tisdag 23 april 2013

Globaliseringen fortsätter - Stefan Löfven inbjuden till BilderbergmöteJulia Caesar –Cirkus Mustafa eller Dumskallarnas sammansvärjning
Några citat från artikeln:

När partiledare Stefan Löfven håller sitt linjetal på socialdemokraternas partikongress den 4 april hoppar flosklerna i en strid ström ur munnen på honom.
 “Jaha. Ni förstår, det här känns lite speciellt för en arbetargrabb från Ådalen” börjar han och har därmed signalerat att det vore ett övergrepp att kritisera en man med ett så enkelt ursprung.  Sedan säger han att solidaritet är ett av de vackraste ord han vet och “Vi ska bygga samhället så som vi vill att en familj ska vara. Sverige ska vara som en familj där alla behandlas lika, oavsett kön eller ursprung. Sverige ska vara som en familj där solidariteten är gränslös.”


Vidare:

Det samhälle som vi vill forma drivs av gränslös solidaritet. Våra värderingar känner inga landgränser.”


Vi var helt tagna på sängen, och ställdes inför fullbordat faktum. Det här liknar vad man brukar kalla egenmäktigt förfarande från vår representant i valberedningen och de få som möjligen var insatta” säger ett av kongressombuden, förre jämställdhets- och demokratiministern Jens Orback, nu generalsekreterare för Palmecentret.” 
Jens Orbacks tidigare uttalande: “någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi de andras rätt, ja då går vi lite tryggare”. (min anm.) Mer om Orback


Omar Mustafa i april 2011
 “Skicka svenska Jas-plan mot Israel nu!” 


Muslimska brödraskapets budskap:

“Man ska etablera relationer med olika makthavare för att gradvis utöka inflytandet för islam i ett samhälle.”
 En kommentar från artikeln:

Da Capo

Posted: 21 April 2013 - 16:53 -

Vad skall SD åstadkomma efter valet 2014?
En amatörmässig spekulation:
1a. SD blir större än S eller M eller MP – synnerligen osannolikt -
framtvingar i så fall ett samgående mellan två av dessa tre: S+M eller S+MP(+V).
1b. SD utvidgar sin nolltolerans till total utslätning av sig självt – varpå samgående
med M möjliggörs: M+SD contra S, MP eller S+MP(+V).
2. SD fortfarande mindre än S eller M eller MP – som idag…

Oavsett vilken konfiguration, oavsett om V och FP är kvar i livet eller ej, men förutsatt att C och KD har ramlat ur, så kommer aldrig SD att få någon maktställning. SD skall inte ha någon makt, det har folkmajoriteten beslutat.

Svensk dumhet utövad som ‘godhet’ och ‘osjälviskhet’ kommer att förhindra detta. Sannolikt endast en statskupp, inbördeskrig eller annan örlog kan förhindra Sveriges undergång/islamisering. SD har gjort sitt genom att tala klartext i kammaren (för protokollet och för döva öron); vad eljest har SD åstadkommit under 2+ år, ingenting. Efter 2018 finns inte SD

Risken är stor att vi nu närmast får en bilderberginitierad svetsare som statsminister.” Läs hela Julia Caesar –Cirkus Mustafa och alla kommentarerStefan Löfven är inbjuden till globalisternas möte av Jacob Wallenberg bl.a. Eftersom klasstänkandet är det viktigaste hos socialdemokraterna så börjar Löfven sitt tal:
”I am an ordinary working class hero, no I mean working class guy from Ådalen in Sweden.”” Det verkar som att den globala eliten förbereder oss för en kraftig vänstervåg, som inleddes med frimuraren Hollande i Frankrike. Till hösten pekar mycket på att socialisterna tar över i Tyskland. Och nästa år skulle sossarna komplettera vågen med en seger även här hemma i Sverige.
Det är viktigt att förstå att eliten har alltid velat ha kollektivisering, det har alltid varit enklare att manipulera befolkningar via kollektivisering av skola, vård och omsorg. Den fria marknaden är mycket svårare för globalisterna att försöka kontrollera, och är därmed betydligt svårare att genomföra den befolkningsreduktion som de rekommenderar enligt Agenda 21.” Läs sammanfattning av Agenda 21 och här om reducering av befolkningen i världen. Det opåverkade sinnet och Parnasssen

I detta sammanhang kanske det är intressant att läsa mer om vaccinationer och hur bra de är!!!


Kaos inom etablissemanget i Finland – Tre läkare angrep påstådd nytta med vaccin


Mörkningen efter Pandemrix: Många vuxna svenskar drabbades av neurologiska skador
1 kommentar:

 1. Apropå kollektivisering har jag ett blogginlägg som förklarar det och bankernas roll att styra över samhället, förmodligen tillsammans med Bilderberggruppen.

  http://demokratbloggen.blogspot.se/2013/04/regeringens-korthus.html

  När det gäller statskupp har jag varit inne på det för ungefär ett år sedan, men nu finns det som väl är en all-europeisk motståndsrörelse som jobbar för en lösning för hela Västeuropa, så att alla kan göra revolution, alternativt statskupp på en gång.

  Annars finns risken att NATO, EUFOR och FN stoppar oss, så det bästa vi kan göra är att vara lyhörda för hur långt de andra länderna hunnit i sin kamp mot den internationella monopolkapitalismen.

  Det finns två dimensioner i att både högern och vänstern har gått ihop bland förrädarna. Dessa kriminella förrädarpartier har enats om att följa ideologin om multikulturalismen och köra över folket.

  Den andra dimensionen är att högern och vänstern tycks ha gått ihop även hos folket, men här enar man sig om kampen mot monopolkapitalismen och bankerna, precis som arbetarrörelsen gjort tidigare. Man enar sig också om att byta ut kollektivismen mot individualismen, som ju är typiskt för högern.

  Och nu ser vi att det finns något mycket ont hos både högern och vänstern. Dessutom finns det något gott och utvecklingsbart hos både högern och vänstern.

  Revolution om inget annat går. Kamp mot monopolkapitalismen, för det ska vara folkets väl och inte storfinansens.

  Individualism och fri företagsamhet, en reglerad kapitalism och full yttrandefrihet för alla, oavsett om vissa grupper känner sig kränkta över vad som skrivs.

  Den folkliga sammanslagningen hos ideologierna är vad vi ska kämpa för!

  SvaraRadera