fredag 8 februari 2013

Blandat från landet "Idyllien"m.m.! Vi gillar olika

”Idag publicerar Aftonbladet på nätet denna bild av vad de kallar tidningens "kvinnliga profiler". Vad är det de ska slå tillbaka mot? Näthatet, dummer. Men det är inte det jag vill säga två ord om. Det är en helt annan sak. Aftonbladet har ju gjort sitt namn känt inte minst för kampanjer som "Vi gillar olika" där man förväntas ansluta sig till en statligt dirigerad multikulti-ideologi. Men se på bilden av tidningens kvinnliga profiler. Finns det en enda kvinna där som inte är etnisk svensk? Kanske finns det en eller två, men jag har svårt att se vem det skulle vara. Jag känner ju igen i alla fall fyra-fem stycken av dem (de har namnen Linderborg, Magnusson, Röstlund, Sköld, Lundberg och Mellin) Ingen av dem har arabiska, somaliska, afghanska eller andra utomeuropeiska namn, så vitt jag förstått. Det går bra att starta mediakampanjer, betydligt svårare är det att själv leva i de miljöer vi andra förväntas godta. Men de har gott självförtroende, dessa "profiler". Det förstår man när man tar del av budskapet: "Vacklar vi så vacklar demokratin."”Thomas NydahlAftonbladet hatar yttrandefrihet – Rowan Atkinson om yttrandefrihetDet medieeliten kallar näthat är egentligen ett vrål av maktlöshet. Läs mer


 ”Jasenko Selimovic blåste medvetet skattebetalarna på 100.000 kr
Statssekreterare Jasenko Selimovic, (FP), lät medvetet skattebetalarna betala ca 20 resor. Allt uppdagades när regeringskansliet granskade honom. Nu faktureras i stället Folkpartiet med 101 637 kr. Jasenko Selimovic, 44, är integrationsminister Erik Ullenhags närmaste man med ansvar för en rad frågor på arbetsmarknadsdepartementet." Exponerat


”Somalia har chans att bli förebild
Somalia är inte längre en stat i sönderfall, utan framstår allt mer som en förebild i kampen för att lyfta ett land ur inbördeskrig, fattigdom och elände. Nu ska vi säkra freden och arbeta tillsammans, skriver Somalias president Hassan Sheikh Mohamud och Catherine Ashton, EU:s höga representant för utrikesfrågor.SvD”

Billströms uppriktighet ifrågasätts.

”Den invandringskritiske växjö-politikern Bo Frank (M) ifrågasätter nu uppriktigheten i migrationsminister Tobias Billströms utspel om att dagens asylinvandrings är ohållbar. Fria Tider

Kommentarer:

2013 blir kanske året när Regeringen Reinfeldt kommer att plocka fram beslutet att i första hand ta Svenska folkets fritidshus och placera flyktingar där. Skulle läget försämras ytterligare vet myndigheterna nu när alla lägenheter har deklarerats och fått ett lghnr hur många rum lägenheten har och hur många som vistas i denna så steg två blir kanske att vi får inhysa invandrare i våra bostäder. 2013 kan bli ett riktigt otursår för Svenska folket om det vill sig illa. Läget ser allt annat än ljust ut framöver..


Hur som helst !
Om inte inbördeskriget närmar sig, så har alla genuina Svenskar slutat äta knäckebröd. Spelar ingen roll vad politikena i 7-klövern har för partitillhörighet. EN SAK HAR DOM GEMENSAMT ! Planerna på att köra ner Sverige längst ner i botten. En och annan politiker i alliansen framför åsikter om att invandring/integretion inte funkar, JAHA. Nu hotar stolpskottet lövén med att alla kommuner som inte tar emot invandrare skall bötfällas. Han påstår oxå att Svenska befolkningen är rädda, bl a för den höga arbetslösheten.. Där av intresset för SD. Han säger i samma andetag att v,i dvs Sverige måste ta vårt ansvar, hela Sverige, alla kommuner skall ta emot flera invandrare. SÅ DET ÄR ALLTSÅ LÖSNINGEN ? Minskar arbetslösheten, då ? Nä f - n om jag skulle bli rädd, då är det isf för tok - politiker. Det är ett erbarmligt tjatande om att alla som har en åsikt i invandrarfrågan "fiskar i grumliga vatten". Ja, det är klart vattnen blir grumliga, så mkt skit som 7-klöver´n håller på med. Vidare ylas det om att "vi måste ta vårt ANSVAR", jamen ANSVARET för Konungarikets Sveriges fortsatta existens skall väl politikerna ta ? Och SE TILL LANDET BÄSTA ? ! Klart vi av humanitära skäl kan ställa upp och hjälpa till, inom vissa rimliga gränser. MEN, ansvaret för misslyckad politik i Somalia, Rwanda, Iran, Irak, och över allt annars, det kan väl ändå inte vara SVERIGES ANSVAR ? ?Fria Tider”
Delar av Planerna för Sveriges undergång. Läs detta noga. Här kommer utdrag ur dokumentet

 (...)

Delscenario 2 - beskriver, utöver 50 000 asylsökande, hur 150 000 hjälpsökande tar sig till Sverige under sammanlagt fyra månader. Ett stort antal människor tar sig via Finland och Polen till Sverige.

