söndag 6 januari 2013

Hur mycket tål svenska folket?
Tankar om pudlande

Sänt till samtliga dags- och kvällstidningar, riksdagsledamöterna,  några utländska tidningsredaktioner samt Svt1 och 2 samt TV4.

Kopia: Ulf Nilsson;Ulf Nilsson Expressen;

Det är oerhört tragiskt att svenska medier utgörs i så hög grad av ryggradslösa luspudlar, istället för personer med civilkurage som motvikt till de folk- och landsförrädande politikerna..!
//Kenneth Sandberg

............
En särställning i detta sammanhang intar nog Expressens tidigare reporter Ulf Nilson, genom frekvensen och självklarheten i sitt pudlande. Nilson är nu 79 år och har sedan länge passerat åldersgränsen för pensionering. Ändå uppträder han som vore han alltjämt beroende av Expressens ägare för sin existens.
.............

Man är djupt besviken på Ulf Nilson. Han har fyra bostäder. En i Huddinge, ett hus på Värmdö, lägenheter på Rivieran och Florida.

Han har nog en väldigt bra avtalpension förutom statspensionen. Han blir snart 80 år och kan strunta i om han har uppdrag för att skriva eller ej! Varför vek han sig på detta skändliga sätt? I stället för att ställa upp för Sverige och svenskarna? Han kunde ha blivit historisk och skrivet om världshistorien men nu framstår han mer och mer som en feg överlöpare. Jag gråter för hans skull och hans arma familj. Katinka Gladh

Ulf Nilson avrättad gör en dubbelpudel

 


Från att ha varit utrotad så bestämmer EU numera att vi skall ha vargar i Sverige och också hur många.

I  Land Lantbruk kan man läsa följande (finns inte på nätet)

EU-kritik hinder för urvalsjakt på varg
Efter hård kritik från EU-kommissionen blir det svårt att genomföra den urvalsjakt på varg som miljöminister Lena Ek förespråkar. Den slutsatsen drar Naturvårdsverkets generaldirektör Maria Ågren i en intervju i Dagens Nyheter . Sveriges planer på jakt av varg senare i vinter har därför stoppats tills vidare. Enligt Naturvårdsverkets förvaltningsplan ska det finnas 380 vargar i Sverige. Lena Ek ansåg i höstas att 180 räcker om stammens genetik förbättras genom urvalsjakt. En sådan strider dock mot EU:s regler, säger kommissionen i ett brev till Lena Ek. Gunilla Ander

Skottlossning i Södertälje
Den man som ligger på sjukhuset med rejäl huvudvärk efter ett skott i pannan är 26-årige Hasan Güven. Han är en kurd som tidigare varit anhållen för förberedelse till grovt rån och är dömd för narkotikabrott flera gånger. Güven gillar att gå i moskén och leka med AK 47 men enligt släkten är han snäll och vill ingen människa ont så det var onödigt av polisen att skjuta honom. 

19-årige Makuena-Kiyika Mambu och hans 21-åriga syster Ntinu Mambu är också gripna misstänkta för grovt rån.

På sjukhuset vakar c:a 40 personer över Hasan Güven, de behöver tolk för att kommunicera med sjukvårdspersonalen. Läs


Ungern trotsar EU om ny lag om jordbruksmark

Statsminister  Viktor Orban beskriver lagändringen som en hjälp för små och medelstora gårdar att förbli oberoende. Läs

 ”Detta är början på en ny era för jordbruket”, lovordar landets landsbygdsdepartement resultatet av omröstningen. Läs

Hur blir det i Sverige med jordbrukspolitiken? De svenska lantbrukarna är mer beroende av gårdsstöd än sina konkurrenter i Europa. Den slutsatsen drar EU-kommissionen i en europeisk jämförelse som visar att 45 procent av de svenska inkomsterna består av gårdsstöd. Läs

Fler och fler människor ”importeras” till Sverige och  de små jordbruken försvinner en efter en. Kommer kineserna att få köpa upp jordbruksmarken?

Rubriker:


Angrips Sverige är vi förlorade inom en vecka 

Sverigebesöket
 1 kommentar:

  1. Katinka, gråt inga tårar(vi får spara på dem så det finns några kvar när vi behöver dem bättre) över en sådan medlöpande kruka som Ulf Nilsson möjligen kan du fälla en tår över hans familj som har levt ett gott liv kan man tänka med så många bostadsadresser och därmed kanske inte förstår vilken jävla typ de lever med. Vi får hoppas att rånaren med huvudvärken som ligger i koma snart blir av med värken så att vi skattebetalarna slipper att stå för hans intensivvård som kostar skjortan.

    SvaraRadera