torsdag 28 februari 2013

Arbetsförmedlingen, bögeriet och socialismen som sprider sigFrån Snaphanen, Julia Caesars utmärkta artikel Vår tids hästkött

”En hästköttsskola som släpper ut analfabeter
Vi har en bostadsmarknad där den så kallade allmännyttan har förvandlats till invandrarnytta. Hyreslägenheterna går med förtur till invandrare, och svenskar tvingas ta mångmiljonlån för att få någonstans att bo.
Skolan var en gång en förnämlig inrättning som förmedlade kunskaper för livet. Dagens hästköttsskola släpper ut allt fler elever som är funktionella analfabeter och varken kan läsa, skriva eller räkna. Varhelst vi gräver hittar vi hästkött maskerat till något annat som ser bättre ut.” Läs

Kanske är också arbetsförmedlingen en del av Sveriges hästkött.

Den senaste tiden har det varit en del artiklar och insändare i ÖC om arbetsförmedlingen och hur dåligt den fungerar för de som söker arbete. Många arbetssökande upplever att de inte får den hjälp de behöver. Nu finns det hjälp att få för somalier för nu har man etablerat en arbetsförmedling i Addis Abeba och dessutom är nu Migrationsverket på plats i Afrika och reser runt för att hitta kvotflyktingar att fylla på med. Läs
Hur är det då för de svenskar som är arbetslösa?

I en insändare i Uppsalatidningen den 9-15 augusti kunde man läsa om en kvinna ”Gina” som frågade :
”Förtjänade jag inget muntligt förlåt?”
Jag tog ledigt från mitt sommarjobb, satte jag mig i bilen och körde från Sundsvall till Uppsala över dagen. Anledning var en arbetsintervju på Flustret, för ett extrajobb till hösten.
Det var en riktigt varm dag och jag var tidigt på plats. Det blev mycket varmt på parkeringen och när ingen hade kommit fem minuter efter bestämd tid ringde jag. Marcus som jag skulle träffa, fanns inte på plats. Allt jag blev erbjuden var att lämna mitt nummer.
Jag ringde och sms:ade Marcus, inget svar. Kvällen kom och jag körde hem igen, 60 onödiga bil. Dagen efter ringer jag igen. Talar in telesvar. Får sms tillbaka: ”Vem”.

Senare får jag ännu ett sms: ”Hej Gina! Nu är jag tillbaka i Uppsala med täckning på mobilen…. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det som hände och hoppas du inte är allt för arg på lilla mig…” Jag ringer honom genast, men inget svar. Senare ringer jag från en hemtelefon och då svarar han. Han påpekar att ringer från ett konstigt nummer och hans ursäkt är att han ”Kom på att han hade semester” och att varje gång jag ringt har han inte haft täckning.
Jo, Marcus, jag blev fruktansvärt irriterad när du inte ansåg att jag förtjänade ett muntligt förlåt, när du ignorerade mina samtal, att du inte berättade för mig om din semester och på Flustret för ert otroligt dåliga bemötande! Skäms! /Gina”

SÅ KAN MAN BEHANDLA EN ARBETSLÖS SVENSK!

”Bakvänt på arbetsförmedlingen
Arbetsförmedlingen öppnar kontor i Addis Abeba, Etiopien. Jättebra för de som ska invandra till Sverige och säkerligen snabbar det på etableringen av nya medborgare i Sverige.
Nu önskar jag mig att AF även öppnar ett kontor i Sverige som på samma sätt hjälper de som redan bor här att få hjälp med att hitta jobb och utbildningar. AF inget för urinvånare ” Läs hela artikeln

”Oron måste tas på allvar
Undertecknad har jobbat på komvux i 24 år. Eleverna har varit från olika delar av världen. Jag brukar säga till eleverna att alla svenskar skulle träffa er och se hur fina ni är. Jag vet att jag är omtyckt av eleverna och att ingen skulle komma på tanken att kalla mig rasist. Tvärtom så månar jag mycket om invandrarna. Men jag tar risken att bli kallad rasist, framför allt i massmedia, genom att prata om invandringen.
Enligt Anders Wallner, Miljöpartiets partisekreterare, så har aldrig attityden till invandring varit positivare än nu. Jag undrar vilken verklighet han lever i. Det finns nämligen en utbredd oro i Sverige, både hos invandrare och svenskar. Man funderar på hur alla ska kunna integreras. Man funderar på hur ska alla kunna få jobb och vad ska man göra med alla som aldrig får en chans att komma in på arbetsmarknaden. Elever som misslyckas i skolan och hamnar i utanförskap. ”Läs hela artikeln

Kvantitet går före kvalitet. Läs här och här


Vinnarna

Förlorarna

*****
Här kommer en intressant reflektion av Sandor Herold.
From: sandorherold@hotmail.com
To: ordet@sydsvenskan.se
Subject: onaturliga surrogatfenomen
Date: Thu, 28 Feb 2013 08:50:39 +0100
Malmö 28-2
När man i morse den 28-2 gick ut för att hämta in tidningen så möttes man på första sidan av två flinande bögar omgivna av små gosedjur. Inne i tidningen så redogör sedan dessa båda bredvilligt hur de hade tagit kontakt med en klinik i Indien och genom dem träffat en kvinna som fött dem två tvillingsöner till en kostnad av sammanlagt 750 000 kr.

