onsdag 6 februari 2013

Svenska kyrkan och Expo samarbetar. Kristendomen är en hotad religionLars Hedegaard, Dispatch International,  utsattes igår för ett mordförsök i sitt hem i Köpenhamn. Så har det alltså blivit att de som försöker varna för utbredningen av islam skall tystas. Hur mycket hörde ni av detta i gårdagens Aktuellt eller Rapport? (Läs mer)

I Danmark skriver man att Lars Hedegaard är islamkritisk men i  svensk press är han islamfientlig. 

Stöd Dispatch International genom en prenumeration.


”Hatets prästinnor

”Om man vill analysera samtiden bör man betrakta medias frekventa darlings. Vilka är det som lyfts fram i strålkastarljuset? Vilka får ett närmast obegränsat medieutrymme, vilka är de som haussas och gullas med i radiostudios, tidningsspalter och SVT:s morgonsoffor? Vad säger deras budskap om tiden, samhället och oss själva?

Varje tid och varje samhälle producerar arketyper. Vilka de är kan vi ofta klarast urskilja långt efteråt. Jag vill verkligen inte sträcka mig så långt att jag upphöjer näthatsexperten Lisa Bjurwald och den kyrkliga dito, prästen Helle Klein till arketyper. Över den sortens urbilder vilar ju ett slags ädelt historiskt skimmer som är omöjligt att förknippa med Bjurwald och Klein.
Helle Klein
 Liza Bjurwald


 

Men de är symtombärare i en sjuk tid, de är febertermometrarna i samtidens inflammerade och antibiotikaresistenta ändalykt. Den ena i den kyrkliga, den andra i den profana delen. Den ena mörk, den andra en blekt blondin. Det som förenar dem är hatet och de kolsvarta tankarna. Både Helle Klein och Lisa Bjurwald signalerar med all önskvärd tydlighet hur illa det är ställt i vårt land. Hur urbota illa ute vi är. Astrid Meland skriver i Verdens Gang.” “Svenskarna utmärker sig i sin specialgren: att finna extremism och rasism överallt.” Julia Caesar på Snaphanen. Läs hela artikeln

Svenska kyrkan utökar sitt samarbete med Expo, en vänsterextrem och skatte­finansierad organisation som åsikts­registrerar personer med högerradikala eller konservativa politiska åsikter.

Anders "Böjrygg" Wejryd. Den högste av Guds ställföreträdare i Sverige

Under 2013 storsatsar Svenska kyrkan på ”Projekt Människovärde”, där Expo och Svenska kyrkan kommer att hålla gemensamma så kallade ”ambassadörsutbildningar” runt om i landet.


LO:s olika fackförbund utbildar sedan tidigare ytterligare 150 000 informatörer i samarbete med Expo, vilket Fria Tider har uppmärksammat förut.

LO går från klarhet till klarhet – utbildar angivare för övervakning av arbetskamrater.

Bengt Westerberg är mannen bakom dokumentet ”Främlingsfienden inom oss”


”Folkmord mot människor som vägrar underkasta sig islam. I hela världen förföljs kristna av muslimer. Även i länder där muslimer är i minoritet utsätts kristna för övergrepp.


Thailand upplever en folkmordsvåg. Vågen har pågått under en lång tid och det finns inget som tyder på att den kommer upphöra. Folkmorden är i huvudsak riktade mot den icke-muslimska delen av befolkningen. Dessa våldsdåd är så omfattande att de har fått ett officiellt namn, Muslim Military Insurgency. (Muslimska Militärupproret).” Läs”KRÄVER ERKÄNNANDE. Forskningen har kommit fram till att massakrerna på kristna minoriteter i det Osmanska riket 1915-1923 var ett folkmord. Är det dags för svenska folket att bli nästa offer och vart skall svenskarna fly när våra egna Guds företrädare samarbetar med vänsterextrema rörelser och aldrig säger ett ord om den hatfulla religionen islam. Förr kunde utsatta människor ta sin tillflykt till kyrkorna.
Turkiska riksförbundet kritiserar utrikesminister Carl Bildt för att han inte försökte förhindra beslutet i riksdagen om att de turkiska övergreppen 1915 mot armenier var folkmord.


 
Den kärleksfulla religionen Islam
Grym mördare och torterare, TV-kändis och muslimske Sheikh Fayhan al-Ghamdi. 
Hans dotter hade blivit slagen, bränd, hennes rygg och revben brutna, naglarna utdragna, huvudet knäckt, och hon hade blivit brutalt våldtagen "överallt" av sin far både fysiskt och med en käpp. Våldtäkten var så brutal att hennes ändtarm var uppsprättad och hennes far försökte sedan stänga den genom att bränna den. Under Sharia kan en far inte vederbörligen straffas för att ha mördat sin fru eller barn.
Sexuella övergrepp på barn är mycket vanliga i muslimska samhällen. Det är mycket möjligt att barnet redan hade blivit misshandlat av en familjemedlem eller släkting som fadern påstår bekräftats i medicinska rapporter. (mer här)

När Diplomati egentligen är Galenskap Jan Markell - 30 januari
Bibeln är tydlig att i de sista dagarna är saker inte meningsfulla (vettiga)! Ondskan kommer att kallas god och godhet kommer att kallas ondska. Mörkt blir ljust och sött blir bittert. Själviskhet och pengar kommer att vara de primära gudarna. Den verkliga kärnan i mänskligheten kommer att avslöjas under de sista dagarna. Se upp! Skrämmande. Det kommer att vara fult, självcentrerat och helt enkelt ondskefullt.
Liksom det onda Amerika som skickar 20 F-16 stridsflygplan till Egypten för skattebetalarnas pengar. Läs mer


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar