onsdag 6 februari 2013

Hedegaard rasande - Sverige sjunker som en stenDanmark
Hedegaard rasande efter mordförsöket: Vi har mångkulturalism med besked.
Det säger 70-åriga debattören Lars Hedegaard i en paus mellan det timslånga förhöret vid polishuset i Köpenhamn. Hedegaard, en aktiv och kontroversiell islamkritiker, blev 11.20 blev i tisdags utsatt för ett mordförsök vid ingången till sitt hem i Frederiksberg i Köpenhamn, och han nu ger mer information om mordförsöket.Läs

Insändare på Avpixlat om svenska journalister – ert hatspråk hetsar till våld.
Inte ens i nyhetsrapporteringen kring mordförsöket mot Lars Hedegaard kan alltså svenska journalister och rubriksättare besinna sig. Ord som “muslimfientlig” och “rasistdömd” ger genast läsaren signalen att detta är en man som, med statsministerns ord “inte ska bli förvånad” att någon vill döda honom. Direkt i ingressen måste ett kontroversiell citat om att “muslimer våldtar sina barn” klämmas in för att ytterligare sätta fokus på att Hedegaard provocerat, inte hans självklara rätt i en demokrati att uttala sig fritt. Och där danska medier betonar att Hedegaard friats i högre instans för rasistanklagelser nämner svenska medier att han fälldes i lägre.”Avpixlat

Några artiklar i Dispatch International:
Sverige:
Expo – the end of the beginning
 


Expo! Svenska statens halvofficiella underrättelse-, angivar- och propagandaorganisation och åsiktskontrollanter sprider skräck långt utanför Sveriges gränser.
Precis som på sin tid Sovjetunionens KGB, Nazitysklands Gestapo och Östtysklands Stasi.
Om du hamnar i Expos rampljus för att du har andra åsikter om mångkulturens och massinvandringens välsignelser än de av staten sanktionerade, kan du säga farväl till ditt tidigare liv. Du är nu ett monster och kan se fram emot att utestängas från det offentliga samhället, få sparken från jobbet, överges av vänner och familj och – något som redan har hänt flera gånger i det svenska folkhemmet – bli sönderslagen av idealistiska ”anti-rasister” och tillbringa lång tid på sjukhuset.
Naturligtvis befattar sig inte Expos cirka 30 medarbetare själva med fysiska attacker mot den svenska statsdoktrinens avfällingar. De nöjer sig med att peka ut kättarna och låter aktivisterna dra sina egna slutsatser om vad som ska göras för att eliminera dem.”Läs mer
Här är några som gillar Expo

 

 Usla svenskkunskaperpå universiteten
Det råder förstämning och förtvivlan bland Sveriges universitetslärare. Elevernas svenskkunskaper är så dåliga att det börjar bli hart när omöjligt att bedriva undervisning – ”alltför många av dem förstår helt enkelt inte vad vi säger”, skriver nio historiker vid Uppsala och Linköpings universitet i en debattartikel i Upsala Nya Tidning.

Sverige har sjunkit som en sten i alla mätningar av språkförståelse som gjorts de senaste 20 åren. Varningsklockorna har ringt länge, och lärare har förgäves efterlyst kraftfulla åtgärder, men inget har hänt.

Orsaken till att vi nu väljer att gå ut i offentligheten med ett veritabelt nödrop är att studenterna inte längre har det redskap som är nödvändigt för att över huvud taget kunna ta till sig humanistisk vetenskap: språket. Bland de studenter som nu kommer till oss direkt från gymnasiet har en majoritet problem med språket”, skriver historikerna.”Läs

 ” Svenska ungdomar ut och invandrare in på arbetsmarknaden.
Sju av tio nya jobb under perioden 2001–2010 gick till utrikes födda, visar färsk statistik från SCB. Ungdomsarbetslösheten bland svenskar är samtidigt skyhög.”

  ”Economist: Sveriges framgångssaga hotas av massinvandringen (3 februari 2013)
INRIKES. Den ansedda internationella tidskriften The Economist slår fast det svenska politiker och journalister inte vill låtsas om – Sverige har massinvandring. Följden är att den nordiska framgångssagan är hotad.
Men trots alla åtgärder arbetar bara 38 procent av invånarna i arbetsför ålder i Rosengård, noterar The Economist och beskriver utan att hymla hur den nordiska modellen med höga skatteuttag förutsätter att medborgarna får en god service i gengäld, något som bara är långsiktigt hållbart om sysselsättningsgraden är 80 procent.
”För somalier är det som att transporteras till Mars”, säger Per Brinkemo, som arbetar med somalier i Rosengård, om invandrar­gruppens möte med den avancerade västerländska kulturen.
Svensk media har hittills inte bedömt att svenska läsare behöver ta del av denna artikel.” Läs
 Kent Ekeroth har flera inlägg om Stefan Fölster, Reforminstitutet (nytt propagandaorgan möjligen, min anm.) och menar att det är svårt som vanligt att förstå vad Stefan Fölster egentligen menar.

Edmunde Burke "Allt som behövs för att ondskan skall triumfera är att goda människor inte gör någonting"Inga kommentarer:

Skicka en kommentar