söndag 20 januari 2013

Massinvandringens pris -våldtäkter på svenska kvinnorCenterns rekordras nu på 3,2 %.

Här är två "duktiga" centerkvinnor
"Jag är känd som en väldigt tydlig politiker. Jag är väldigt tydlig med det beskedet."
 Så här skriver Leo Kramár som statsvetare och författare till ”Rasismens ideologer”:

”Förklaringar – och bortförklaringar – till SD:s framgång utgår oftare från önsketänkande och från politiska och ideologiska låsningar än från en seriös analys. De viktigaste frågorna partiet driver är invandringen och integrationen av invandrare. Partiet vill begränsa invandringen, framför allt den från ickeeuropeiska länder och enligt skrivning i programmet är man motståndare till ett multikulturellt samhälle och menar att det är bättre att nysvenskarna assimileras, att de accepterar svenska värderingar och normer och anpassar sig till den inhemska kulturen.” Läs hela artikeln.

Fler och fler politiker på kommunal nivå börjar nu reagera på den sanslösa invandringen. Läs och läs även kommentarerna. Man bör nog inte sätta för  stort hopp till dessa politiker. Varför reagerar de först nu? När Sverige är kört i botten. Läs här och Läs även om moderaten som vill ha ett upprop mot den förda flyktingpolitiken.
 

Indien gör uppror mot våldtäkter – Sverige gör det inte. Man förklarar att man kommer att hänga ut våldtäktsmän offentligt. Dispatch

Vad säger svenska politiker om våldtäkterna

”Det sker i snitt 17 våldtäkter per dygn i Sverige. Mellan december 2011 och november 2012 anmäldes 6319 fall. Och om landet följer samma trend som under de senaste tio åren kommer siffran bara öka. Tendenserna ser inte alls bra ut…Det är en väldigt kriminell handling och det är ofta unga som tar vad de vill ha och det handlar då om bilar, pengar och sex.

Ungdomar måste förstå att det är ett allvarligt brott och det ska alltid anmälas. Unga förövare fattar inte att det är på riktigt, förklarar han. Det är nedvärderande på ett vidrigt sätt och vi riskerar att få det i Sverige också när vi pratar om hur tjejer här ser ut, som blir drabbade. Han betonar vikten och förståelsen av att man inte skuldbelägger offret. Om samtycke saknas är de kränkta. Det spelar ingen roll om tjejen är lättklädd, berusad eller hade tidig sexuell debut. Vi får se upp med att värdera individer som mindre värda. Det är skrämmande och något som oroar mig.Unga förstår inte att det är allvarligt.” 

Elin - ett offer för svenska politikers ”godhet”
Kommer ni ihåg Göran Lindberg, Kapten Klänning kallad i folkmun. Mycket engagerad i jämställdhet. Innan han åkte fast for han runt och pratade om jämlikhet och feminism på sitt arbete som polischef. Nora blev faststpänd och grovt våldtagen av den mannen.

Ola Gefvert styr och ställer. Ola Gefvert, chef inom närpsykiatrin i Enköping gjorde en miljonvinst i de egna företagen, men vägrade skickade våldtäktsoffret ”Nora”till en legitimerad terapeut. Läs mer

Om våldtäkter:På denna blogg  kan man söka på ”våldtäkter” och då hittar man mycket mer information om vilka som begår våldtäkterna. I artikeln ovan framgår det inte för sanningen i Sverige sitter trångt.


Hör ni svenska politiker och kultureliten yttra sig om detta? Feministerna Gudrun Schyman, Åsa Linderborg, Cecilia Malmström, Birgitta Ohlsson, Maud Olofsson, Annie Lööf, Liza Bjurwald, Katarina Mazetti eller folkpartisten Nyamko Sabuni  som i en artikel vill tvinga bort män från toppositioner genom lagstiftning. Borde hon inte ta itu med de grova våldtäkterna som begås mot svenska kvinnor?


Sabuniklanen -  en del av de trojanska hästarna!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar