måndag 13 maj 2013

Finansminister Anders Borgs dröm om Sverige m.m.Anders Borgs löfte till svenskarna: Stockholm och Sverige  skall bli som Lagos respektive Afrika.


 En av många kommentarer på Avpixlat:
Anders Borgs uttalande bör ses för vad det är. De etniska europeerna är bara statister för honom och hans vänner - idioter - som man inte behöver ta hänsyn till annat än veckorna före valen. Då ska de förmås säkerställa nästa försörjningsperidod för parasiterna” Läs

 
”En intervju med finansminister Anders Borg som är i Afrika på besök och känner sig inspirerad. Han drömmer om ett bättre och mer mångkulturellt Europa där Afrika kommer vara normsättande för både mode och smaker. Han berättar lyriskt om de vackra färgerna man ser på kvinnorna i Afrika och hur det på tio års sikt kommer se likadant ut i hela Europa.
 

Intressant att höra om Borgs vision för framtidens Europa. Mer intressant ändå, för den som överväger moderaterna i nästa val, är dock hans svar på frågan om hur långt moderaterna är beredda att gå för att förhindra att Sverigedemokraterna får en vågmästarroll efter valet. ”

”Saliga äro de svarta, ty de skall ärva världen (Snaphanen)

”Sveriges finansminister var i Lagos, 

”Alla de vackra färgerna man ser på kvinnorna här. På tio års sikt kommer det att se ut så i hela Europa. Hemma är det ju bara svart överallt, det är så avmätta färger hos oss.
När våra barn växer upp är det en och en halv till två miljarder människor i Afrika, och vi är fortfarande 500 miljoner. Det är klart att de kommer att vara oerhört normsättande för både mode och smaker.

- Europa kommer bli bättre, mer multikulturellt, fortsätter han. – Man börjar se det i popmusik och annat att Afrika börjar höras på ett helt annat sätt. Men jag tror att när vi verkligen har sett utvecklingen är när vi har afrikanska snabbmatskedjor i Stockholm.”

Afrika börjar höras på ett annat sätt.  Snaphanen, Den obekväma sanningen och Fria Tider.

Kanske är detta en dröm om mångkultur som Anders Borg har. Man undrar över hans förstånd.

Förstår Anders Borg vad han säger egentligen eller han helt intelligensbefriad. I Afrika förföljs kristna. Våldtäkter mot vita kvinnor är mer eller mindre ett dagligt inslag i väst.
 
Läs här och här

Idag kan tidningen Shropshire Star äntligen berätta den hemska historien om sexuella övergrepp och utnyttjande av skolflickor av en grupp män i Telford.

 Sju män fängslades efter en rad komplicerade rättsfall, av vilka rapporteringen har förbjudits tills nu medan juridiska strider rasade.

Vi kan avslöja detaljer i dessa rättsfall efter en utfrågning i Högsta domstolen i dag, där en domare försvarade ett beslut om att en man som anklagas för sexalbrottsövergreppbarn inte mentalt var lämpad att prövas på nytt.
(…)
Dagens dom i Högsta domstolen innebär sluteten treårig undersökning av en barnprostitution grupp i Telford.
(…)
 Ungdomsledare slog larm först när tonårsflickor i Wellington, några så unga som 13, började berätta samma historier om män som de träffade.” Läs mer här och här

 
Sverige:
Alltfler föräldrar lämnar sina ettåringar på dagis.
Fler väljer att ha sin barn på förskolan och ökningen gäller alla åldersgrupper. Störst är den dock bland ettåringar.” Så uttalar sig ett undervisningsråd på Skolverket

Här är några kommentarer:
” Det är en mardröm. Själv gick jag i "lekskolan" i två år innan jag började skolan. Jag fick inte ett uns av uppmärksamhet och bekräftelse. Man satt i ett hörn och lekte för sig själv. Vissa leksaker hade jag aldrig chansen att leka med eftersom jag saknade självförtroende att armbåga mej fram. Fröknarna såg mej inte ens. Jag frågade min yngre bror om det verkligen var så här. Han bekräftade att man möttes av total iskyla. Fröknarna hade sina preferenser, helt enkelt. 

Exempelvis, när jag började skolan och gick till verkstaden efter skoltid för att tillverka träsvärd för att leka riddare, möttes jag av en blick av avsky från den kvinnliga fröken. Hon stod där och hjälpte en söt liten flicka med någonting, och hon ville inte ha oss pojkar där. Min klassfröken hatade mej och skällde ut mej inför klassen eftersom hon retade sig på att jag var så läraktig och duktig på att läsa och teckna. Hon slet ner mina teckningar från väggen. Så ska man nämligen inte vara om man är en god socialist. Man ska inte stå ut från mängden. Som tur var fick hon cancer och dog. ”

”Globalisterna har lyckats göra Konsumtionsguden till den enda guden. Följden blir att alla vuxna måste arbeta och låta kulturmarxisterna ta hand om deras avkommors uppfostran till att bli lydiga idioter. De rika blir rikare och mäktigare.

Alternativt; Köp begagnad bil, hyr din lägenhet och strunta i Thailandsresan. Inga skulder! Ta hand om er avkomma själva och bli lyckliga i ett homogent och vackert Sverige.”

”Vi bor inte i en storstad. Det är nog ganska väsentligt. Hade jag bott (tvingats bo) i t.ex. Stockholm hade jag, med dagens kunskap, inte skaffat barn. På landet, åtminstone där vi bor, är det mycket litet utrymme för genustrams. Här måste dagispersonalen faktiskt leva med föräldrarna på fritiden. Här finns bara plats för sunda värderingar och det är ingen som vill ha Södertörnsfostran. Så det var ingen "ena foten i Gulag" som någon sa.

Däremot ser vi skiten i TV så fort barnen ska titta på barnprogram. Där tar jag ofta tillfället och reder ut ett och annat åt dem! ”

Den ondskefulla feminismen är skurken som på ett tidigt stadie vill lägga beslag på barnen och forma dom till antivita medborgare, utan någon känsla för sitt land. Mödrarna har i sin tur köpt den sjuka tesen att självförverkligande endast kan ske på arbetsmarknaden,att fostra sina egna barn ses som förräderi mot jämställdheten.Enligt mitt tycke finns ingen större och finare livsuppgift,än att fostra och vårda sina egna barn.”LÄS ALLA KOMMENTARER -  KANSKE BÖRJAR SVENSKEN VAKNA!

EU är den nya kommunismen –makt utan gränser

EU-kommissionen vill kriminalisera nästan alla frön och plantor som inte är statligt registrerade (NaturalNews)

En ny lag som föreslagits av EU-kommissionen skulle göra det olagligt att "odla, reproducera eller handla med" några vegetabiliska frön som inte har "testats, godkänts och accepterats" av en ny EU-byråkrati som kallas " EU Plant Variety Agency."

Denna lag vill ge staten ansvaret för praktiskt taget alla växter och frön. Hemträdgårdsmästare som odlar sina egna plantor från icke-reglerat utsäde skulle betraktas som brottslingar enligt denna lag. NaturalNews och MXP1 kommentar:

  1. Om nu Lands och Folkförrädaren Anders Borg faller för de färgade brudarna där nere i det mörka Afrika skall han ju för fan flytta dit och inte pracka på oss Svenskar hans våta drömmar. De Svenskar som gillar invandringen från dessa länder kan följa Borg i fotspåren ut på ökenvandringen. Svenska politiker blir bara galnare för varje dag som går.

    SvaraRadera