lördag 5 januari 2013

EXPO -propagandaorgan i marixistisk andaDispatch International:


!

 Spydet blogspot

Annika Rydh, SD, Älmhult, förnuftig kvinna
Sveriges extremt vänsterorienterade propagandabyrå, EXPO (som är finansierat med svenska skattebetalares pengar, min anm.), har ökat sina attacker på SD efter deras framgång i opinionsmätningarna. Svenskar får inte tänka själva. Det gör EXPO.

EXPO är ungefär detsamma som det danska DEMOS, som ser världen från ett ensidigt marxistisk perspektiv.

Annika Rydh, MB (SD) i Älmhult, har på partiets lokala hemsida, tagit upp ett världsomfattande problem som har påtalats otaliga gånger: Jordens demografi! Mänskligheten växer i kuslig grad eftersom det i många delar av världen föds barn på löpande band utan minsta ansvar för om man kan ge dem mat, ge dem en ordentlig uppfostran och tillräckliga kunskaper. Oansvarig livsstil påverkar inte bara de människor som är direkt inblandade, men även  resten av mänskligheten. Överbefolkning skapar fattigdom och allt annat som följer med detta: sjukdom, brist på utbildning etc. ansvarslöshet är naturligtvis inte bara i den muslimska världen, men det är trots allt dessa "främlingar" som finns närmast, så det är naturligt om Rydh nämner dem.

Expo verkar mycket förolämpade över  att Annika Rydh gärna vill ”begränsa" denna oansvariga fortplantning av barn. Det finns många som vill, men det är tyvärr inte möjligt, och medan gräset växer ...

EXPO har många års erfarenhet av hur man manipulerar texter, och det gör i de nuvarande attackerna mot Rydh där de så att säga antyder att det skulle finnas något olagligt eller omoraliskt att "säga" något obehagligt om framtiden! T.ex. att "islam tar över världen om 50 år ...". (Vissa tror att det kan hända tidigare. Detta beror mycket på vår egen  svaghet).

Att islam skulle  ha en "dold agenda" av något sådant är oväsentligt eftersom islamister många gånger har förklarat det ganska öppet, och alla tecken i solen och månen tyder på detta. Läs mer


Houari Boumediene i ett tal i FN:s generalförsamling 1974:

”En dag kommer miljoner människor lämna den södra hemisfären för att tränga in i den norra. Men inte som vänner. Ty de skall komma för att erövra och de skall erövra genom att befolka västvärlden med sina barn. Segern skall komma till oss genom våra kvinnors livmoder

Nedan de goda och demokratiska politikerna! Idealisten Cecilia Malmström, som har bra betalt för att förstöra nationen SverigeAnna Kinbereg Batra som anser att stockholmare är smartare än lantisar 


Birgitta Ohlsson som vill ta bort alla nationsgränser 
Expo´s demokratiske hövding Daniel Poohl2 kommentarer:

 1. Som det är nu så är det de efterblivna som styr över de kloka och förnuftiga.

  Det kan inte förbli så. För om de efterblivna (rigida)får fortsätta sin efterblivenhet så går civilisationen under.

  Nu verkar det inte som att det går att bara be de efterblivna träda åt sidan och lämna över makten till de som inser att man lär så länge man lever och därmed inte skärmar av sig när man tror sig ha fått tillräcklig information, för det finns alltid mer att lära.

  Men problemet är att ju mindre man vet desto mindre tror man att det återstår att lära sig, medan ju mer man vet desto mer vet man att det återstår att lära sig.

  Resultatet blir att de förnuftiga aldrig någonsin får makten frivilligt från dessa efterblivna nollor, därför måste man TA makten!

  Då hamnar plötsligt de efterblivna i den situationen att de tvingas tänka efter eller försmäkta under revolutionens aktiva kamp, med resultatet att de efterblivna blir anklagade för högförräderi.

  Och det är förmodligen den vägen vi måste gå.

  SvaraRadera