Delscenario 3 - antar att efter en lång period av sträng kyla och stor brist på livsmedel att ca 500 000 hjälpsökande skulle komma till Sverige under en tid av ca 6 månader. På samma gång sprids ryktet att en allvarlig olycka har inträffat i ett kärnkraftverk utanför Moskva. Man antar vidare att ett stort antal massflyktingar har smittsamma sjukdomar som får den svenska sjukvården att kollapsa.

Kommunförbundet rekommenderar kommunerna att ta på sig ansvar för de uppgifter som krävs.Kustbevakningen och försvarsmakten skall övervaka trafiken till sjöss men har inte någon möjlighet att övervaka enskilda fartyg på grund av deras antal. Trots massmediernas rapportering är många svenskar negativa till mottagandet. Rikspolisstyrelsen kallar in beredskapspoliser enligt en i förväg uppgjord plan. Invandrarverket (det kallades så) kommer överens med kommuner om inkvartering i första hand genom rekvisition av olika kommunala sport- och idrottsanläggningar.

Landstingen överväger att tömma vårdavdelningar på länssjukhus för att kunna ta hand om hjälpsökande och smittade. Att hjälpa både svenskar och hjälpsökande klarar man inte av.

 Länsstyrelserna får så småningom allt svårare att ordna förläggningar med sanitära utrymmen och möjligheter till utspisning. Invandrarverket får i samverkan med Socialstyrelsen och med företrädare för kommunerna i uppdrag att utveckla planer för härbärgering och utspisning av massimmigranterna. Med stöd av lagstiftningen kan rekvirering av svenskarnas fritidshus komma i fråga.


Liksom tidigare tror sig regering och myndigheter kunna "informera" bort den svenska befolkningens motstånd genom kraftfulla insatser av massmedia. Man säger att: "behovet av information kommer att vara mycket stort såväl på lokal som på central nivå". Varför skulle den svenska befolkningen vara mer benägen att tro på den propaganda som sprids i en massflyktsituation när den djupt misstror dagens informationskampanjer.
Hur mycket pengar försvinner ut ur Sverige?
Nedan finns en lista över ett chockerande och ofattbart antal somaliska organisationer stationerade bara i ”lilla” Oslo – hur många har såna här vi i Sverige då? ”Somaliska hjälporganisationer”, det låter fint det, i alla fall för al-Shabaab när man får reda på i norsk media att alla somalier stöttar al-Shabaab.  Exponerat”


Läs också om hur mycket pengar som tas från Allmänna Arvsfonden till olika invandrarprojekt:Sverige hela världens socialbyrå
 
Den kärleksfulla religionen IslamPakistan igår. England idag. Sverige imorgon?

5 kommentarer:

 1. När man tittar på tjejen längst ner och samtidigt tänker på feministernas gnäll om näthat som de har framkallat själva genom diverse provokationer som blir värre för varje år så ser man hur tunna deras argument är.

  Inte med ett enda ord kommenterar de dessa utsatta flickor och riktar udden mot de verkliga kvinnohatarna.

  Då är det inte undra på att folk börjar ta till överord, speciellt som det inte hjälper att anstränga sig med att sakligt förklara för dessa feminister vilka kardinalfel de begår.

  Man blir stoppad eller ignorerad medan feministerna fortsätter att kasta skit på allt som är svenskt, både på svenska män och de kvinnor som inte själva är feminister.

  Själv har jag (tidigare)talat med många kvinnor som säger sig ha blivit hotade av misshandel och förföljda av just feminister för att de vill se kvinnliga ut och uppföra sig som kvinnor.

  Dessa feminister förtjänar vad de får, även om man tycker att hotfulla kommentarer är onödigt. Men när det inte går att komma till tals med dem så blir det på det här viset.

  Min gissning är att hatet inte kommer att minska, trots SVTs lansering av "nätkärlek" som en slags kompensation mot feministerna.

  Efter det skulle det fortfarande vara fritt fram för feministerna med sitt eget näthat mot svenskar, kvinnor och män!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sossen Löven var jävligt snabb när han blev vald till Lands och Folkförrädare att framhålla att han var femeiist. Men det var då det nu håller de truten både han och alla andra låtsasfemenister. Jag såg för ett tag sen när någon sk journalist ville ha en kommentar från Gudrun Spyman gällande Indienvåldtäkten men där kammade vederbörande medlöpare noll. Detta var inte så viktigt att det var mojligt att avsätta en minut eller två. Det hade varit mer konstigt om hon öppnde truten.

   Radera
 2. http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/arbetsformedlingen-oppnar-i-addis_7901402.svd

  I vissa delar ut av landet Sverige är det första April !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om all galenskap som händer och sker i detta land hade varit ett aprilskämt eller en mardröm hade det varit fjäderlätt att leva med. Men tyvärr är det bister verklighet och sanning allt sammans.

   Radera
 3. Nu när mönsterlandet Somalia inte längre är i söndefall SKALL VI skicka hem alla Somalier så de kan BERIKA sitt forna hemland. Ju förr desto bättre för Somalia och dess befolkning. Jag för egen del behöver ingen berikning i form av pengar utan på det mänskliga planet enbart från RIKTIGA SVENSKAR sådana som man både kan skriva och uttala namnet på.

  SvaraRadera