Jag måste säga att dessa båda bögars handlande väcker mycket motstridiga känslor hos mig. För mig får två karlar gärna bo ihop och hålla på med sitt precis som de vill men dessa båda har enligt min mening gått över gränsen. Jag drar mig inte ens för att kalla detta för perverst. Men i landet Sverige är ju numera nästan allt normalt, tydligen t.om att köpa sig ett barn som sedan skall växa upp tillsammans med två föräldrar av samma kön, i detta fallet två karlar. Det skulle vara intressant hur man för detta barn sedan förklarar hur det kom till och var modern finns.

Bläddrar man sedan vidare i tidningen så kommer man till familjesidorna och vad dyker inte upp där, jo ännu en bög i form av Christer Lindarw som representerar en annan gren av bögeriet, nämligen den där man i kvinnokläder och högklackat hoppar omkring på en scen. Kan väl i och för sig vara underhållande men ändock knappast ett normalt beteende för en riktig karl.
I mitt stilla sinne så undrar jag efter att ha läst den aktuella tidningen om inte Sydsvenska Dagbladet bör byta namn till Sydsvenska Bögbladet?

Dock kunde man i denna tidning samma dag också ta del av positiva nyheter på samma tema, nämligen att Finland som enda land i Norden även i fortsättningen kommer att förbjuda enkönade par att ingå äktenskap på samma villkor som tvåkönade.

Finland är tydligen ett land där män fortfarande är män och kvinnor fortfarande kvinnor.
Och Finland är tydligen det land där en man fortfarande kan hantera en flaska Koskenkorva och efter det fortfarande vet vad han skall använda "apparaten" till och framför allt var och i vem han skall placera den.

Länge leve den finska sisun. Den svenska, om den någonsin har funnits, är sedan länge död inom de flesta områden./Sandor Herold, Malmö

*****
Läs här om hur socialismen breder ut sig i världen i bl.a. Sydafrika.
 (..)Hittills ANC inte visat något större intresse i något av landets problem. De har låtit brottsligheten löpa amok, särskilt i form av ett folkmord på vita farmare, de har blundat för regeringens korruption och de har inte brytt ett dugg om hur fattigdomen har blivit en plåga bland landets svarta majoritet. Läs hela artikeln

2 kommentarer:

 1. Att man lanserar bögeriet i stor skala är för att förbereda marken för islam. och för dem som inte visste om det så frodas bögeriet mer inom islam än någon annan stans.

  Bögar är perversa och det innebär att deras världsbild är snedvriden (därav ordet pervers). Det handlar alltså inte endast om att två personer av samma kön har umgänge med varandra. Om det bara hade handlat om det så hade det inte varit någon fara.

  Men bögar är både neurotiska och psykopatiska och de lägger ner hela sin energi på att fördärva samhället, så även på 30-talet föregick extrem bögperversitet nazismen och dess judeutrotningar.

  Karl Gerhard som levde på den tiden och som var emot denna pervertering av kulturen skaldade om jazzgossen på en av sina revyer, om hur han vickade på sin lilla stjärt, hur han hade sminkat upp sig så att han skulle bli så söt som möjligt osv...

  Så perversiteten innebär så mycket mer än vad folk kan tro, därför kan det vara bra att ta del av vad Ann Barnhardt säger om dessa perversiteter och vilket syfte de tjänar:(Ebok översatt till svenska)

  http://www.pr-publishing.com/1234/satans_religion.pdf

  För att se henne live tala om dessa förfärligheter finns videorna här på engelska:

  Satans egen religion (Videor med Ann Barnhardt)

  http://demokratbloggen.blogspot.com/2011/09/satans-egen-religion.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som Sandor påpekar, så skiter jag fullständigt i vad slaskbögar och lebbor gör med varandra privat. Däremot att låta dessa perverterade virrpannor adoptera barn, är definitivt inte att se till barnets bästa. Vill heller inte se bögar ha någon form av makt, då de bevisligen har sämre omdöme än hetero. Se bara på idioten Federley, manshatande lebborna i FI, äcklen Helle Klein och Eva Brunne i svenska kyrkan etc etc, vilka alla har gemensamt att de inte begriper vad islam innebär för ett fritt samhälle, eller värre ändå: vad det innebär för flator och bögarna själva. Någon invändning om omdömet jag talade om? Blodsven

   Radera