söndag 13 januari 2013

Centern - svenska folkets nya clownparti  Så här skriver man på Gotiska Klubben:

”Centerns nya namn skall vara Pride Liberati
Landsbygdspartiet Centern dog 1988 med uteslutningen av demokraten Sven-Olle Olsson från Sjöbo. De i Centern som fortfarande är intresserade av miljöproblem har gått över till Mp. De som älskar sin hembygd och sitt land har valt Sd. Och så vidare.
Kvar finns snart bara en förvirrad partiledare, en förvirrad grupp lojala partifunktionärer och ett drastiskt minskande antal väljare – och så Ursula förstås.” Läs

Lite tillbakablick på Centerns bruna historia, idag då de anklagar alla som är kritiska till massinvandringen för nazister.
(…)
Skeletten i centerns garderober
Dagens centerparti utmålar gärna alla som är kritiska mot den förda invandringspolitiken som "rasister" men om sitt eget bruna förflutna tiger man. Bondeförbundet var på 1930-talet det mest rasistiskt färgade partiet i riksdagen. Vid sidan av nazisterna var Bondeförbundet det enda parti som hade antisemitismen och rasismen inskrivet i sitt partiprogram! Redan 1933 hade Bondeförbundet givit legitimitet åt det myrdalska och socialdemokratiska rashygieniska projektet och i sitt partiprogram skrivit: " Som en nationell uppgift framstår den svenska folkstammens bevarande mot inblandning av mindervärdiga utländska raselement samt motverkande av invandring till Sverige av icke önskvärda främlingar. Folkmaterialets bevarande och stärkande är en livsfråga för vår nationella utveckling."

Den antisemitiske propagandisten Elof Eriksson var en av grundarna av Bondeförbundet och hade en stor del i utformningen av bondeförbundets rasistiska partiprogram. Han hade nära kontakt med Julius Streicher, chefredaktör för den nazistiska tidningen Der Stürmer, som öppet pläderade för total utrotning av judar. [1] Han var själv redaktör och utgivare av den antisemitiska tidningen Nationen. 1938 stod en bondeförbundare i riksdagen och sade: "Jag är idag antisemit, sedan jag i tio år måst studera fakta i Centraleuropa. Låt oss inte ta in judarna och lära dem yrken i Sverige, så att de bli konkurrenter till svenska yrkesmän och småningom sugs upp i den svenska folkstammen. Den asiatiska folkstammen passar inte i sällskap med vår hyggliga svenska folkstam..." Och som det stod i partiprogrammet: "Vårt folk måste skyddas från degenererande inflytelser."

Bondeförbundaren, ecklesiastik- utrikes- och justitieministern[2] professor K G Westman hade tydliga nazisympatier. I riksdagen framförde han sin åsikt att lagförslaget om tvångssterilisering av mindervärdiga folkgrupper "ju innebär ett högst betydande steg framåt i syfte att sanera den svenska folkstammen." Westman jagade med blåslampa de tidningar som skrev kritiskt om nazi-Tyskland.” Läs mer


Nedan ett litet bildcollage på en av initiativtagarna till Centern sidéprogram.
 
Fredrik ”Ursula”Federley är mammaledig och i augusti förra året gifte han sig med John Kroneld. 


Läs mer om Federley:
 

  

  Alexander Bard, en annan idémakarna till Centerns program.

 2 kommentarer:

 1. Det där var ett utdrag ur Alliansens bruna förflutna. För att se vad de andra kriminella kräken i alliansen går för kan man läsa om hela den nazistiska alliansens bruna förflutna här:

  http://www.pr-publishing.com/1234/alliansen.pdf

  Efter att ha tagit del av det dokumentet är det lättare att förstå att det kriminella nätverket i riksdagen fortfarande är lika bruna.

  Om man inser att Hitlers tredje rike var en kopia av det Ottomanska turkiska imperiet med massmord och slaverier över hela imperiet och jämför med muhammedanvurmandet i riksdagen idag så ser vi att det bruna fortfarande är kvar i allra högsta grad.

  Sedan skyller de på andra för att vara just vad de själva är. Även det är hämtat från både det Ottomanska riket och direkt från gangsterhövdingen Muhammed själv, som menade att judar och kristna kränker allt vad dyrt och heligt är.

  Detta efter att Muhammed själv skurit halsen av 600-900 judar i Medina efter att ha fördrivits från sin hemstad Mecka.

  Efter det är det en välkänd psykologisk faktor som säger att ju värre och hiskiligare en lögn är desto mer tycks den bli trodd.

  Risken är att det kan bli för sent om inte lögnerna genomskådas snabbt nog. Och för dem som inte tror att Hitler inspirerades av muhammedanerna med sin judeutrotning finns ännu en e-bok att ladda ner, och det är den här:

  http://www.pr-publishing.com/1234/islam-ar-ingen-religion-det-ar-en-dodskult.pdf

  SvaraRadera
 2. Det var så här det såg ut i Frankrike innan de plockade fram giljotinen. Sven-Olle i Sjöbo var en rejäl karl som stod stadigt i den Skånska myllan.

  SvaraRadera