fredag 8 mars 2013

Internationella kvinnodagen - våldtäkterna i väst


I en tid av universellt bedrägeri är yppandet av sanningen en revolutionär handling. 

George Orwell


Idag är det den internationella kvinnodagen och det borde vara journalisternas sak att ta upp alla våldtäkter som sker i vårt land och som sker i väst överhuvudtaget. Men det kommer våra journalister inte att göra. Om detta kan vi vara säkra.
 Sverige slår rekord i mycket, bl.a. då det gäller gruppvåldtäkter.
På Oxievångsskolan har flera sexuella övergrepp skett och det var inte första gången som några pojkar försökte våldta en flicka i skolan. De båda pojkarna som misstänktes för övergreppen fick gå kvar i skolan.
” Enligt polisen lades förundersökningen ned av åklagare Åsa Kristensson eftersom flickans berättelse inte kunde bekräftas av övervakningsfilmer från skolan. Detta trots att övergreppet inträffat inne på en skoltoalett och övervakningskameror endast finns ute på skolgården. Händelsen anmäldes, liksom övergreppet i januari, aldrig till Skolinspektionen”. Läs

I Tensta gruppvåldtogs en ung flicka av rekordmånga pojkar men som vanligt är polisen förtegen om händelsen. Några pojkar är anhållna i sin frånvaro men det lär handla om sju-åtta pojkar som deltagit.
Enligt statistik har Sverige flest anmälda våldtäkter i Europa. Antalet våldtäkter i landet har åttadubblats mellan 1975 och 2012, visar siffror från Brå.”Hela artikeln

På Tänd ett ljus kan man nu läsa följande:
SD:s ordförande i Flen, Bengt Nilsson, hotas av uteslutning efter att ha skrivit att ‘gruppvåldtäkter är ett fenomen som följt invandringen’ på sin Facebooksida. ‘Det är uppenbart att han inte kommunicerar i enlighet med partiets kommunikationsplan och etiska riktlinjer för sociala medier’, kommenterade SD:s presschef Martin Kinnunen uttalandet.”

Men stämmer inte Nilssons uttalande i sak?
• Hade vi gruppvåldtäkter i Sverige innan den utomeuropeiska invandringen började på 1980-talet?
• Beträffande de våldtäkter med mer än två förövare som förekommit – har de i något enda fall förövats av svenskar?” Läs mer

Man blir oerhört beklämd över att läsa hur Martin Kinnunen uttalar sig och att en medlem i Sverigedemokraterna blir utesluten för att han säger sanningen.  Borde man inte istället gå ut och fördöma våldtäkterna om man så att säga är sverigevänlig och tänker på de stackars flickor som får sina liv förstörda.

Elin Krantz våldtogs och mördades av en man som ”flyttat runt” lite varstans i världen och ingen visste egentligen varifrån han kom. Läs mer här och här

 

Dagens mulitikultiskörd i Birmingham. Christina hade redan i februari oroats över en man som betedde sig konstigt på bussen då hon åkte till skolan. Nu är hon död.

Ung vit flicka höggs ihjäl på väg till skolan” Männen tog bilen från Leeds och Halifax till andra städer som Keighley och West Yorkshire. Där körde man omkring och letade efter lämpliga unga tonårsflickor ute på gatorna. Dessa drogades och blev sedan våldtagna på motellrum. Domaren jämförde männens jakt med “hunting for fresh meat”. Totalt fick männen 36 års fängelse, jämför med svenska straffsatser och domar.”

Som om det inte vore nog med alla dessa våldtäkter i Storbritannien skriver nu en ansedd tidning följande:


Från Snaphanen: Vilka bör vi slå ihjäl?
Läs Per Gudmundson – vilka bör dödas. Jihadistisk teologi på svenska.


1 kommentar:

 1. SD är idag ett korrupt parti, det måste vara så!

  Om vi följer historian 1400 år tillbaka och tittar på alla folkmord som har genomförts, c:a 300 miljoner, så har de föregåtts av massvåldtäkter på det folkets kvinnor och barn.

  Om då inte det folkets män går ut och tar kampen för att skydda sina kvinnor och barn så räknas de som fega och det folket kan lika gärna utrotas.

  Utifrån detta historiens ljus ser vi att SD som borde prioritera kampen mot våldtäkter istället utesluter medlemmar som knyster om att detta kan bero på massinvandringen.

  Finns det någon annan förklaring på artiets agerande än att det är korrupt idag? De är ju faktiskt det enda partiet som försvarar hemliga partibidrag, och dess partitopp är idag mångmiljonärer.

  SvaraRadera