onsdag 13 mars 2013

Massinvandringen mörkläggs- Ny bok avslöjar sanningenSverige klarar inte så stor invandring

Karl-Olov Arnstberg och Gunnar Sandelin

Professor i etnologi samt socionom och journalist: Svenska politiker har tappat kontrollen över invandringen. Kostnaderna skenar, bostadssituationen är desperat, arbetslösheten växer och segregationen är närmast dramatisk. Newsmill

”Ekonomidocenten Jan Tullberg, som är knuten till Handelshögskolan i Stockholm, har i vår kommande bok ”Invandring och mörkläggning” (Debattförlaget) uppgraderat kostnaderna till drygt tre procent av BNP, vilket är cirka 110 miljarder per år. Då är vi uppe i nästan halva kostnaden för den totala hälso- och sjukvården i landet.
Det finns bara en möjlig slutsats. Om inte den utveckling som beskrivits ovan bryts kommer Sveriges status som välfärdsland snart att tillhöra historien.” Snaphanen
De båda har nu skrivit en bok ”invandring och mörkläggning som finns att köpa här.
Men Abbe Elhachimi däremot menar att Sverige behöver invandrare. Vi måste inse det.
”Invandrare till Jämtlands län behöver få bättre möjlighet att lära sig svenska och fler möjligheter till praktikplatser. Det tycker Abbe Elhachimi, affärsrådgivare och specialist på invandrare. – Vi måste sticka ut för att få dessa människor att stanna här, säger han.”

Antalet asylsökande ökar och länet väntas ta emot ett stort antal flyktingar under 2013. Enligt Mia Krylén, integrationssamordnare på länsstyrelsen, är det viktigt för den regionala utvecklingen att ta emot invandrare och hur befolkningen i länet ska kunna tillgodogöra sig invandringens möjligheter”. Exponerat

Sådana som Mia Krylén finns det gott om. De hjälper till att avskaffa sig själva och Sverige som nation!

Boris Benulic skrev i Metro för ett antal år om en ”Levande landsbygd” och ville skänka jordbruksmark till flyktingar.

"En levande landsbygd!" - det är ju en positiv vision, men frågan är hur mycket av realism det ligger i Boris Benulics förslag. Går detta mål att uppnå genom att släppa invandringen fri och skänka nedlagda jordbruk till invandrare? Vad säger att dessa invandrare skulle lyckas med det som svenska bönder misslyckats med? Hur menar Benulic?” Läs
Boris Benulic är sedan 2012 föremål för en utredning om svindel i miljardklassen.
Det finns inga pengar till svenskar.
Så svarade man Erika, 89 år,  från Rissna i Jämtland. Erika ansökte om färdtjänst för att kunna ta sig till affären och kyrkan ibland. Hon anses för frisk trots besvär med knän och höfter.
Ålder vägs in i läkemedelsnota. Svenska Dagbladet
Ulf Nilson har läst Svenska Dagbladets artikel om att ålder vägs in i läkemedelsnota och har reagerat våldsamt. Läs

Rubriker:
Gunnar Sandelin nekades ett arbete som journalist
Muslimer i väst har ingen respekt för ert system


Pat Condell om Sveriges helvete! Stölden av ett land
1 kommentar:

 1. Det finns inget som retar mer än när en skitstövel står och är kaxig över svenskar och framställer efterblivna inavel som så betydligt bättre i allt - att de skulle rädda Sverige!

  Det betyder ju att svenskar är betydligt sämre människor än de allra sämsta, som allt skit på jorden, som till och med har medfödda genetiska fel.

  Här ser vi det svenskhat som kommer att föregå utrotningen av svenska folket. Man piskar upp ett sådant hat emot oss så att det ska ses som en välgärning för varje dödad svensk.

  Historien går igen för varje folkmord som genomförts, på greker, pashtuner, armenier och judar. Först demoniseras de så att de ska framstå som sämre än skadedjur och sedan går det lätt att döda dessa människor med glädje i hjärtat.

  Över hela världen pumpas detta hat mot vita ut. Man talar om att de vita har förstört världen och att det är de vitas fel att allt ont händer här i världen, inklusive klimatet.

  Om vi ska ha någon chans att överleva är det viktigt att vi pekar ut våra fiender och det är dessa nazistmurvlar och det kriminella nätverket i riksdagen, kända som 7-klövern.

  Om man inte vill ta väpnad kamp mot dem bör man göra allt vad som står i ens makt att förlöjliga dem, för ju löjligare de framstår som för folket, desto mindre inflytande får de.

  Det är bara vi eller dem som gäller!

  SvaraRadera