onsdag 19 december 2012

Verkligheten i Storbritannien idag


 The soldier by Rupert Brooke, 1897-1915
If I should die, think only this of me:
   That there's some corner of a foreign field
That is forever England. There shall be
   In that rich earth a richer dust concealed;
A dust whom England bore, shaped, made aware,
   Gave, once, her flowers to love, her ways to roam,
A body of England's, breathing English air,
   Washed by the rivers, blest by suns of home.

And think, this heart, all evil shed away,
   A pulse in the eternal mind, no less
      Gives somewhere back the thoughts by England given;
Her sights and sounds; dreams happy as her day;
   And laughter, learnt of friends; and gentleness,
      In hearts at peace, under an English heaven.Så vackert skrev Rupert Brooke om sitt England. Han var poet och mycket patriotisk. Dålig hälsa drabbade honom tidigt och han kom aldrig så långt som att delta i strider i första världskriget. Han dog ombord på ett sjukhus skepp i Tris Boukes Bay. Hans vänner begravde honom under ett stenröse på Skryos senare samma dag, även om hans mor arrangerade en finare grav efter kriget. 

Läs delar av artikeln ”Det nya ”Census” avslöjar ett England som skulle vara oigenkännligt för våra mor- och farföräldrar. Peter Hitchens

Peter Hitchens säger att folkräkning är inte bara en beskrivning av sakernas tillstånd under en dag under 2011, men ett  profetiskt dokument som berättar vart vi är på väg.

Kristendomen är på nedgång, medan Islam är på uppgång och färre av oss är gifta för första gången någonsin.

Census är en stor samling av statistik som publiceras vart tionde år sedan 1801. Hitchens ser tillbaka och ser ett England som inte nödvändigtvis  har förändrats från sina morföräldrars generation, och han ser fram emot och ser ett England som kommer att vara helt förändrat och som de gamla inte skulle kunna känna igen. Han gillar inte synen och noterar: Han talar om ett land som är något mindre demografiskt förändrats än Sverige. Denna artikel kan knappast skrivas ut i Sverige. Jag hoppar några stycken in i texten:

”En främmande (Alien) nation: Den nya folkräkningen visar ett Storbritannien som skulle vara oigenkännligt även för våra farföräldrar. En tidsresenär mellan 1912 och 2012 kan vara förbryllad och förvånad, men han skulle inte vara vilse. Denna period är nu snart slut. Jag misstänker att någon i Storbritannien, som reser mellan 2012 och 2112 inte skulle kunna tro att han var på samma ställe. Framtiden kommer att vara ett annat land. De kommer att göra saker annorlunda där.”Fr.Snaphanen

     [..] Jag har medvetet lämnat invandringen till slutet. Siffrorna är häpnadsväckande, med en av tio personer i England och Wales nu födda utomlands och ökningstakten under de senaste åren lika häpnadsväckande - nästan hälften av dessa nya medborgare har kommit hit sedan 2001. Och i en siffra som inte har fått den uppmärksamhet som den borde ha, lever nästan tre miljoner människor i hushåll där ingen vuxna talar engelska som sitt första språk.”
(…)
Den huvudsakliga betydelsen av detta är hastigheten på invandringen.  Redan nu är officiellt invandringen fortfarande 180.000 per år. Förmodligen är dessa summor en underskattning, eftersom illegala invandrare ofta inte bryr sig om att fylla i blanketter.

Men det som är verkligt viktigt och ett faktum är att denna revolution är resultatet av ett medvetet och planerat försök att ändra detta land för alltid, och vi har bevis för detta.

Den 23 oktober 2009 skrev en tidigare New Labour tjänsteman vid namn Andrew Neather en artikel i London Evening Standard vilket i sig var en mycket sällsynt sak ett genuint avslöjande av en politisk hemlighet.
(…)
Hälften av amerikanska statliga skolor var skapade av nya unga amerikaner. Sedan denna politik övergavs för 30 år sedan, har USA i själva verket upphört att vara ett enda land, med stora områden där man talar spanska och behåller sina egna seder och kulturer, fientliga eller kyliga till sina amerikanska landsmän….

Varje observant person i Storbritannien kan se samma process i sådana städer som Bradford, där mångkulturen har skapat två samhällen med ryggen mot varandra. Bit för bit, upphör människorna i detta land att ha viktiga saker gemensamt.

De delar inte en religion, eller en kultur, eller en historia. Många delar inte ens ett språk.
De äter inte samma mat eller tittar på samma TV-stationer eller har samma humor.
De är ibland oense om att köra på vänster sida eller inte.
De kommer från helt olika rättsliga och politiska traditioner.
(…)
Det finns också en  växande klyfta mellan de rika, som har råd med tjänare igen för första gången sedan eran präglad av Downton Abbey, och de fattiga, som måste vara tjänare.
(..)
Det finns inga tecken på att denna utveckling stannar upp, eller ens bromsar. Långt därifrån. Det accelererar. Det var meningen.


Kärnan av de hemliga tänkarna i Blairs regering ville starta världen om igen, hemma och utomlands men de har aldrig vågat berätta hur. Då deras mäktiga, ostoppbara projekt utvecklas, kommer Storbritannien som vi minns det att försvinna, eftersom de hoppades att det skulle göra så. Nu vet vi åtminstone vilka som bär skulden. Läs hela artikeln


 
Läs mer om Storbritannien:

Tony Blairs arv – ett Storbritannien i ruiner

Storbritannien och main-stream-media

Etnisk rensning av det brittiska folket

Rivers of Blood - Enoch Powell varnade för det som nu är verklighet i Storbritannien.


Kommer Sverige och svenskarna gå samma mötes som Storbritannien och det brittiska folket? Vi är på god väg. Läs om extremistpartiet Centern

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar