lördag 26 januari 2013

Sverige bör ut ur EU fortare än kvickt"I dag har invandringen nått sådan omfattning att man 
med en lätt glidning i begreppen kan påstå
 att Sverige är det enda land i världen
som frivilligt bekostar sin egen kolonisering."
Författaren Anders Johansson-Citatet hämtat från Thoralf Alfssons blogg


David Cameron vill att brittiska folket skall få folkomrösta om EU. Här är hans tal från Davos.

 Jimmie Åkesson, SD och Jonas Sjöstedt  (v) anser också att svenska folket bör få säga sitt beträffande EU-unionen. Läs här och härSD-Partille skriver så här:

EU-projektet är ett stort misslyckande.

…(..)

”hela Bryssel är fullt av lobbyister, som ibland maskerar sig för under beteckningen ”tankesmedjor”.  En av lobbyisterna  i programmet sa: Vi finns för att det inte finns någon politisk diskussion på EU-nivå.”
Euron är en kvarnsten i krisens Europa som försvårar återhämtning och som skapar stora klyftor mellan medlemsländerna.

Läser i Stefan de Vylders ”Eurokraschen”  (Eurokrisen)om hur bra det har varit när man brutit upp valutaunioner.  Stefan de Vylder nämner några moderna exempel på valutaunioner som brutits upp utan problem: Irland-Storbritanien 1979,  forna Jugoslavien, forna Sovjetunionen åren 1992-1995, forna Tjeckoslovakien 1992-1993.”
(…) Dags att göra om och göra rätt. Camerons tal blir en murbräcka för den nödvändiga kursomläggningen.  Nu har både både Jonas Sjöstedt (V) och Göran Hägglund(Kd) anslutit sig till SD:s Eu- och Euro-kritiska hållning. När ska Reinfeldt och Moderaterna följa sin brittiska kollega Cameron och förstå att vi måste backa på EU-projektet? Hela artikeln
Vad händer när SD uppnår 15-20%? – Vad händer när Reinfeldt tänker om han tänker?
De har som bekant varit upp och nått 14% i en mätning i Skåne som helhet 18 procent. Idag pågick det vanliga dramat i riksdagen: SD hjälpte rödgröna i “fakturastriden”. Man gör det för att lägga sig så nära SD man kan.  Och Sverigedemokraterna har en diger lista på förslag som fått nobben. Det fick mig att tänka på några kommentarer från söndagens krönika, som är värda att lyfta fram. Danskarna tror att Sverige kommer att låta demokratin ha sin gång, men det finns inget de senaste femton åren som tyder på det.
Att betrakta Sverige är, som Utlandssvensk skriver, som att maktlöst se på medan en god vän super ihjäl sig. Svenskar, som först idag vaknar upp till det faktum, att Riksdagen skänker bort deras land med en rasande fart, måste inse att detta blir mycket svårt att stoppa. Vad som talar till deras fördel, är att Riksdagen ännu inte har lyckats med att desillusionera dem så mycket på deras demokrati att de har övergivit det helt"Snaphanen


”Jag fick en glimt av Reinfeldts maktmetoder på 90-talet när han ville bli ordförande i MUF. Flera av de personer som nu sitter i hans omedelbara närhet, från Ulf Kristersson till Anna Kinberg, skulle kunna ge än mer kusliga vittnesmål om vad som hände då. Sedan dess har Reinfeldt bara förfinat sin maktutövning.


Många tycks sätta sitt hopp till att SD ska bli tredje största parti i valet nästa år. Det vore naturligtvis en klar förbättring jämfört med dagens situation, men jag tvivlar starkt på att resten av partierna kommer att tillåta ett någorlunda fritt, hemligt och demokratiskt val. Skulle de dock misslyckas i att manipulera bort en tredubbling av SD, kommer de snabbt att forma någon slags “krisregering”.


