tisdag 19 mars 2013

Vart är världen på väg?När detta skrivs så har beslutet skjutits upp tills vidare. Invånarna på Cypern frågar sig vilket land som blir nästa?

Så här uttalar sig Cyperns president Nikos Anastasiades:
 ”Vi kunde antingen välja katastrofen med en oordnad bankrutt eller en smärtsam men kontrollerad hantering”.

Stor plan bakom den cypriotiska konfiskeringen av bankmedel
Beslutet att börja konfiskera bankinlåning på Cypern var inte något som EU: s politiska ledning kom med som ett infall. Det har varit länge i vardande, en del av en noggrant utlagd plan
De som tror att Cypern bara var början verkar få rätt.Läs mer

EU Utvecklar Full Socialism på Cypern.
Lars Seier Christensen, VD Saxo Bank skriver:
-Detta är fullt utvecklad socialism och jag kan fortfarande inte tro att det hänt.

- Konfiskering av 6,75 procent av små insättares pengar och 9,9 procent av större insättares pengar är något som aldrig tidigare hänt i civiliserade och demokratiska samhällen.

- Det är ett brott mot grundläggande rättigheter, dikterade för ett litet land av främmande makter."

- Kan de göra detta en gång, kan de göra det igen. Värre panik kommer med politiker, som desperat försöker hålla liv i euron.

- Är det säkert att hålla pengar i italienska, spanska eller grekiska banker längre? Jag fruktar, massiva kapitalutflöden från de svaga euroländerna.

- Det kan vara början på slutet för euroområdet. Det är ett otroligt slag mot det redan ifrågasatta förtroendet.

- Marknadsreaktion? Det måste vara mycket bra för guld och för säkra tillflyktsländer som Schweiz, Singapore och de ekonomiskt mer friska icke-euroländerna i Skandinavien. Läs
 
Lars Seier Christensen:
Eu beordrar konfiskation av insatta bankmedel – Ryssarna för bereder att dra tillbaka ”billion of dollars”. Läs mer

Av Paul Craig Roberts
Paul Craig Roberts har varit Assistant Secretary of the Treasury for Economic Policy och biträdande redaktör för Wall Street Journal. Han var krönikör för Business Week, Scripps Howard News Service, och skapare av Creators Syndicate. Han har fått många universitsutnämningar. Hans internetkolumner har lockat läsare från hela världen. Hans senaste bok The Failure of Laissez Faire Capitalism and Economic Dissolution of the West finns nu att köpa.
När sanningen undertrycks dör länder (Truth Is Suppressed Countries Die)
Under ett decennium under vilket den amerikanska ekonomin decimerades av jobb offshoring, uttalade ekonomer och andra PR shills (”bondfångares medhjälpare, lockfåglar övers.enligt Google ordlista), för offshoring företag att USA inte behövde de miljontals förlorade industrijobben och borde vara glada över att de "smutsiga naglarnas" jobb var borta.
(…)


De korrupta företagen, korrupta medier och den korrupta amerikanska regeringen har isolerat landet från sanningen. Resultatet blir en massiv krasch. Ett land byggt på lögner är som ett hus byggt på sand (Matthew 7:24-27(NIV)Läs mer

Matteus 7:24-27

Svenska 1917 (SV1917)

24 Därför, var och en som hör dessa mina ord och gör efter dem, han må liknas vid en förståndig man som byggde sitt hus på hälleberget.
25 Och slagregn föll, och vattenströmmarna kommo, och vindarna blåste och kastade sig mot det huset; och likväl föll det icke omkull, eftersom det var grundat på hälleberget.
26 Men var och en som hör dessa mina ord och icke gör efter dem, han må liknas vid en oförståndig man som byggde sitt hus på sanden.
27 Och slagregn föll, och vattenströmmarna kommo, och vindarna blåste och slogo mot det huset; och det föll omkull, och dess fall var stort.»Armymaskar utvecklar resistens mot genetiskt modifierad majs
En ny art av maskar har utvecklats för att tåla bekämpningsmedel i genmodifierade grödor, den senaste upptrappningen av de naturliga maskarna ”sporras” av GMO.  "Armyworms" - kallas så eftersom deras angrepp på fälten liknar en militär anstormning – de kunde äta DuPont-Dow majs innehållande ett bekämpningsmedel av protein utan biverkningar, enligt ett fältförsök som genomfördes i Florida i år.
…..Denna senaste sort av armymaskar bidrar till bevis för att insekter följer den evolutionära väg "super ogräs", som nu är immuna mot herbicider i GMO-grödor och utgör ett allvarligt problem för jordbrukarna. Läs mer

Kommentar på bloggen om GMO:
”Dessutom är numera skräckföretaget Monsanto etablerade i Sverige. Så svenska folket kan se fram emot att bli sjukare och sjukare med alltmer ohälsosam mat. Men det ingår förmodligen i folkutbytesprojektet och givetvis med dom landsförrädiska politikernas goda minne. Det är knappast troligt att dom inte känner till Monsanto och vad dom står för. Snart kommer allt som växer naturligt i Sverige vara patenterat av Monsanto och dom som fräckt nog har en liten täppa var dom odlar för hembruk kan se framemot att höra från Monsantos advokater och tvingas köpa alla sina fröer från Monsanto därefter eller bli stämda på flera miljoner för intrång i upphovsrätten.” Läs här och här1 kommentar:

  1. Den nya sionistiska världsordningen är såå sjuk.

    SvaraRadera