måndag 25 februari 2013

Svenska kyrkans förfall. Massinvandring till SverigeHästhandlardirektören,  d.v.s. vår ”landsfader” Fredrik Reinfeldt, skall gå vidare inom EU sägs det. Nu har han gjort sitt. Jobbat hårt på att förstöra Sverige. 
Snaphanen Julia Caesar - Vår tids hästkött skriver så här om förfallet inom kyrkan.

”Svenska kyrkan ett konfliktfyllt ormbo

•   Islam framställer sig som “fredens och kärlekens religion” fast vi dagligen kan se bevis på motsatsen. Det är hästkött.

•   Svenska kyrkan förmodas sprida kärlek och tolerans bland människor. I verkligheten är kyrkan ett konfliktfyllt ormbo som till stor del befolkas av lesbiska giftormar. Det är hästkött.”Läs


Här är några giftormar – några av dem predikar annat än Bibeln.
I Dispatch nr 7 skriver Ingrid Carlqvist bl.a.
” Är gränsen nådd för kyrkans galenskap?
”Även vi som inte tror på Gud Fader i himmelen drabbas ofta av hugsvalelse när vi stiger in i en pampig kyrkobyggnad, insuper lugnet och tänder ett ljus för en kär person som inte längre finns med oss.


Men detta var uppenbarligen inte en roll som Svenska kyrkan var nöjd med. Precis som Posten (ett annat svenskt företag som kämpar hårt för att lägga ner sin egen verksamhet), började kyrkan hitta på konstigheter: gömma illegala invandrare (som man kallar flyktingar trots att de bevisligen bedömts vara allt annat än flyktingar), slopa kravet på att gudmor och gudfar som bär fram barnet till dopet ska vara kristna (numera tillåter man muslimer att vara dopvittnen och även att dessa läser ur Koranen!), tillåter homoäktenskap i kyrkorummet (trots att Bibeln är entydig på punkten att äktenskapet är instiftat för man och kvinna och för familjens fortbestånd) och ställer till jippon i kyrkan där man driver med Gud och den kristna tron.

Det snällaste man kan säga om Svenska kyrkan är att den förtvivlat famlar efter sin identitet. Vill man vara mera rakt på sak kan man säga att kyrkan har förvandlats till en tummelplats för hbtq-folk och mångkulturalister – på bekostnad av uppriktigt kristna. Allt fler präster är öppna med sin homosexualitet och det viskas om att kyrkan i själva verket styrs av det man kallar Lesbiska ligan.”Läs


Ulf Kristersson, socialminister, föreslår att den svenska kyrkan skall bli mångreligiös.
 ”Avskaffa kristendomen och gör om kyrkan till en mångreligiös mötesplats. Det var moderate socialförsäkringsminister Ulf Kristerssons framtidsvision för Svenska kyrkan under visionsdagen ”Se Framtiden”. Ärkebiskopen var dock skeptisk.
Anders "Böjrygg" Wejryd (uttrycket från Östra Ölands Fria Horisont)

 Drygt 250 personer samlades på konferenscentret Norra Latin i Stockholm 6 februari för att diskutera visioner och utmaningar för Svenska kyrkan. Under en paneldebatt lades flera olika idéer fram om vad Svenska kyrkan kan göra för sina medlemmar, för att i förlängningen motverka den pågående medlemsflykten.

Under 2000-talet har Svenska kyrkan årligen tappat en procent av sina medlemmar, eller omkring 60 000 personer varje år.

(…)

Inför kyrkovalet i september i år har exempelvis Olof Burell, ordförande i Socialdemokraternas kyrkopolitiska grupp, uttalat att man inom Socialdemokraterna har som målsättning att få maximalt antal socialdemokrater att rösta i kyrkovalet samtidigt som man vill undgå att kyrkovalet uppmärksammas av andra väljare.” Läs”Economist: Sveriges framgångssaga hotas av massinvandringen (3 februari 2013)

INRIKES. Den ansedda internationella tidskriften The Economist slår fast det svenska politiker och journalister inte vill låtsas om – Sverige har massinvandring. Följden är att den nordiska framgångssagan är hotad.

Men trots alla åtgärder arbetar bara 38 procent av invånarna i arbetsför ålder i Rosengård, noterar The Economist och beskriver utan att hymla hur den nordiska modellen med höga skatteuttag förutsätter att medborgarna får en god service i gengäld, något som bara är långsiktigt hållbart om sysselsättningsgraden är 80 procent.

För somalier är det som att transporteras till Mars”, säger Per Brinkemo, som arbetar med somalier i Rosengård, om invandrar­gruppens möte med den avancerade västerländska kulturen.  Läs här och härLäs också om Rosengård och den ”massiva massinvandringen”

År 1965 INLEDDE SVERIGES SOCIALDEMOKRATISKA PARTI miljonprogrammet, en ambitiös plan för att bygga en miljon nya bostäder i ett land med bara endast 7,7 miljoner invånare. Dessa hem hade allt som goda demokratiska medborgare kan önska – alla modernt utrustade lägenheter, lätt tillgång till offentliga tjänster och grönområden.

Regeringen överträffade sitt mål med 6 000, men i andra avseenden gick miljonprogrammet snett. Svenska arbetare visade snabbt vad de tyckte om de nya lägenheterna - många av dem i höga flerfamiljshus i utkanten av städerna - genom att ge sig av därifrån vid första bästa tillfälle. På 1980-talet fylldes dessa miljonhem av gästarbetare från Balkan och Grekland. Idag när gästarbetare gett sig av fylls de av flyktingar från världens oroshärdar.”MXP