måndag 11 februari 2013

Vad driver Fredrik Reinfeldt - hatet mot sitt land och folk?
 

Arbetsförmedlingen öppnar i Addis 

Arbetsförmedlingen planerar att öppna kontor i Etiopiens huvudstad Addis Abeba. Syftet är att på plats förbereda de somalier som har fått uppehållstillstånd i Sverige som anhöriginvandrare men ännu inte kommit hit. Genom att kartlägga de sökandes yrkes- och utbildningsbakgrund hoppas Arbetsförmedlingen snabbare kunna hitta lämpliga platser i Sverige där det kan erbjudas jobb.– Kan vi hjälpa till med att förbereda de här individerna inför detta tror vi att det finns tidsvinster helt enkelt inför de här personernas etablering, säger Mattias Wahlsten, samordnare för etableringsfrågor på Arbetsförmedlingen, till Ekot. ”Läs

 

För några dagar sedan kunde vi i Svenska Dagbladet läsa följande:
Somalia har chans att bli förebild
 -Vi ska utveckla ett tillstånd där man inte löser politiska tvister med våld där korruption inte är något alternativ.
Hassan Sheikh Mohamud och Catherine Ashton
(…)
EU har under de senaste tjugo åren, under Somalias svåraste stunder, varit närvarande och gett stöd. När svält hemsökte landet fortsatte EU:s humanitära bistånd utan uppehåll. När möjligheten till mera långsiktigt utvecklingsarbete infann sig, gjordes investeringar. När sjörövare från Somalia hotade transportvägarna i Indiska oceanen stoppade EU:s marina styrka dem.
(…)
Genom att befästa säkerheten i landet kan Somalias regering skynda på försoningsprocessen. En ny administration på lokal nivåkommer snart att inrättas. Dessa distrikt och regioner kommer att ingå i en federal statsstruktur. Under tiden prioriteras uppbyggnaden av statens kapacitet. När Somalia får nya intäkter måste dessa förvaltas väl utan korruption. Detta är centralt för att behålla medborgarnas lojalitet och det internationella samfundets förtroende. Somalia har eftersläpande skulder i internationella institutioner, och vill lösa denna fråga för att komma tillbaka till den internationella finansmarknaden. Det kommer Somalia att kunna göra först när landet har ett system för förvaltning av de offentliga finanserna som uppfyller internationella standarder.” Läs


Kommentar:

”Nu när mönsterlandet Somalia inte längre är i sönderfall SKALL VI skicka hem alla Somalier så de kan BERIKA sitt forna hemland. Ju förr desto bättre för Somalia och dess befolkning. Jag för egen del behöver ingen berikning i form av pengar utan på det mänskliga planet enbart från RIKTIGA SVENSKAR sådana som man både kan skriva och uttala namnet på.”

Är det någon som förstår vad de svenska politiker vi har nu håller på med? Svenska folket förtjänar begåvade och kompetenta politiker vilket är mer än man kan säga om de varelser om vi har idag.  Här är några av dem.


Köp inte Miljöpartiets halalgris i säcken. Miljöpartister är livsfarliga.

Annie Lööf blandar här ihop olika uttryck. 
 


  
Hemliga omröstningar är EU:s förslag till demokrati

Tyska och kristna barn diskrimineras i tyska skolor. Mobbade av muslimska barn i skola där invandrarbarnen utgör 96 procent. Knappast någon talar till dem, de blir introverta. De är utstötta, inte integrerade i skolorna i deras eget land.
USA:

Ny lag på väg i USA - Inplanterat Mikrochip ger Medicinsk Övervakning av Alla Medborgare. USA blir först i världen med krav på RFID, RadioFrekvensIDentifikation som inplantat i människor. Skall genomföras inom 36 månader efter att lagen antagits. Läs mer.

 


1 kommentar:

  1. Nu går det rasande fort med det vi sverigedemokrater förutspådde.

    Svenska folket håller på att bytas ut mot kriminella invandrare. De båda
    Reinfeldtarna är i full gång . - statsministern förstör landet och Stockholm förstörs av hans fd fru som basar över det Stockholm som har sett till att det inte finns plats på våra sjukhus för stockholmare utan företräde ges till invandrade kriminella från alla världens hörn.

    Elisabeth

    SvaraRadera