SD blir återigen utestängt och landet kommer att kastas in i en politisk kris som det aldrig repar sig från. Eftersom till och med vansinniga allianspolitiker med all sannolikhet ser den krisen annalkas kommer de att göra vad de kan för att manipulera ner SD:s framgångar till mer “hanterliga” nivåer. Därmed fortsätter Sverige på en såphal utförslöpa vars slutstation är värre än den grekerna har att förhålla sig till.


Jag tror också, att sjupartiet sannolikt bekänner färg och (öppet) bildar en samlingsregering om SD blir ett större parti. Sverige har redan i praktiken en slags samlingsregering kring vissa frågor. Beslutsamheten att agera som en samlingsregering – eller snarare en enpartistat – ang. invandringspolitiken är uppenbar.

Om jag ska utgå från mig själv så har jag full förståelse för att man inte orkar hålla på hela tiden. Det är väldigt smärtsamt att bevittna förfallet av ett land som man har starka känslor för. Möjligen kan man jämföra det med att se en nära vän supa ihjäl sig. Visst vill man hjälpa men vid någon tidpunkt tvingas man att, mer eller mindre, acceptera att det inte går att hejda. Men man kan likväl inte helt sluta att bry sig."
 
Storbritannien
Roger Scruton, en engelsk konservativ författare och filosof, skriver att ”det största enskilda problemet som detta land står inför är inte ekonomisk nedgång. Det är överbefolkning. Titta på de verkliga spänningarna i vårt samhälle och ni kommer att finna detta är det stora problemet. . Stigande arbetslöshet bland ungdomar, eftersom inkommande arbetare från Östeuropa tar de jobb som finns. Han anser också att gränskontroll måste vara det viktigaste vid omförhandlingar om EU. Läs mer här och här

Det ärr officiellt nu att Storbritanniens muslimska befolkning har fördubblats på tio år.
Roger Scruton har också skrivit många artiklar om hur viktigt det är att behålla nationerna.

Bevarandet av nationer – en förutsättning för demokrati
Europaunionen mot nationalstaterna
Sveriges väg mot katastrof
 I sin bok ”The Need for Nations” skriver han att "nation och nationalitet" är en direkt förutsättning för demokrati och fredlig utveckling.”

Sverige är illa ute som har en statsminister som hatar sitt eget folk och jobbar målmedvetet på att förrinta svenska folket och därmed nationen Sverige.Statsminister Reinfeldts tal i riksdagen: ”Att hävda att det finns en grupp … som svenskar… visar sig väldigt ofta vara svårt att sedan definiera.”Reinfeldts folkhemstal 2009: ”Jag är en typisk svensk, sa Fredrik Reinfeldt och fortsatte: Min farfarsfar var frukten av en romans mellan en färgad amerikansk cirkusartist och ett lettiskt hembiträde. Det är svenskt. Blandat."

På denna blogg kommer att skrivas om våldtäkterna på svenska kvinnor så fort sådant sker och det sker praktiskt taget varje dag. 
 25 jan 2013 kl. 14:25 skrev "Kenneth Sandberg" <sandberg.kenneth@bredband.net>:

Till: tidningar och den s.k. kultureliten

“Natten till i tisdags våldtogs en ung kvinna av tre män mitt i Kungsträd­gården i Stockholm.I Aftonbladet skriver en ung dam vid namn Sanna Lundell följande:  Gruppvåldtäkter var förr ovanliga i Sverige. Nu ­tillhör de vår vardag.”Sanna Lundell , anklagar män. Utan att se vilken sorts män som begår gruppvåldtäkter.  Detta är effekterna av den massinvandring som Sanna så ohämmat har hyllat. Men det finns det ingen eftertanke om. Man blir så arg när sanningen är mitt framför näsan på henne men hon låtsas inte om den. För då blir deras egen skuld i detta fenomen så tydlig. Städa rent framför egen dörr Sanna och erkänn din del i dessa fall. Varjager


Se nedan flickebarnet som representerar (S)verige ute i Europa läxa upp undertecknad i ämnena demokrati och rasism.

