fredag 1 mars 2013

Likvakan i Maramö och LRF rättar in sig i ledet”Mötet i Maramö

Härligt att skåda hur allas vår kära och högaktade alliansregering fullföljer och fördjupar vår förre landsfader och högvälborne ledare Carl Bildts rättframma ledord från 1991 – nämligen att lyfta politiken från ”det rutinartade förvaltandet till den skapande statskonstens nivå”.
Med mötet i Maramö når den skapande statskonsten sin konkreta fulländning: Först kaffe, sen korvgrillning och hissning av alliansflaggan, följt av mötets höjdpunkt: Beskedet att ett allianskonvent ska hållas valåret 2014.
Alsnö stadga, Gustav Vasas kröning – allt förbleknar vid en jämförelse med mötet i Maramö.”Torbjörn Gustafsson, ÖC

Rune Lanestrand kallar mötet i Maramö för likvakan. 

Alliansens möte i Maramö går till historien som en likvaka över centern och kd som riksdagspartier och en uppgiven borgerlig Allians. Även för att vara en likvaka var det en osedvanligt trist och ödslig tillställning. Bortsett från Annie Lööf:s mekaniska leende som automatiskt går igång när en kamera står på så såg alla lika trötta och uppgivna ut. Inte ett leende eller en uppskattande blick på sina kollegor. De såg lika sura ut som om de nyss haft ett rejält gräl i den politiska familjen. Missmodet skar som en svetslåga genom tv-rutan.” Läs mer

LRF – böndernas organisation utestänger! Organisationen står upp för nästan allas lika värde.

Så här uttryckte sig Helena Jonsson med anledning av att LRF tagit ett beslut om att inte ha något samröre med SD.

”Den som väljer att bara studera Sverigedemokraternas jordbrukspolitik kan hitta ståndpunkter som överensstämmer med LRFs. Men där slutar likheterna.
- LRFs beslut att inte bjuda in Sverigedemokraterna grundar sig på ett helhetsperspektiv. Vi har inte bara ställt oss frågan vilken jordbrukspolitik vi vill ha, utan också vilket samhälle vi vill leva i. Vi vill ha ett som tar tillvara den stora potential alla människor i vårt samhälle faktiskt bär på och inte utestänger, polariserar och ställer grupper av människor emot varandra.” Läs här och här
På bloggen Bojkotta Aftonbladet frågar man sig hur dum en LRF-ordförande får vara.
”Helena Jonsson slår rekord i dumhet. Hon vill utestänga SD för att hon ogillar partier som ”utestänger”.
Helena Jonsson, LRFs förbundsordförande säger:
- Som politiskt oberoende intresse- och företagarorganisation väljer vi själva vilka organisationer, partier eller företag som vi vill samarbeta med. Och vi väljer dem som vi kan ha en konstruktiv debatt med, som inte skadar vår trovärdighet och som delar vår människosyn, att alla människor har samma värde.
Att LRF kallar sig politiskt oberoende är bara pinsamt. De har en tydlig politisk profil och den går ut på att stödja de partier som vill har fri invandring till Sverige och förvandla vårt land till ett mångkulturellt dårhus. LRF har dessutom stött den bisarra EU-politiken som förstört för lantbruken i hela Europa. ” Läs här
En kommentar på Tänd ett ljus:

” Fattar dom inte att landsbygden dvs Sveriges bönder är borta nu efter att EU har tagit över. Hur svårt skall det vara för LRF och gamla centerpartister att förstå att det är kört för Svenskt jordbruk, dessutom har ni fräckheten att utesluta SD, det enda parti som vill Sveriges väl. Det är bara pinsamt LRF, jag vet flera medlemmar som tänkt om!”
 
Gunnar Wetterberg, ett nyttigt redskap för maktens herrar, har skrivit i sin kolumn i Expressen den 28 januari 2013 att svenska chefer är en tillgång för välfärden. Läs ISM:s brev till Wetterberg  1, 2 och 3. Lysande. De måste läsas.
 Gunnar Wetterberg skrev en artikel för några år sedan om att ordna flyttkedjor för äldre innan de så att säga hamnar på hemmet. Det handlade då om 90-talets stora barnkullar! Man skulle också bygga nya lägenheter med uthyrningsmöjligheter." Läs här och här

Nu skall asylsökande flytta in i våra hem
Nu föreslår Centerns talesman Johan Hedin att man kan tänka sig att svenska familjer hyr ut boende till alla de som nu väller in i Sverige.
  ” – Det skulle vara en rimlig ersättning. Man skulle inte göra det för ersättningen i första hand, men självklart ska man få sina merkostnader täckta. Det är en av möjliga lösningar på den här besvärliga situationen.”Expressen
 

Dags att studera Planerna för Sveriges undergång och förstå att våra politiska företrädare inte ger sig. De tänker driva massinvandringen så långt kan de kan och till slut drivs svenskarna ifrån sina hem.

Rubriker:

1 kommentar:

  1. LRF:s slogan tycks vara "Tillsammans får vi landet att växa". Är det dessa tältklädda högutbildade analfabeter på bilden ovan som LRFordförande Helena Jonsson tänker sig skall arbeta inom bla Svenskt jordbruk? Ja hur jävla dum kan man vara? Svar hur dum som helst här är det som rymden gränslöst. Sverige måste ligga i framkant i västvärlden när det gäller att ha inkompetenta ledare. Här ovan är foton på dårar som Sverige hade mått mycket bättre av om dessa hade varit utan minsta inflytande.

    SvaraRadera