriver man så här bl.a. på en blogg:


 ”Skrivningarna i utredningen för tanken till en repressiv stats censurmyndighet, en mild fläkt från kommunismens och fascismens dagar.

Förhållningssättet påminner en hel del om Fredrik Reinfeldts uttalanden nyligen om svårigheten med att sparka ut Sverigedemokraterna ur riksdagen.

Låt oss ta några exempel:

Media har varit för släpphänt att låta vanliga människor kommentera på internet.

Skolungdomar skall bli föremål för intensifierad utbildning i kritiskt tänkande. Och med detta avses att ”tänka rätt”, det vill säga i enlighet med Westerberg & Co, inte fritt!

Många människor saknar förmåga till självständigt tänkande och kommer att följa auktoriteter. Därför bör samhällets auktoriteter (bland andra så kallade toppolitiker) agera kraftfullt.
(…)
”Om Westerberg & Co hade bemödat sig att kliva ned från sina piedestaler reserverade för ”eliten” så kanske de skulle upptäcka att många vanliga människor är kritiska till och oroliga för den förda invandringspolitiken. Med tanke på hur hela det politiska etablissemanget och socialistisk och vänsterliberal media predikat den förda invandringspolitikens stora fördelar för Sveriges framtid så kan man ju knappast påstå att den ”vanliga, icke kritiskt tänkande människan”, inte fått en hel del information och argument om denna kungsväg till framgång och lycka för landet.

Westerberg tillhör folkpartiets vänsterflygel och omfamnar såväl feminism som genus-hokuspokus vilket gett honom god försörjning i samhällets tjänst då han färdas mitt i den vänsterliberala flodfåran.

Vad det hela egentligen handlar om är att paniken börjar sprida sig i allianslägret och i en stor del av mediaeliten. Sverigedemokraternas framgångar i opinionen kan naturligtvis vara tillfälliga men det finns en del som talar för att partiets åsikter i immigrationsfrågor speglar en verklig oro hos en stor del av den allmänhet, de vanliga människorna, som Westerbergs utredning svepande dömer ut som icke kritiskt tänkande.” Läs hela artikeln

Bengt Westerberg på Aftonbladet:

”Den gamle avdankade folkpartiledaren Bengt Westerberg gör så gott han kan men dansar fan så illa, för att travestera en monolog med Hasse Alfredsson.


 I en debattartikel i Aftonbladet går han under rubriken “Arga unga män” återigen till storms mot det fria ordet och alternativ media, inte minst den sajt som du just nu läser på. Nu är naturligtvis åldersspannet inom den Sverigevänliga folkrörelsen betydligt större än vad denna missvisande rubrik vill göra gällande och man kan också med fog fråga sig om sura gamla gubbar till expolitiker som Westerberg skulle vara en trevligare grupp, i synnerhet när de tilldelas utredningsuppdrag av regeringen och missbrukar det för rena propagandasyften.” Läs hela artikeln

Kanske även Bengt Westerberg är en sorglig riddare. Tiden börjar rinna ut för honom. Glorian faller snart av.

2 kommentarer:

 1. Slöddret Westerberg är inte liberal, han är kulturmarxist!

  Vad liberalism istället är kan man läsa på den här bloggen:
  http://super-economy.blogspot.se/2012/12/ett-liberalt-argumentet-mot-fri.html?m=1

  Det betyder att hela Folkpartiet är ett kulturmarxistiskt parti tillika med resten av sjuklövern; Liberalism är fullständigt annorlunda kan man konstatera efter att ha läst den här artikeln.

  SvaraRadera
 2. Sedan i måndags pågår det en FN-konferens i Dubai som kommer vara 10 dagar. Syftet med denna konferens är att strypa friheten på internet. Så räkna med kraftiga restriktioner redan under det kommande året. Många wbb-sidor kommer sannolikt att släckas ned helt och dess ägare åtalas för "piracy", HMF eller vad nu dom hittar på för anledning att få bort oss.

  SvaraRadera