fredag 4 januari 2013

Svenska journalister - en skam för sitt skråTill:

Per Ohlsson;Sydsvenskan 

Svensson;

niklas Orrenius;

Heidi Avellan;

Erik Magnusson;

Aktuella frågor;

Kopia:
Eskil Erlandsson;eskil.erlandsson@agriculture.ministry.se;

Varning för ”halal slakt beteende”!

Förövarna lär snart komma som asylsökande till Sverige - och här, på grund av risken för vedergällningar i hemlandet, erhålla PUT såsom “skyddsbehövande flyktingar”..! Därtill väl kvalificerade för minister Erlandssons pris som “Årets uppstickare”...
//Kenneth Sandberg

Kommentar Pepzor:
- De är inte djur, de är odjur. Djur skadar inte varandra för att det är kul. Läs på Petterssons

Sent: Thursday, January 03, 2013 7:25 PM
 
Subject: Re: Varning för omänskligt halalslakt-beteende..!

Återigen kan du vänligen ta bort mig från din maillista.
jag har bland annat tidigare varit biståndsinformatör i Sydafrika, kan vara med och stärka SSU:s och socialdemokratins globala röst kring den internationella politiken”.
.............
Uppenbarligen ointresserad av det “internationella”, åtminstone vad gäller invandrings- och flyktingpolitik..!
//Kenneth

Rubriker:
Om åsiktsdiktaturen i Sverige.
Premiär för papperstidningen Dispatch International. Tidning med sanningen som ledstjärna enligt Kent Ekeroth. Ulf Nilson har fått göra avbön efter att ha skrivit en artikel som betraktas som islamfientlig. Han skulle ha medverkat som krönikör i tidningen.

Arbetslösa erbjuds jobb inom äldrevården
”På reportern Mia Tottmars fråga om det är ett krav ”att kunna tala bra svenska” svarade Ni att ”det finns enheter inom äldreomsorgen som har ett sort behov av flerspråkighet. Men den som behöver det får SFI-utbildning parallellt.Läs


Planerna för Sveriges undergång. Är vi där nu när staten skall undersöka svenska folkets boende och om vi har för stora lägenheter och hus för oss själva.  Eller…..!

Gunnar Wetterberg, samhällspolitisk talesman på SAC*O skrev i en debattartikel i DN bl.a. 
 ….ett bra mellanboende för 60-70-åringar vara en del av lösningen, genom att sätta i gång flyttkedjor som gör att fler människor får bostäder som bättre passar deras behov. ”

Staten skall med andra ord bestämma vilka behov människor har. Planer finns redan att ta ut avgifter för vatten på landsbygden av dem som har eget vatten och inte kommunalt. På så sätt blir det dyrare att bo där. Nya direktiv finns att byta trekammarbrunn vart 20:e år. Detta kostar en hel del. DN

 Utdrag ur "Planerna för Sveriges undergång

”§ 20 Rekvisition får, när andra lösningar inte utan avsevärd olägenhet kan komma i fråga, ske för att tillgodose kommuns, polismyndighets eller Statens Invandrarverks ofrånkomliga behov av lämpligt belägna och utformade utrednings- och inkvarteringslokaler så att de uppgifter som enligt denna lag åvilar kommun eller myndighet kan fullgöras på ett riktigt sätt och att enlighet med intresset att bereda de skyddssökande ett så värdigt och mänskligt mottagande- och vistelse som möjligt. Fastighet, del av fastighet eller särskild rätt till fastighet, som oundgängligen behövs för någons förvärvsverksamhet får inte utan absolut tvingande skäl tas i anspråk genom rekvisition.

§ 21 Ägare eller innehavare av egendom, som tas i anspråk enligt § 19, är skyldig att, i
förekommande fall, mot särskild ersättning, godta att inredning eller utrustning som hör till
egendomen flyttas eller ändras och att även i övrigt tåla de åtgärder i fråga om egendomen som befinns nödvändiga för att egendomen skall kunna användas för ändamål som sägs i § 20. När rekvisitionen upphör, skall egendomen på statens försorg eller på dess bekostnad så långt möjligt återställas i sitt tidigare skick.”

Ladda ner och läs hela artikeln om ni inte redan gjort detta.


2 kommentarer:

 1. Ulf Nilsson är för jävla feg i alla fall. Han är väl gammal nog för pension, så han har sitt på det torra.

  Då hamnar han ju inte i så svår sits genom att säga sanningen, för nu finns det ju andra media att publicera sig i, istället för att krypa som en värdelös kujon och låta sig förtryckas av andra.

  Det finns ju till och med dem som frivilligt hamnar i fängelse för resten av sitt liv för att göra politisk skillnad. Då hade det väl ändå inte varit så farligt för Ulf Nilsson att leva på sin pension och säga sin mening.

  Han tappar extrainkomster som krönikör, men något får han väl bjuda på i alla fall. För dröjer det för länge kommer ingen att bry sig om honom. Man kommer att se honom som en löjlig vindflöjel!

  SvaraRadera
 2. Hade jag ägt en sommarstuga eller torp så hade jag hellre valt att bränna ned den än att förlora den till invällarna.

  SvaraRadera