tisdag 19 februari 2013

Skillnad på folk och folkVi vill inte se ett samhälle där människor svälter, 
men i övrigt ska inga standardkrav skattefinansieras." 
 Det sovande folket – Fredrik Reinfeldt
Till: samtliga riksdagsmän, den politiska eliten och dags-och kvällstidningar.
Från: Kenneth Sandberg
Många svenskar, som ofta arbetat hårt och betalat skatt i flera decennier, lever i misär med en pension på 5000 - 8000 kronor i månaden. Generositet av helt annat slag uppvisar Alliansen och de röd-gröna visavi “nysvenskar”..!
 Självmordsbombaren Taimour Abdulwahab fick nära 750.000 kronor i svenskt studiestöd under sin tid i England. Drygt 54.000 kronor betalades ut strax efter bombattacken i Stockholm. Efter hans död efterskänkte Centrala studiestödsnämnden pengarna.
Begravningen, som skedde i England, kostade cirka 47.000 kronor, men hans syster meddelade att hon hade fått låna pengar för att täcka de kostnaderna (f..n tro´t, sa Relling)...
//Kenneth Sandberg
…..
Ett exempel på Fredrik Reinfeldts invandringpolitik:
Många svenska pensionärer, som ofta arbetat och betalt skatt 50 år, lever i misär med pension på 5.000 -- 8.000 kr i månaden. De är utslitna av arbete och som tack av staten får de en pension som inte räcker till hyra, mat och det nödvändigaste.
För Reinfeldt och riksdagsmännen (utom SD) är utlänningar den nya adeln i Sverige med särskilda förmåner. Oavsett om de är mördare och kriminella.
Självmordsbombaren i Stockholm, Taimour Abdulwahab, fick nära 750.000 kronor i svenskt studiestöd under sin tid i England. Drygt 54.000 kronor betalades ut strax efter bombattacken i Stockholm. 
Han studerade således inte ens i Sverige, han kvitterade ut pengar t.o.m. efter sin död och slutligen efterskänkte staten alla 750.000 kr. Jämför detta med behandlingen av pensionärer och arbetslösa svenskar.
Hur mycket han dessutom fått i socialbidrag, hyresbidrag m.m. är okänt. DN
Sverige skall ligga i framkant med allting verkar det som:
Förutom massinvandringen så är Sverige det land som driver på mest då det gäller att ta bort kontanterna i samhället. Vilka tjänar på det? Just det Bankerna.

Från EKP:
”Inga riktiga pengar
Senast jag var  i Stockholm irriterade det mig en aning att det var så komplicerat att hitta en bank där jag verkligen kunde ta ut "riktiga pengar" och att det var omöjligt att åka buss, tunnelbana och tåg och betala kontant.
Någon talade om för mig att Sverige strävar efter att bli ett fullständigt kontantlöst samhälle och är bland de ledande i världen.”

Här kan du läsa mer om ”Till kontanternas försvar”. Namninsamling
Så här skriver en anonym som kommentar på länken om upprop mot borttagande av kontanter:
Kontanthanteringen är sedan lång tid tillbaka planerad av de kretsar som nu är i färd med att skapa den urgamla drömmen om en världsregering – alltså den ultimata diktaturen. I många länder har man redan kommit en bit på väg med att förse befolkningen med mikrochips som personlig identifiering som är gångbar för många ändamål.
Intressant är att Bibeln beskriver ett framtida system där människorna tvingas att låta sig märkas på sin hand eller panna och utan detta märke skall ingen kunna vare sig köpa eller sälja eller överhuvud taget klara sin fysiska tillvaro i det samhälle där detta system genomförs.
Vårt land som har större delen av befolkningen som ränteslavar med hela sin livsföring baserad på krediter/banklån kommer att bli lättare än många andra länder att betvinga genom denna ondskefulla ”reform”.”

Kollekten vid gudstjänsterna i Svenska kyrkan den 17 februari
”Går du i Svenska kyrkan och ger kollekt finns sannolikheten att pengarna går till organisationen Seglora smedja som drivs av tidigare ledarskribenten på Aftonbladet och prästen Helle Klein och prästen Ewa Hotz. Organisationen stöds genom olika ekonomiska former av Stockholms stift. Bland annat kommer stiftskollekten på söndag att oavkortat gå till Seglora smedja.” Fria Tider

Svensk journalistik på sandlådenivå – Mats Svegfors
En av många oskrivna lagar inom amerikansk journalistik:
Läxa inte upp. Journalister står inte över andra människor. Journalister vet inte bäst. Därför är inte amerikanska journalisters roll att läxa upp medborgarna utan att förse folket med information och synvinklar.” Avpixlat
”Svenska journalister är ett samhällsproblem
Den svenske 'journalisten' är den födde anpasslingen, feg och fisförnäm, och vet inte vad fair play är. Behandlas något som inte är politiskt korrekt (PK), finns inga hämningar.” Från Östra Ölands fria horisont Från: Snaphanen
 Mångfald
 ”Att föra in ett stort antal muslimska somalier i USA och lämna dem på platser som Minnesota kan rankas som något av det värsta som skett inom politiken de senaste tre åren och det tilltagande våldet är bara toppen på isberget. En vettig tumregel om invandringspolitik bör vara att om ett land är en fundamentalt våldsam och söndrig plats och sedan importera ett stort antal av dess invånare bara kommer att sprida detta våld till USA. "Jag vet att det handlar om stolthet mellan muslimer och svarta människor", sade hon. "De vill ha sin stolthet tillbaka för något. Jag vet inte. "Hon sade också" pojkarna slår tjejer "och att vissa människor låg på golvet, med händerna över huvudet, i kapitulation. Kampen, säger studenter, var ett resultat av länge sjudande spänningar mellan 8 procent av eleverna som är somaliska amerikaner och 20 procent som är afroamerikaner.” Snaphanen, EKP och Startribune

1 kommentar:

  1. Det var en välgärning mot oss skattebetalare att självmordsbombarjävelen dog så det blev ett slut på pengaflödet till denna parasit.

    SvaraRadera