Suck...

//Kenneth

..........

Sent: Friday, January 25, 2013 3:35 PM


Subject: Re: (o-)sanna Lundell

Kenneth,

Kan du snälla sluta skicka mig dina rasistiska, homofoba och kvinnofientliga mejl. Jag är väl medveten om dig och dina likars åsikter och behöver inte få dem kastade i ansiktet varje dag. Du är rasist och antidemokrat medan jag står för alla människors lika värde, jämställdhet och ett demokratiskt och öppet samhälle. Så är det, vi kan prata om vår tids stora samhällsfrågor men det måste ske på en demokratisk grund. Jag tycker inte att du står för det och ber dig därför att ta bort mig från din sändlista. Elin ” 
Om man skall förstå lilla Elin rätt så tillhör våldtäkter inte vår tids stora samhällsfrågor!!! Det tycker jag att de gör. Rätta mig om jag har fel. På vilket sätt är det rasistiskt att skicka ett mejl om att en flicka blivit våldtagen? På vilket sätt är detta mejli kvinnofientligt. Är det inte de tre män som våldtog flickan som är kvinnofientliga? Denna flicka måste vara helt urblåst.


7 kommentarer:

 1. Det är helt rätt att Sverige skall lämna EU snarast möjligt. Jag tillhör de som inte litade på den hale ålen Dinkelspiels fagra ord hur jävla bra ALLT skulle bli bara vi kom med. Vi får delfacit ständigt på hur ILLA det är ställt i denna grabbklubb för inbördes beundran.

  SvaraRadera
 2. David Cameron kör nu hårt med att britterna ska få folkomrösta om EU medlemskapet med brasklappen att han måste bli omvald vid nästa val. Det finns inget som hindrar Cameron att kraftfullt agera på många områden under innevarande valperiod men det kommer inte att ske för han kommer att skjuta allt valgodis framför sig för att ha en chans att bli omvald. När väl makten är säkrad kommer alla fagra ord att rinna ut i sanden. Merparten av världens politiker är som Ulf Lundell sjunger de vill ha era stålar hala som ålar. Bättre liknelse får man leta efter.

  SvaraRadera
 3. Man kunde på den tiden tro att EU var något annat, något demokratiskt och stort, nu ser vi att det bara är stort... precis som Sovjetunionen var!

  Den här bloggen blir allt bättre!

  SvaraRadera
 4. Mer dere mine venner i Sverige, søta bror!

  Det er jusst det som skjedde, Ryskarna la ned sin union og svupp var de i gang med EU!!

  Vennligst
  http://bmonline.no/html/intlenk.html

  BmOnline

  SvaraRadera
 5. Mer dere mine venner i Sverige, søta bror!

  Det er jusst det som skjedde, Ryskarna la ned sin union og svupp var de i gang med EU!!

  Vennligst
  http://bmonline.no/html/intlenk.html

  BmOnline

  SvaraRadera
 6. Det er jusst det som skjer nu, ryskerna la ned sin union og vusjjj så var EU et faktum fra ryskerna.

  Stalin er inta død nok ennu...
  les mer om eldendet, EU.

  http://bmonline.no/html/intlenk.html
  http://grunnlovens-vektere.com/html/spkrise.html
  Stalin var i Sverige og i Norge i 1938, resultatet ser vi i dag.

  Alle nasjonene skal rystes i sine grunnvoller, men vil ROMA lykkes med sitt forræderi?

  BmOnline

  SvaraRadera
 7. Mer dere mine venner i Sverige, søta bror!

  Det er jusst det som skjedde, Ryskarna la ned sin union og svupp var de i gang med EU!!

  Vennligst
  http://bmonline.no/html/intlenk.html

  BmOnline

  SvaraRadera