onsdag 27 mars 2013

Slutet för Cypern men Reinfeldt mer målmedveten än någonsin
Nicosia Cypern, 26 mars 2013

Ung demonstrant:

[ EU ]

"De har tagit alla våra drömmar, 
allt vi arbetat för, 
allt vi uppnått tills nu, 
vad våra föräldrar har uppnått"

   "Det NYA EU " - En Nation går under. Inte med Skott
utan med en RäddningsaktionEn nation kommer till sitt slut, utan ett enda skott! Dimos Dimosthenous, på Bank of Cyprus i 30 år:
"Detta är slutet.
Våra jobb,
våra rättigheter,
våra välfärdsfonder förloras.

Cypern kommer att förstöras."

Symbolen för allt som blev fel (zerohedge)

"Vi tvingades flytta- Läget var ohållbart


 Våldsattacker, asocialt beteende, knarkaffärer, ökande balkanisering, rasmotsättningar, klanvåld…. familjer som är offer för denna situation flyr. ”
Myriam P. minns det som om det var igår. Hon minns skriken på gatan, förolämpningarna, horden som växte under hennes fönster, stenarna som kastades och som när som helst kunde slå in i rummet där hennes dotter låg och sov. Och strax därefter slagen mot hennes dörr efter att ett femtontal ungdomar slagit in fastighetsporten." Läs


Fredrik den store, svenskarnas ”landsfader” och Sveriges statsminister tar avstånd från David Camerons uttalande om social turism.Vilka arbeten tycker Fredrik Reinfeldt att svenska ungdomar skall söka? Han uppmanar dem att söka utomlands.

”Allra Underdånigast

”Oräkneliga gräsligheter sker landet runt och gräsliga människor frodas, men vi kan aldrig låta dem få oss ur balans eller få oss att glömma att vi har en helig plikt att sabotera för dem och irritera dem, närhelst det är möjligt”


Hujedamig ett sånt barn! 


Svenska Dagbladet har sedan Timbros rapport om att moderaterna tappar väljare till Sverigedemokraterna blivit lika hysteriska som kvällspressen. Artiklarna är lika propagandistiska som de är sanslösa och idag kom senaste exemplen.Läs mer

Den Västeuropeiska kulturmarxistiska/multikulturalistiska intellektuella eliten. 

Framtidskommissionen i Sverige

 Läs mer om Gramscivänstern här

 Julia Caesar: Rapport från lögnens rike

1 kommentar:

  1. Skulle EU på sikt rasa samman är det en klen tröst att man har röstat nej i varje folkomröstning gällande denna helgalna klubb för ryggdunkande makthavare som bara älskar inbördes beundran. Det som man har all rätt till är att tvåla till alla de som då gick och som nu fortfarande går runt med huvudet under armen.

    SvaraRadera