fredag 19 april 2013

Ur led är tiden - vem eller vilka vrider den rätt?Detta är Sveriges riksdagshus
 Detta är Europaparlamentet i Bryssel. Eventuella likheter?
Anders Borg tecknar en mörk bild av  krisen som tynger Europa. Krisen har bara börjat. På Tänd ett ljus kan man läsa mer om krisen och ”galenskaperna”. 
År 2009 avstod 490.000 svenskar från tandvård. Illegala invandrare får det för 50 kr. Diskrimineringen av svenska folket pågår i full skala. Folkpartiet anser att invandrare är mer handlingskraftiga och initiativrika än svenskarna!
 Högkonjunktur i floskelindustrin men snart kommer kraschen.

Hur blir framtiden för svenska folket?  Diskriminering av svenska folket pågår dag ut och dag in. 

Här är några bilder från Torreveija


VAD SKALL MAN TRO?

Alla alternativa medier / Systemkritiska medier, borde kolla in Vakens senaste artiklar (det är flera, så scrolla även nedåt) där de verkligen nystar upp saker och ting.


1 kommentar:

  1. Ur led är tiden är absolut inte att ta till i överkant. Men vem som skall vrida den rätt står om möjligt skrivet i stjärnorna. Idags dato kan man absolut inte sikta någon eller något i horisonten som tyder på att det är nära förestående inte ens SD är män och kvinnor nog för detta uppdrag. Kanske om det kommer att svida rejält i Svenska folkets skinn kan de komma att få lite jävlar anamma som det var förr i tiden. Men jag tror nog att det troligaste senariot är att folket blir mer eller mindre handlingsförlamade på gränsen till apatiska.

    SvaraRadera