tisdag 28 maj 2013

Dansk journalist uttrycker sanningen om "dom" och "vi"Morten Messer Schmidts blogg på JP
Datum: 25 May, 2013
Finns det ett  "vi och dom"? De senaste dagarna visar att det finns det. "Dom" är dom som i flera dagar har bränt bilar, skolor och förskolor i de svenska förorterna. "Dom" är dom som med knivar och köttyxor dödade och lemlästade en brittisk soldat på en öppen gata i London. "Dom" är dom tre unga män från Vollsmose som slagit ner en 59-årig dansk man så han hamnat i koma, vilken är något han knappt vaknar upp ifrån igen.
Finns det en koppling – ett orsakssamband – med ”dom”? Jo, den utgörs av en kedja av kapitulationer och gradvist moraliska avbrott, begångna av några andra ”dom”, nämligen dom som blev valda att beskydda oss.

Dessa har tillåtit i årtionden, att hundratusentals invandrare – alltså ”dom” – som från vilt främmande kulturer och under påståenden som att de skulle vara förföljda, har fått skydd i våra länder och blivit mottagna med utsträckta, givmilda och gästfria händer av oss. Men vi – ”oss” - har blivit tackade/belönade med oro, rädsla, med upplopp, hot, arbetsovilja, lögner, svindleri, uppkäftighet, omofobi, manschauvinism och nedbrytning av den sociala staten, sådant som det tagit våra förfäder och föräldrar hundratals år av hårt arbete och god uppfostran att bygga upp.

 ”Dom” kör runt i stora blanka lyxbilar betalade med pengar som ”dom” omöjligt kan ha förtjänat på ett ärligt sätt. ”Dom” hånar våra värderingar och vår stats representanter, allt från lärare i våra skolor till politiker, för dom har inget att frukta. Dom anser att våra straff är rent skrattretande - och dom har rätt – och dom blir alltid strukna medhårs.
 ”Oss” är däremot vi som fruktar för morgondagen, därför våra industrier flyttar till Tyskland eller Polen, därför man är beredd att köra ständigt längre sträckor för att få tag i ständigt lägre löner och billigare jobb. Oss är vi, som efter 30-40 års hårt arbete slängs ut från A-kassan och inte längre kan få försörjningsstöd, därför vi äger en bil eller uppbär en mager pension. Men det behöver inte ”dom” vara rädda för: Dom klarar sig fint, för dom får hyran betald i socialt anpassade bostäder, där det ursprungligen var meningen att danskar ur alla åldrar skulle ha bott. Dom, som får klara sig på socialhjälp, fyra Mariekex, en förtidspension grundad på en lögnhistoria om posttraumatiskt stressyndrom och kriminalitet. 

Men för att försvara ”dom” så hittar vi; vår regering och dess maktbastioner: Universiteten, Socialarbetarna, Kultureliten, Journalisterna och Redaktörerna. Som robotar står de beredda till att förklara varje bilbrand, varje våldtäkt, varje gaturån, varje antisemitiskt och antikristet hot som resultatet av ”deras” sociala ”utstötthet” och ”deras” påstådda fattigdom; även om ”dom” som överöser svenska brandmän och poliser med sten och krossar huvudet på en äldre dansk i Vollsmose, och som angriper våra sjukhus, dessa är utrustade med smartphones, det senaste märket innanför munkjackorna och märkesskorna och själva är skyldiga till att dom inte har någon plats i skolan, därför ingen dansk mästare eller dansk arbetsgivare kan stå ut med att ha med en lärling att göra som hemifrån är van vid att inte tåla en tillrättavisning från någon av ”oss” – och som dessutom talar en danska som en tioåring.

Till att försvara ”dom” finns också EU-parlamentet, EU-kommissionen och resten av den skattebetalade cirkusen av kommittéer, direktorat och så kallade NGO:er (Non Goverment Organistationer, ideella organisationer), som med konventioner och traktat skall piska ”oss” på plats.

Men med ”oss”, finns lyckligtvis miljoner av europeiska väljare, som inte längre finner sig i att leva i en gigantisk politiskt korrekt repetitionsläger, och med oss finns många, många invandrare, som värdesätter och försvarar den frihet och det välstånd, som den kristna världen i Väst har erbjudit dom. Dom är inte bara välkomna, dom tillhör ”oss” och inte dom andra ”dom”.

Se det dock i ögonen: Till att försvara ”oss” har du efterhand bara Dansk Folkeparti – i Danmark såväl som nere i EU – som vill göra det så svårt som möjligt för ”dom” att komma in i vårt land, göra det så svårt som möjligt för ”dom” att bli medborgare och så lätt som möjligt för ”oss” att slå till hårt för att slipp ha med ”dom” att göra igen.
Det är vad de sista få dygnen i alla fall har fått mig att tänka på.” (från danska JP blogs)
---
Adly Abu Hajar, med säte i Malmö:
"Sweden is the best Islamic State." — Adly Abu Hajar, Imam based in Malmö.Läs

 ”Bruce Bawer -  De kommer att ta Sverige:
Natt efter natt förra veckan, tumult i Stockholm inte bara fortsatte utan spred  sig till fler och fler stadsdelar och sedan till andra svenska städer, låtsas media i landet i stort att det handlade om saker som arbetslöshet och social marginalisering, och allt förmodligen förvärras av Svensk rasism (och, framför allt, av otillräckligt respektfull attityd från poliser mot invandrare "ungdomar"). Under tiden, hade utländska medier, eftersom störningen kvarstod, allt svårare att låtsas att allt detta inte hände (New York Times körde äntligen en fyra-raders Reuter artikel om det våldsamma tumultet torsdag), till stor del baserat på den inhemska desinformationen.Frontpag

”Statsminister Jyrki Katainen efterlyser en behärskad och bred debatt om invandringen.
Katainen sade i programmet statsministerns frågetimme i Yle Radio Suomi att han med oro har följt med förortskravallerna i Stockholm och uppmanar Finland att ta modell av de slutsatser som man drar i Sverige.
Själv har Katainen redan kommit fram till att antalet asylsökande måste hållas under kontroll.” Svenska yle

”Så blev ett fredligt homogent land delat, våldsam och präglat av ojämlikhet
Så verkar upploppen i de svenska gettona runt om i Stockholm och på andra håll vara över. För den här gången. Det är inget förvånande med det faktum att de inträffade, och det är säkert att det kommer att bli fler sådana händelser i Sverige och på andra håll.Den korte Avis

 ”Ett absolut våldsförbud
 Det som hänt den senaste veckan, natt efter natt, är kanske det allvarligaste angreppet som skett mot Sverige som samhälle och rättsstat i modern tid. (Hade det hänt utomlands så hade vi kallat det terrorvåg.)” Gd-ledare

Ovanstående tidningsrubriker hämtade från Snaphanen:

 ”Regering och riksdag - ett icke representativt urval av Sveriges befolkning
(…)
Politikerna nämner aldrig vad massinvandringen kostar. Att dessa enorma kostnader får konsekvenser för de svenska medborgarna är självklart. En följd är en försämrad skola, stora brister i vård och omsorg etc.
.
Några nödvändiga åtgärder:
.
Upplösning av parallellsamhällena och krav på att flytta dit det finns arbete. Avveckling av religiösa friskolor. Krav på språkkunskaper inom viss tid efter ankomsten. Grundlagsfästa värderingar som jämställdhet mellan män och kvinnor skall vara tvingande även i religiösa sammanhang. Samhället skall inte stödja religiösa primitiva seder som t ex att tillhandahålla halalslaktat kött i skolor m m. Förbud mot minaretutrop. Förbud mot såväl kvinnlig som manlig omskärelse. Minst 50 procents minskning av invandringen.” Avpixlat

Storbritannien:
Det  meddelas att David Cameron och hans torymedarbetare har gjort bort sig. Konservativa aktivister har börjat hoppa av till UK Independence Party i protest mot Tory-ledningens "arroganta och förolämpande" attityd gentemot gräsrötternas medlemmar.

Lokala konservativa partiaktivister, däribland ordföranden för en valmansförening, kommer denna vecka att lova sitt stöd för Nigel Farage efter att en av David Camerons allierade beskriver Tories gräsrötter som "galna, vindögda idioter”. Läs mer
2 kommentarer:

 1. Att över huvud taget tillåta muhammedaner få komma in i ett civiliserat samhälle är högförräderi!

  Ett folk som håller en bandithövding som profet är att betrakta som ett kriminellt nätverk, och sådana vill man normalt inte ha i ett samhälle.

  Bandithövdingen Muhammed fördrevs fån Mecka efter att ha blivit för hotfull där. Han kom till oasen Medina och ville släppas in innanför murarna. Det gick genom att han lanserade sig och sitt rövarband som flyktingar.

  Väl inne i Medina började han predika. Han ljög för judarna och hedningarna som bodde där om att han ville ha fred, så därför var det inte värt att ha några vapen framme.

  På det sättet lurade han befolkningen att låsa in sina vapen på ett säkert ställe, och endast en person skulle ha nyckeln dit. Muhammedanerna själva hade smusslat sina vapen på ett annat ställe så att de kom åt dem.

  Sedan började masslakten. Muhammedanerna låste in befolkningen i ett stort magasin, därefter tog de ut dem en och en och skar halsen av dem.

  Det fanns en man där som hade hand om skattkistan för Medina och honom torterade Muhammed så gruvligt så att han till sist inte stod ut längre och berättade vart skatten fanns och var nycklarna fanns.

  De hade bland annat petat ut ögonen på honom och flått stora delar av hans skinn, de hade bränt honom och på andra sätt plågat honom tills han berättade, sedan avrättade de honom.

  Muhammed själv skar personligen halsen av 600 till 900 judar i Medina, för att på det sättet få makten i staden. Sedan våldtog han deras fruar och döttrar och delade ut dem som byte till det andra rövarpacket.

  Under tio år hade Muhammed Medina som sitt högkvarter. Därifrån kunde han sedan utgå och ligga i försåt mot karavener på väg till oasen i Medina för att råna handelsmännen.

  Det här undervisar de om i skolorna i Muhammedanien och är väldigt stolta över sin profet.

  På grund av detta så kan sådana människor inte anses vara civiliserade nog att befinna sig i Europa över huvud taget.

  Det kriminella nätverket i riksdagen har tillgång till dessa uppgifter eftersom de har tjänstemän till sitt förfogande som ska upplysa dem. Dessutom är riksdagen Sveriges högsta beslutande organ och då måste man förmoda att de vet vad de gör, annars har de ingenting där att göra.

  Då måste vi dra slutsatsen att de medvetet vill förstöra för sitt folk eftersom de tar in ett sådant patrask till Europa- och eftersom dessa högförrädare hellre representerar främmande makt (islam) än sitt eget folk så måste vi se dem som värre fiender till folket än vad till och med muhammedanerna är, för de kommer ju ändå utifrån.

  SvaraRadera
 2. SÅÅ bra och klargörande hela detta inlägg är. Jag hoppas att helvetet snart bryter ut så det blir mer accepterat att ta i med hårdhanskarna mot alla våra makthavare från Kommunnivå upp till Rosenbad. Men även packet på gatan som ställer till allt jävelskap och som även får våra Svenskarnas pengar.

  SvaraRadera