torsdag 3 januari 2013

Staffan Heimerson hyllar Centerns idéprogramStaffan Heimerson, journalist på Aftonbladet
 
”Totalt fri invandring är en enkel, central förutsättning för mänsklig frihet. Att stödja den är ett korrekt moraliskt ställningstagande. Det är inte rätt att jävlas med människor som vill ta sig över en gräns. De behöver inte vara förföljda och därigenom asylfall. De bara vill.
(…)
Det är för det andra en pragmatisk ställning. Det är, som förslagsställarna i Centern säger, nödvändigt att öppna gränserna till följd av bristen på arbetskraft och flykten från glesbygden. ”Vissa delar av Sverige håller på att dö ut. Och det finns ett väldigt stort behov av arbetskraft i vissa typer av jobb som svenskar inte vill ta.”
(…)
Bravo! Sverige behöver befolkas.

(..)
 Det finns en stor potential i ökad migration. Nationalismen fördummar. Genom kollision mellan olika kulturer skapas kreativitet: ”Helt fri global migration skulle kunna fördubbla världsekonomin”. Att flytta från ett fattigt land till ett rikt är det mest effektiva vapnet mot global fattigdom." Aftonbladet

Det är inte nationalism som är fördummande. Det är svenska journalister som är bortom all räddning vad gäller att vara objektiva och fungera som journalister.  

En av många kommentarer på Östra Ölands Fria Horisont:
”Svenska journalister är ett samhällsproblem. ” Den svenske 'journalisten' är den födde anpasslingen, feg och fisförnäm, och vet inte vad fair play är. Behandlas något som inte är politiskt korrekt (PK), finns inga hämningar.” Det lär ha varit Honoré de Balzacsom myntade uttrycket Andens horor. Men då hade han inte träffat svenska journalister för då hade han sagt något ännu värre.”

Nu  behöver inte Staffan Heimerson oroa sig längre över att Sverige avfolkas för detta år kommer rekordmånga araber till Sverige och invandrare skall också få bidrag för att starta företag. 
Ilan Sadé, tidigare aktiv i Centerpartiet, skriver att Centerns förslag till idéprogram är liberal lekstuga och han anser bland annat att förslagen om fri invandring och avskaffande av skolplikten är helt obegripliga. 
Han anser också att ”liberala lekstugufasonerna börjar nå sin logiska slutpunkt”. Läs


Rubriker:

Islam är rasism – Geert Wilder

De syriska rebellerna använder barn som soldater
Innan massinvandringen var Sverige ett drömsamhälle

Erik Gustaf Geijer, född 1783, död 1847, betraktas som en av den svenska nationalismens fäder.  Han var en svensk författare, poet och historiker. Ledamot av Svenska Akademien.

Ur ”Iduna. Anmälan av en skrift.” (1811)
”Vart och ett folk lever ej blott i det närvarande, utan även i sina minnen: och det lever genom dem. Varje generation fortplantar sig ej blott fysiskt utan även moraliskt i en annan: den överlämnar sina seder, sina begrepp. Det är denna fortgående tradition, som i olika tider likväl alltid gör folket till ett, den utgör dess oavbrutna medvetande av sig själv som Nation; den utgör, för att så säga, dess personlighet. Så snart ett folk blir odlat blir denna tradition historia. De levande minnena fästas i skrift, och nationen beskådar tydligare sig själv i hävdernas spegel. […] 
Den ser sin dunkla början, där sagan står och väver dess ätteledning från gudasläkter; den hör från vitt avlägsen forntid ett språk talas, vars ljud det ännu igenkänner; den skådar sin barndoms oskuld, sin ungdoms vågstycken, sin manlighets bedrift; det ser det levande minnets träd utveckla sig, av vilket de sista grenar sticka fram i ljuset av den dag, som ännu är; den ser i de forna tider samma drag, samma blick, under olika öden samma anda, och säger åt sin bild med glatt medvetande: det är dock jag!"

Sverige har en fantastiskt och rik historia, inte bara på människor som verkat i landet utan historiska händelser som format Vårt Sverige....vi har all anledning att bevara och vara stolta över vårt land...Vi ska ha drömmar och framtidsvisioner...vi måste tro på en förändring och med ödmjukhet se tillbaka på alla som byggt vårt land ..... Sverigevän är en person som hyser stort intresse för och eller stödjer Sverige.....http://www.newsmill.se/bazstatistics/stat.gif?nid=6835&type=subject&rnd=1309893439http://www.newsmill.se/bazstatistics/stat.gif?nid=48431&type=subject_article&rnd=1338144973

4 kommentarer:

 1. Det är ödmjukhet som saknas hos etablissemanget.

  Motsatsen till ödmjukhet är rigiditet. Och den rigide har nöjt sig med den kunskap han en gång fått och sedan inser han inte att världen hela tiden förändras och att han måste uppdatera sig.

  Det är därför vi nu ser totalt efterblivna som sitter och styr i riksdagen, i regeringen, i kommunerna, i landstingen, och efterblivna horor inom journalistiken som så gärna låter sig besudlas genom att skända sig själva genom sin löjliga okunnighet.

  Ödmjukhet är den enda lösningen för den som vill tillhöra arten Homo Sapiens, den tänkande arten.

  Man måste alltid vara öppen för att man kan ha fel, därför är eftertänksamhet en försäkring mot fördumning. Man måste också inse sina begränsningar, för om man inte gör det så ser man ju inte de gränser som man måste söka överskrida för att vinna mer kunskap.

  Nu styrs vi svenskar av rigida, med andra ord av imbeciller. I längden är det givetvis ohållbart. Det är ju rent löjligt att de som vet bättre ska låta sig styras av efterblivna nollor som har tappat all kontakt med verkligheten.

  Förra gången det hände att de efterblivna fick makten utrotades 6 miljoner judar i Tyskland.

  Vi måste alltså störta de efterblivna så fort det någonsin går. Vi måste göra revolution!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Göra revolution kräver vapen och förmåga och vilja att använda dem.

   Radera
  2. Det skall bli mycket mycket värre i detta land innan Svensken i gemen tänker sådana tankar om han eller hon någonsin kommer att tänka i dessa banor. Vapen finns men viljan är det nog lite si och så med ännu i varje fall. Men vem vet när krubban är tom bits hästarna. Skulle det börja jäsa i landet är risken mycket stor att makteliten har hunnit avväpna folket långt innan vi har hunnit ut på gatorna.

   Radera
 2. Jag blir knäpp på de som pratar om att vi har arbetskraftsbrist och därmed av NÖD BEHÖVER invandring (vare sig fri eller som idag ngt mindre fri). Aldrig någonsin nämner de var arbetskraftsbristen finns och varför den inte kan lösas med att utbilda en del arbetslösa som redan finns och är en ökande skara.

  SvaraRadera