fredag 11 januari 2013

100 miljoner kristna förföljs i muslimska och kommunistiska länder


 Kristna förföljs även i länder där muslimer är i minoritet

Svensk kristendom på historiens soptipp, men inte Islam

Apropå det multikulturella

”Minns ni Mellanösterns pärla?

Libanon var länge Mellersta Österns pärla och dess huvudstad Beirut kallades för Mellanösterns Paris. En välmående liten nation i ett hav av fattigdom och elände. Det var där alla de stora bankerna fanns. Det var dit araber från de strängt muslimska länderna reste på semester. Det var kring Beirut och bolaget Middle East Airlines som all flygtrafik i regionen cirklade. Och Libanon var det enda demokratiska landet i regionen, vid sidan av Israel.

Efter det så kallade ”svarta september” då kung Hussein sparkade ut alla ”palestinier” ur Jordanien tog sig palestinierna under ledning av Yassir Arafat och hans Fatah in i Libanon vilket var det enda land i området som inte hade en stark armé som kunde hindra dem. Libanon var vid denna tid ett land där kristna var i majoritet och folket hade en levnadsstandard i närheten av de sydeuropeiska länderna.
(…)
Det verkar som att överallt där islamisterna drar fram får vi fattigdom, lidande och död. Allt islamisterna tar i förvandlas till sopor.

Några frågor som jag söker svar på:
Hur kan den samlade vänstern med Reinfeldt i spetsen ömma så för Islam, när Marx sa att "Religion är opium för folket"? Vore det inte rimligt att också knuffa Islam ut på historiens soptipp där redan kristendomen finns?

Hur kommer det sig att när pastor Åke Gren sa att ”Sexuella abnormiteter är en djup cancersvulst” så reagerade vänstern och ifråga satte den kristna tron och vad den stod för. Men när man i exempelvis
Iran hänger homosexuella är det tyst från Jonas Gardell, som högljutt protesterade mot pastor Grens predikan?.

Hur kan det vara så att om jag ifrågasätter Islams kvinnosyn så är jag psykiskt störd (lider av fobi, en sjuklig rädsla för något) och rasist? Hur kan man klassa en religion för en ”ras”?

Sedan vill jag veta hur det kommer sig att exempelvis ”Riksorganisationen för kvinnojourer (ROKS)” inte går ut och protesterar mot Islams våld mot kvinnor? I Sura 4:38 ges mannen rätt att misshandla sin hustru om denne inte lyder!

Och varför protesterar inte statsfeministerna mot den muslimska synen på flickors utbildning när en 15-årig flicka skjuts för att hon vill gå i skolan? 


Förstår någon hur det kommer sig att Centerpartiet vill tillåta månggifte där en man får ha flera fruar, medan en kvinna inte tillåts vara gift med flera män?

Hur kommer det sig att man ifråga sätter riktigheten i att stoppa en affisch med en ”satansfigur som bajsar i huvudet på Jesus som hänger på ett kors”, samtidigt som man fördömer en konstnär som ritar ”en arabisk man med en bomb på huvudet”? Läs

Peter Jacobsson”

Iraniern Karim, med personlig erfarenhet av islam, ringer in till Sveriges Radio för att diskutera islamiseringen och böneutrop. Programledaren Kattis Ahlström håller dock inte med och gör sitt bästa för att ge tillbaka. Efter Karim ringer en gammal bekant in, Stefan Ritter, och tar vid.Avpixlat
Civilisationernas kamp
Brigitte Gabriel
Så här gårSverige under


Kanske litet att tänka på? En "utsikt" som våra politiker vägrar titta på men som likväl är realitet i Europa och Sverige idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar