onsdag 27 februari 2013

Malmö behöver mer mångkultur. LRF utestänger SD och Asylsvenskan censurerar invandrares brottMalmö 27-2

Folkpartisten Ewa Bertz har skrivit en artikel i Sydsvenskan:

"Malmös utveckling på fel spår.
Om företag ska fortsätta att etablera sig i Malmö måste staden ha utbildade invånare, mångkultur och finkultur, vara företagsvänlig och trygg för människor som vistas i den."

 Med anledning av detta skriver Sandor Herold följande:

Till Ewa Bertz, gruppledare för folkpartiet i Malmö Du skriver i Sydsvenskan under aktuella frågor att mångkulturen måste få större spridning i Malmö.
Jag tycker att du aktivt skall sprida den genom att du byter bostad med en s.k flyktingfamilj som t.ex bor på Rasmusgatan i Seved eller något annat mångkulturellt område.
Dina grannar där du nu bor blir säkert mycket glada när de kanske får en somalisk,romsk eller arabisk familj med ungefär 8-10 barn som närmaste granne samtidigt som du själv kan njuta av den mångkultur du så innerligt vurmar för.
Hör av dig när du skall flytta så kan jag och några till komma och hjälpa dig att komma till ditt nya mångkulturella boende.
Nu tror jag inte ett ögonblick att du kommer att flytta utan ditt svammel är naturligtvis inget annat än ännu ett exempel på falska hycklande politiker som inte lever som de lär.
Sandor Herold, Malmö Läs artikeln

Till:

martin.runol@sydsvenskan.se;

Från: Sandor Herold

Hur kan det vara att ni inte namnger pizzabagaren som tog livet av sin fru och som tydligen har svårt att skilja mellan en frigolitskiva och en tung marmorskiva?

Han förekom ju i en artikel i sydsvenskan med namn och bild när det gällde hemleverering av pizzor den 2-1-2009.

Nu är han ju dömd för mord så det är väl bara att publicera namnet eller undviker ni det enbart av det skälet att han är icke svensk?
I och för sig inget ovanligt av tidningen enär ni ju sedan många år tillbaka arbetar med censurjournalistik för att undanhålla för er känsliga fakta där förövaren oftast är av utländsk härkomst.

På Avpixlat finns pizzabagaren publicerad med både foto och sitt namn som är Abed Youssefi.
Idag är det så att ertt hemlighetsmakeri med döljande av identiteter är lönlöst så ni kan lika gärna avslöja namnen på de här våldsbenägna kulturberikarna.

Han som häromdagen hittades mördad utanför Helsingborg finns också utlagd på Avpixlat där han poserar med ett automatgevär. Hans namn är Wasim Salim Faor och troligen så mördades han inte utan orsak och lika troligt är väl att hans baneman också är en fredsälskande s.k flykting som flytt undan våld och förföljelse.
Sandor Herold,Malmö


Varning för folkpartister - Godhet och högmod
En berättelse om folkpartiet


En kommentar på Tänd ett ljus:
Fattar dom inte att landsbygden dvs Sveriges bönder är borta nu efter att EU har tagit över. Hur svårt skall det vara för LRF och gamla centerpartister att förstå att det är kört för Svenskt jordbruk, dessutom har ni fräckheten att utesluta SD, det enda parti som vill Sveriges väl.
Det är bara pinsamt LRF, jag vet flera medlemmar som tänkt om!” Läs mer här och här

2 kommentarer:

  1. Dessutom är numera skräckföretaget Monsanto etablerade i Sverige. Så svenska folket kan se fram emot att bli sjukare och sjukare med alltmer ohälsosam mat. Men det ingår förmodligen i folkutbytesprojektet och givetvis med dom landsförrädiska politikernas goda minne. Det är knappast troligt att dom inte känner till Monsanto och vad dom står för. Snart kommer allt som växer naturligt i Sverige vara patenterat av Monsanto och dom som fräckt nog har en liten täppa var dom odlar för hembruk kan se framemot att höra från Monsantos advokater och tvingas köpa alla sina fröer från Monsanto därefter eller bli stämda på flera miljoner för intrång i upphovsrätten.

    SvaraRadera
  2. Det är få om ens någon greve eller baron som är centerpartist och i den takt som jordbruken nu slås samman till storjordbruk med 100 tals och åter hundratals hektar så är heller inte här några centerpartister att finna. För dessa är det M som gäller. Det blir förmodligen för Annie Lööv i framtiden att bli muhammedankramare på heltid.

    SvaraRadera