lördag 12 januari 2013

Vaccinationer, ICA, Waberi och TengbyApropå vaccinationer
”Stockholm. Smittskyddsinstitutet är oroat över att för få vaccinerar sig mot svininfluensa.
– Bara runt hälften av de äldre gör det, det är inte alls bra, vi måste alliera oss med sjukvården. Läkare på till exempel vårdcentraler har en nyckelroll. Vi vill att de ska kalla till vaccinationer eller i alla fall uppmana sina patienter att göra det, säger statsepidemiolog Annika Linde.
Den förhållandevis låga vaccinationssiffran tror hon beror på en kombination av rädsla för biverkningar, tanken att det ändå inte är så allvarligt att smittas och obehag inför själva sprutan. Aftonbladet
– Vi och Socialstyrelsen förbereder en enkät för att förstå varför, säger Linde.”
Från: Kenneth Sandberg [sandberg.kenneth@bredband.net]
Skickat: den 9 januari 2013 14:23
Till: samtliga dagstidningar, kvällstidningar, Metro, riksdagsmän, i stort hela den ”politiska och journalistiska eliten” i Sverige

Cc: kundkontakt@ica.se; helena.ronnberg@formapg.se; fredrik.kullberg@formapg.se; Kersti Byström
Ämne: Fw: Information

Nu finns ett flygblad att dela ut eller sätta upp på ICA:s anslagstavla, som anger följande:

"Vi bojkottar ICA!
Tills vi får en offentlig ursäkt av Katarina Mazetti för hennes förolämpning av svenska folket i ICA-kuriren”.


Affischer
Thoralf Alfsson om ICA
ICA-kurirens hållningslöshet
Svårt att finna en riktig svensk
Nog nu
skämtsamma krönika (sic)...

//Kenneth

...............


Sent: Friday, January 11, 2013 12:01 PM


Subject: SV: Information


Hej Kenneth,
Jag är inte intresserad av dina mejl, framför allt då inte av dina snarstuckna protester mot en författares skämtsamma krönika. Ta bort mig från din utskickslista.
Med vänlig hälsning,
Lisa Magnusson

 
Till Erik Hellsborn skickades  ovanstående om ICA’’


From: SD Varberg

Sent: Saturday, January 12, 2013 12:18 PM


Subject: Re: Fw: Information
Vänligen sluta skicka alla dessa saker till mig.


Erik Hellsborn, SD Varberg

 ......
Från: inger-siv mattsson [mailto:INGERSIV.MATTSSON@bredband.net]
Skickat: den 10 januari 2013 15:56
Till: Ring P1 Sveriges Radio P1
Ämne: månggifte - ett förtydligande
Nacka den 10 januari 2013
Ring P1
Tomas Tengby f k
Ämne: Månggifte. Ett förtydligande
I samband med torsdagens diskussion om centern förslag om månggifte tog programledaren upp frågan om ”även kvinnor får ha flera män.”
Inför riksdagsvalet 210 intervjuade Sveriges Radios reporter Peter Olsson den moderate riksdagsmannen Abdirisak Waberi, som i sin egenskap som rektor för den muslimska friskolan Rödmosseskolan bl a hävdat att ”flickor måste finna sig i att bli en av fyra fruar.
På Peter Olssons fråga om en kvinna får ha fyra män?” svarade Waberi ett kategoriskt ”nej” och förklarade att ”en man har tillräckligt mycket kärlek i sig för att ha fyra fruar men en kvinna har inte tillräckligt med kärlek i sig för att fyra män. Har en man fyra fruar måste han kunna ge lika mycket kärlek åt alla fyra samt kunna försörja dem. Dessutom kan kvinnor inte ha fyra män för då vet de inte vem som är far till barnen.
Då Peter Olsson påpekade att ”faderskap kan kontrolleras genom DNA –prov” hävdade Waberi att ”vi kan inte göra om Koranen på grund av att vi fått DNA.”
Abdirisak Waberi har som riksdagsman för Moderaterna givetvis hög trovärdighet. Detta har dessutom bekräftats av att partiets gruppledare i riksdagen Anna Kinberg Batra i SR P1 sagt att hon är "stolt över att ha en praktiserande msulim i sin riksdagsgrupp."
Inger-Siv Mattson, f d internationell sekreterare vid ett statligt forskningsråd (Formas)
Alphyddevägen 55, 131 35 Nacka (tel 716 87 03) 
Sent: Friday, January 11, 2013 8:57 AM
Subject: SV: månggifte - ett förtydligande
Vad är det som får dig att tro att centerns månggifte i Sverige skulle vara muslimskt?

tomas
 
Sent: Friday, January 11, 2013 1:59 PM
Subject: Re: månggifte - ett förtydligande

Tomas Tengby,
Vad skulle det annars vara?? T o m en normalbegåvad höna begriper denna uppenbara koppling - särskilt i samband med förslaget om fri invandring - av bl a muslimer får man förmoda.
Det är dessutom inte första gången centern öppet flirtar med islam och muslimerna. Förra året beslöt lantbruksminister Eskil Eralndsson i samråd med LRF:s vd Anders Källström att Erlandssons organisation "Matlandet Sverige" skulle tilldela priset "Årets uppstickare" till Quibbla Halalslakteri AB!!
Det var f ö vid ett besök 2010 på Quibbla halalsakter som statsministern med en blå plastpåse på huvudet konstaterade att "här finns pengar at tjäna."
Jag hoppas jag klarlagt sambandet med islam! 
M v h Inger-Siv Mattson
----- Original Message ----- 

”Det är mycket märkligt att stora företag inte ser till sitt eget bästa. Här har vi över 400 000 muslimer som lever i Sverige och som rättrogna muslimer vill ha sitt eget halalkött. Det finns ju en efterfrågan och det finns pengar att tjäna men de tas inte tillvara p g a okunskap eller i värsta fall fördomar.”
Rapport 1 september 2008Apropå ICA

1 kommentar:

  1. Nu kan ju inte folk hjälpa hur de har kommit att se ut men de har själva ansvar hur de tänker, tycker och beter sig i vuxen ålder. Här ovan är exempel på gummiruggar med gamnackar från etablissemanget som med sitt utseende väl överenstämmer med sina medlöpande PK tankar och uttlande.

    SvaraRadera