onsdag 9 januari 2013

Globalisering, Uhrskov om Centern och Miljöpartiet.Två svenska partier går nu in för helt fri invandring till Sverige.

I Sverige finns det nu två partier som går in för helt fri och global invandring till Sverige.
Miljöpartiet har under en del år propagerat för fri invandring från hela världen.
Det framgår av deras partiprogram ”att Miljöpartiet vill skapa ett Sverige där alla är välkomna, avsett var Du kommer ifrån eller vem Du älskar, eller om Du har en funktionsnedsättning". Detta är lätt att förstå. Det finns inget att säga om detta.”

I den vanliga uppstyltade, politikiskt korrekta svenska stilen uttalar sig Maria Ferm, invandrartalesman för Miljöpartiet,"att jag vill bli en solidarisk röst för mänskliga rättigheter och skapa en värld som våra barn kan vara stolta över".

Nu har även det svenska Centerpariet hoppat upp på vagnen.I mitten av december 2012,meddelade Per Ankersjö partiets talesman för invandrarfrågor vid en pressinformation till Aftonbladet" att begränsande regler för fri invandring bör avskaffas".
  
Det finns ingen farligare medarbetare än den ambitiöse dumskallen.

Winston Churchill
Förslaget skall ses som en fortsättning på det partipolitiska program som detta parti lade fram förra året. Då gjordes det beräkningar på att 40 miljoner invandrare i stället för de som nu är 9.5 miljoner, som redan nu är 15-20% av befolkningen lätt skulle kunna bo i Sverige. Toppa detta om Ni kan!!! Läs mer på Snaphanen och här.
DI.


Missnöjet inom Centerpartiet växer och allt fler distrikt kräver nu att förslaget till nytt idéprogram görs om. Flera företrädare som di.se talat med tror att extrastämman i mars kan bli avgörande för Annie Lööfs framtid som partiledare.

”Det finns ett stort missnöje”, säger Birgitta Andersson, ordförande i Västmanland.”

(…)

”Många tror att det här är något som Centern redan slagit fast, att vi ska ha fri invandring till exempel”, säger Bo Rundquist.

Annie Lööf befinner sig på en resa i Asien och har valt att inte bemöta den senaste kritiken. I en tidigare intervju med nyhetsbyrån TT tog hon avstånd från förslaget om månggifte.” Läs
  
"Jag är känd som en väldigt tydlig politiker.
Jag är väldigt tydlig med det beskedet."
 
  Alla svenskar skalla betala för arbetslösa invandrare anser Miljöpartiet.Idag drabbas skattebetalarna i invandrartäta kommuner av tunga kostnader som leder till nedskärningar i offentlig sektor. Nu kräver Miljöpartiet att invandrarnas bidrag ska betalas fullt ut av staten – d.v.s. alla svenska skattebetalare.” Läs här, här och här

Mer av Uhrskov om Sverige:
Svensk media en skamfläck – särskilt Expressen och Aftonbladet


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar