fredag 15 februari 2013

Gott om hatande PK-kvinnor i SverigeHär följer utdrag ur texten ”Hatets prästinnor – forts. 2. Texten är så bra att den förtjänar att läsas om och om igen. I korta avsnitt så det verkligen går in. Det finns många som hatar Sverige och svenska folket. Vore det inte bättre för dessa ”prästinnor” att flytta härifrån. Men man vill äta kakan och ha den kvar!


”Hatets prästinnor – forts. En självutnämnd inkvisitionsdomstol

Sliten mellan Gud och Mammon, mellan socialism och ande tjänade Helle Klein sitt generösa levebröd som politisk chefredaktör på Aftonbladet 2001-2007. Sedan hon prästvigdes 2008 har hon omvandlat predikstolen till politisk agitationstribun och fullföljt det uppdrag hon ålade sig redan under åren på Aftonbladet: att som självutnämnd inkvisitionsdomstol anklaga och gnaga rejält på varpen i samhällsväven; efter känd modell söndra genom att lägga ut sin inre splittring på omgivningen och härska över det kaos som blir resultatet.

För ett år sedan fick hon sparken från Kyrkans Tidning, där hon arbetat som krönikör. På Seglora smedja fortsätter hon sedan att attackera Kyrkans Tidning och dess chefredaktör Anders Ahlberg långt efter att hon fått sparken.


Sedan början av förra året skriver hon ledare i vänsternättidningen Dagens Arena (“oberoende, radikal och progressiv”), den senaste om hur man ska bekämpa Sverigedemokraterna. Helle Klein hatar Sverigedemokraterna. Men “bekämpa” ett demokratiskt invalt riksdagsparti? Ordvalet röjer Helle Kleins politiska agenda. När får vi se henne bekämpa socialdemokraterna?

Seglora smedja – mötesplats för hat och mobbing

Helle Klein har profilerat sig som en Hatets prästinna. Tillsammans med prästkollegan Eva Lindqvist Hotz startade hon nätsajten Seglora smedja som uppges vara ”mötesplatsen för andlighet, kultur och samhälle” men i själva verket är en mötesplats för hat, mobbing, islampropaganda och totalitär mångkulturalism. Här är Guds kärlek mycket långt borta. Seglora smedja har alltsedan starten har drivit en extremt islamflirtande linje och konsekvent slagit ner på alla försök att nyansera debatten om islam som “antimuslimska” eller “muslimfientliga”. En av Helle Kleins tidiga insatser var att bereda utrymme på Seglora smedja åt terroristen Munir Awads svärmor Helena Benaouda att skriva om hur fantastisk den muslimske mannen är. Jag antar att hon inkluderar sin svärson i “de fantastiska muslimska männen”. Domen mot Munir Awad på tolv års fängelse för ett planerat terrordåd mot Jyllands-Postens redaktion i Köpenhamn fastställdes nyligen av hovrätten.

Som en orm hugger hon efter sitt byte

Ett färskt exempel på den kognitiva dissonans som präglar Dagens Seglora är en ledare av Eva Lindqvist Hotz, där hon i ena andetaget skriver att “strukturomvandlingar och ärkebiskopsval endast är en infrastruktur för att uttrycka kärlek i världen” och i nästa fastslår att kyrkan “har ett särskilt ansvar att bilda motkraft mot Sverigedemokraterna”.

Helle Klein har fått rasism på hjärnan och ser främlingsfientlighet i varenda buske. I tur och ordning har hon mycket aggressivt gett sig på prästkolleger som misshagar henne, bland annat för att de markerar den kristna kyrkans självständighet gentemot islam. Som en orm hugger hon efter sitt byte. Hårdast drabbad är Annika Borg, som driver bloggen Kristen Opinion och lät sig intervjuas i tidningen Dispatch International.
 Annika Borg
 Helle Klein gick till omedelbar attack:


”Det pågår en normalisering av främlingsfientliga krafter både i samhälle och kyrka. Seglora smedja har tidigare ifrågasatt bloggen Kristen Opinion som drivs av prästen Annika Borg för dess hets mot alla som vill dialog med muslimer och judar. Nu har Borg tagit ännu ett steg ut i extremismens träskmarker och låter sig intervjuas i den antimuslimska Dispatch International, där hon propagerar mot muslimska böneutrop” skriver Helle Klein.”  Snaphanen


Prästen Dag Sandahl har blivit ”påhoppad” av Helle Klein. Och bemöter hennes påhopp.
Här är ett litet collage på några ytterligare ”prästinnor” som hatar.

Eva Brunne, som är präst. De andra får gå som ”prästinnor” eftersom de predikar evangelium var och en på sitt sätt. 

Åsa Linderborg, skrev en bok ”Mig äger ingen”. Ägs av Karl Marx!

Gudrun Schyman, död åt familjen
Åsa Romson, som i en partiledardebatt ansåg att alla som åker Stockholms tunnelbana är svenskar

Maria Wetterstrand, som anser att man inte skall hacka på Centerns idéprogram

Maud Olofsson , ”1998 inför valet hade Centern annonser med en text som innebar att vi svenskar inte har någon särskild rätt till Sverige bara för att våra bönder i århundraden ”gått och harvat” i dess jord. En annan hade texten ”Sverige tillhör svenskarna lika mycket som månen tillhör amerikanerna”.
 Annie Lööf, som vill ersätta svensken med 30 miljoner invandrare.

Margot Wallström som gråter över att kvinnorna i Kongo våldtas men har ni sett eller hört henne gråta över svenska kvinnor som drabbas?
 Cecilia Malmström. ” TRÖTT PÅ VITA. Cecilia Malmström vill byta ut européerna mot araber och afrikaner. Men projektet möter motstånd, enligt SvD.”
 Vill ni se en stjär- förlåt en hatande "prästinna" varsågoda”

Har ni hört eller sett något uttalande av dessa ”prästinnor” om alla gruppvåldtäkter som sker på svenska kvinnor mer eller mindre dagligen?  Knappast.


Kvinna gruppvåldtogs i snödriva

Kommentar på artikel på Fria Tider:

Vad är värst, att våldta någon eller att uppmärksamma att någon blivit våldtagen?

Hur var det nu Åsa Linderborg? Du är ju en av dem som dedikerat ditt liv åt att tysta Fria Tider och andra konkurrenter till Aftonbladet. Är den här artikeln ett exempel på så kallat "näthat"?”
 

Sanna Lundell anklagar män utan att se vilka män som begår våldtäkterna
“Natten till i tisdags våldtogs en ung kvinna av tre män mitt i Kungsträd­gården i Stockholm.I Aftonbladet skriver en ung dam vid namn Sanna Lundell följande:   ”Gruppvåldtäkter var förr ovanliga i Sverige. Nu ­tillhör de vår vardag.”Sanna Lundell , anklagar män. Utan att se vilken sorts män som begår gruppvåldtäkter.  Detta är effekterna av den massinvandring som Sanna så ohämmat har hyllat. Men det finns det ingen eftertanke om. Man blir så arg när sanningen är mitt framför näsan på henne men hon låtsas inte om den. För då blir deras egen skuld i detta fenomen så tydlig. Städa rent framför egen dörr Sanna och erkänn din del i dessa fall. Varjager


Kvinna våldtagen när busshållplats


Rubriker:

Om näthatet och för makten misshagliga åsikter


Danmark – invandrarmagnet för hela världen
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar