torsdag 31 januari 2013

Centerpartister framhärdar om fri invandringKonsekvensen av invandring – låt oss vara ärliga, skriver Tino Sanandaji
"Om fri invandring genomförs räcker det mycket riktigt inte att trimma välfärdstaten lite grann, den måste avskaffas. Ett litet land som Sverige har exempelvis omöjligen råd att erbjuda gratis sjukvård till alla i en värld med miljarder fattiga. " DN

"Vi står bakom idén om fri invandring
Fullständigt fri invandring till Sverige kan vara svårt om inte andra länder också byter inställning. Men Centerpartiets idéprogram ska inte bara vara en karta för politiker som är verksamma i Sverige, utan även för vårt aktiva arbete inom EU, skriver fyra centerpartister.
Fri invandring är för oss en fråga om solidaritet och socialt engagemang. Alla människor skall få leva i frihet och kunna förverkliga sina drömmar.
(…)
Positivt att flera vill komma till Sverige och arbeta. Vi har gott om plats i Sverige.
(…)
Det är en myt att hög invandring är ett hot mot jobben och välfärden. Med fler invånare växer ekonomin och antalet jobb. Det går naturligtvis fortare om villkoren för små och nya företag förbättras. Och vad gäller välfärden så är invandring redan idag en förutsättning. Äldreomsorgen och vården i stora delar av landet skulle inte kunna utföras utan personal som nyligen flyttat till vårt land.
(…)
Centerpartiet är, och ska fortsätta vara, det parti som tydligast står upp mot främlingsfientlighet och för öppenhet och solidaritet. Läs här
KATARINA ERLINGSON (C)
regionråd Skåne 

GUSTAV ANDERSSON (C)
landstingsråd Stockholms län 

OLA JOHANSSON (C)
riksdagsledamot Halland 

CATARINA DEREMAR (C)
kommunalråd Tierp 

Rubriker:

 Återuppvaknandet
För dina barns och barnbarns skull.
Vilket Sverige vill du ge dem i arv?
 

3 kommentarer:

 1. Kan garantera att Centern jobbar utmärkt på att utrota sig själva. Inte mig emot...Blodsven

  SvaraRadera
 2. Centerpartiet förnekar sig inte när det gäller folkförakt. Under andra världskriget var de ledande på att vilja införa nazismen (muhammedankrameri)i Sverige och hade ett program som i det närmaste liknade de tyska nazisternas.

  Idag har nazismen (muhammedankrameriet)bytt ansikte och ska framställa sig som internationalistiskt istället för den gamla pseudonationalismen som Hitler bedrev.

  Jag vill tillägga att nazismen aldrig någonsin har varit nationalistisk, den var imperialistisk och imperialism går inte ihop med nationalism.

  Folkförakt och folkmord, som ju blir följden av att tillåta muhammedaner kolonisera Europa är ett nazistiskt kännemärke, men skillnaden idag är att nu är det vi som är "judarna", vi är dhimmis under muhammedanhopen, och centerpartiet leder, eller vill leda svenskhatet i det här landet!

  SvaraRadera
 3. Skrämmande att c vill utrota allt det svenska och inför fri invandring och avskaffa välfärden.
  Hoppas att ni åker ut ur riksdagen fortast möjligt.

  SvaraRadera