onsdag 30 januari 2013

Eu-elitens sista strid - sänkta pensioner för svenska folket

Igår skrev ett antal kända författare en artikel om EU och varnade för extremismen i Europa. Människor blir mer och mer kritiska och Eu-eliten vill behålla sina privilegier. Läs här och här 
 

Framstående holländare kräver folkomröstning
EU:s federala väg är mycket farlig, säger Thierry Baudet initiativtagare till kravet att Nederländarna ska folkomrösta om landets EU-medlemskap.


– Oåterkalleligt tvingas vi in i en federal union, men denna federala väg är mycket farlig, skriver den nederländske konservative juristen och historikern Thierry Baudet tillsammans med en rad andra framstående nederländska akademiker i en debattartikel i NRC Handelsblad."Läs
Sverige - Sänkt pension igen

Hela inlägget finns här om Det finansiella utrymmet. Kenneth Sandberg har skickat detta till ledande dags- och kvällstidningar, den s.k. kultureliten, statstelevisionen och TV4.

Men denne man Ossi Carp han tackar nej till informationen. Lägg märke till hur illa han skriver. Allt är i en enda mening.


Sent: Monday, January 28, 2013 4:31 PM
Subject: Ang. Fw: Det finansiella utrymmet" och pensionärerna

hej kenneth sandberg och tack för mejlet. låt mig först säga att du fascinerar med din utskicksiver. fascinationen är extra stor eftersom du framhärdar trots att de mig veterligt aldrig har resulterat i en enda nyhetsartikel någonstans. men därför – samt på grund av den inte så sällan obefogat sarkastiska tonen och en begränsad storlek på min inkorg – är det nog dags för oss att gå skilda vägar. vänligen radera mig från din mejlinglista och särskilt tacksam är jag om du gör det per omgående.
mvh/ossi carp
 .......
From:
Kenneth Sandberg
Sent: Monday, January 28, 2013 7:30 PM
Subject: Re: Ang. Fw: Det finansiella utrymmet" och pensionärerna

Hej Ossi Carp,
Så “fascinerande” är väl inte min iver. Snarare rör det sig om ett pliktskyldigt förmedlande av information om tillståndet i Sverige. Som du själv antyder skrivs det oroväckande lite om väsentligheter för vårt lands och svenska folkets vidkommande. Beror det på att fakta och realiteter av någon anledning inte kommer journalister och redaktioner till del, så upplever jag det som en ringa - men väl så angelägen - uppoffring.
Därför, beträffande ämnet för vår mailkonversation, så tipsar jag i alla välmening nedan om en artikel vars innehåll rimligtvis borde vara av intresse för den seriöse samhällsjournalisten.
Mvh
//Kenneth Sandberg

Från: "Kenneth Sandberg"
Datum: 2013-01-28 13:25
Ärende: Fw: Det finansiella utrymmet" och pensionärerna
.........
Har du tänkt leva på din pension när du slutar arbeta? Glöm det. Om du inte är beredd att arbeta till långt efter 65-årsdagen och/eller har ett generöst tilltaget privat pensionssparande kan du se fram emot magra år som pensionär.
Invandrarkvinnorna ska rädda pensionerna
Om vi ska tro SCB:s fromma förhoppningar är det invandrarna, och i synnerhet invandrarkvinnorna, som ska se till att arbetskraften över huvud taget växer de kommande tjugo åren och därmed rädda pensionerna. Men om genomsnittssiffrorna för invandrares sysselsättning är usla är de ännu sämre för invandrarkvinnorna. En mycket stor del av de kvinnor som de senaste åren har kommit till Sverige från Somalia, men även från Irak och Afghanistan, är analfabeter. Enligt FN är 80 procent av somalierna analfabeter. Bland kvinnorna är siffran ännu högre.
Antalet outbildade har fördubblats på fem år
Antalet elever i Sfi (Svenska för invandrare) som har liten eller ingen skolgång alls från hemlandet har på fem år fördubblats i Sverige. Drygt 19 000 av kursdeltagarna 2011 hade högst tre års tidigare utbildning.
Uppföljningsstatistik på de 79 kvinnor och 54 män som 2010 avslutade introduktionen på Sfi i Borlänge visar att hela 38 procent i gruppen helt saknar tidigare skolgång. Men dessa deprimerande totalsiffror döljer en slående könsskillnad. Kvinnor har väsentligt lägre förkunskaper än män skriver Peter Santesson på sin blogg.
“De här kvinnorna kommer aldrig ut i arbete”
I ett uppmärksammat reportage av Katarina Gunnarsson i SR Studio Ett den 2 oktober 2012 sitter en grupp illiterata kvinnor från Irak och Somalia på Sfi i Borlänge och ljudar vokaler.
Ooooooo……..
Ååååååååå….
Eeeeeeeee……..
Aaaaaaaaa………
Johanna Karlman, lärare på Sfi:s A-nivå, nivån för analfabeter, säger:
”Det är en stor grupp som inte kan läsa och skriva på sitt eget språk. De kan oerhört lite. De har inte ens traditionen att läsa skyltar, tittar inte på symboler. Bildtolkning är jättesvårt, att skriva siffror och räkna. Bara att lära sig klockan är jättekomplicerat. Omvärldskunskap, titta på världskartan. De vet inte var Irak ligger, har ingen aning om var Borlänge eller Sverige ligger.”
”De här kvinnorna, min elevgrupp, kommer aldrig ut i arbete. Det betyder inte att jag säger samma sak om alla på Sfi. För de här kvinnorna handlar det om att kunna prata med dagispersonal, med grannar i bostadsområdet och i tvättstugan, att kunna säga att det är vackert väder när man står och väntar på bussen, att kunna säga sitt personnummer. Sådana små saker.” (Snaphanen Julia Caesar)
Svenska pensionärers hopp står till dessa kvinnor!
  ..........
 Europa: Välkommen till Industriell fattigdom
av S R Larson
Jag har använt begreppet "industriell fattigdom" för att beskriva Europas framtid. Termen medvetet valt att skilja fattigdomen med tillgång till bekvämligheter som ett industrialiserat ekonomi från den typ av extrem fattigdom som vi vet från de mest utblottade hörn av världen.
Visst är det bättre att vara fattig i ett land där du har rent vatten i kranen, el - för det mesta - lyser upp ditt hem, relativt tillförlitlig tillgång till baslivsmedel, och andra grundläggande tjänster och produkter som ger en initial nivå komfort i vardagen.Läs mer


Vilka är vår tids slödder?

”Insha’allah, insha’allah!” – undercover muslim?

Varför i hela världen gör Corazza Bildt så här? Är det muslimska inflytandet i Bryssel nu så stort att detta uttryck ingår i vanligt språkbruk? (Bryssel ska i och för sig vara Europas mest islamiserade stad med runt 25-30 procent muslimer.) Är detta numera ett vanligt uttryck inom den politiska eliten? Eller är det de Nya Moderaterna som blivit så grundligt islamiserade? Eller är Corazza Bildt konvertit?”23 minuter o. 22 sekunder in i programmet.2 kommentarer:

 1. Sänkta pensioner för svenska folket EU-elitens sista strid.
  Sänk lönerna kraftigt till samma nivå som arbetslösa i fas 3 har för alla EU-parlamentariker/för 7-klöverns ministrar och riksdagsledamoter.
  Vilka förtroendevalda politiker vi har i Sverige?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har de förtroendevalda som vi har röstat fram.

   Radera