torsdag 30 maj 2013

Kommuner ska tvingas ta emot ensamkommande - Sandor Herold uttrycker vad de flesta känner ”Aktuella frågor.
Det ska bli lättare för Migrationsverket att anvisa asylsökande ensamkommande barn, både till kommuner som har och till kommuner som inte har någon överenskommelse med Migrationsverket om mottagande. Allt enligt en överenskommelse mellan regeringen och Miljöpartiet som presenteras idag” Sydsvenskan

Som svar på Tobias Billströms artikel under Aktuella frågor i Sydsvenska Dagbladet den 30-5-2013
 Date: Thu, 30 May 2013 15:19:55 +0200
 From: automatsvar@regeringen.se
 To: ju.registrator@regeringskansliet.se
 Subject: Angående artikel under Aktuella frågor i Sydsvenska Dagbladet 30-5-2013 (till Tobias Billström, svar går till sandorherold@hotmail.com)
 CC: sandorherold@hotmail.com
 
 Från: Sandor Herold
 
 E-postadress: sandorherold@hotmail.com
 
Meddelande: Till Tobias Billström
 
Din artikel handlar om s.k ensamkommande asylsökande barn och du skriver bl.a att "mitt tålamod med kommuner som duckar för sitt ansvar är slut".

 Jag kan upplysa dig om att vi är många vars tålamod med sådana politiker som du är slut för längesedan. Politiker som tydligen ser som sin största uppgift att tillvarata främmande länders medborgares väl och ve långt före sina egna landsmäns. Redan här vill jag klargöra att för mig handlar det om ren och skär folk- och landsförräderi, det som ni sysslar med.

I Sverige har svensken blivit andra klassens medborgare i eget land, där t.ex personer som inte ens har rätt att vistas i landet har mer långtgående rättigheter än en svensk. Vart kan en svensk gå till en tandläkare och endast betala 50 kr för en behandling,t.ex?

Förklara för mig vad en svensk kommun har för ansvar för s.k ensamkommande flyktingbarn komna från andra sidan jordklotet och som presenterar den ena otroliga reseskildringen värre än den andra om hur man har tagit sig hit mer eller mindre till fots eller på åsneryggar från Afghanistan. Resor som har tagit åratal i anspråk dessutom.

I din artikel skriver du om en nioårig pojke från Afghanistan när du var i Skarpnäck och som kom hit som åttaåring alldeles ensam. Denna pojke torde ha vari någonstans mellan sex och sju år när han påbörjade sin resa. Tror du verkligen på att en sexåring kan ta sig till Sverige från Afghanistan alldeles på eget bevåg?

 Du skriver vidare att du i Fagersta mötte en sjuttonårig pojke som landat i ett transitboende i Malmö. Är du säker på att han inte var 27 år?  Varför jag frågar är ju att en hel del av dessa s.k barn har kraftig skäggväxt, ja en del flickebarn som har kommit hit har ju tydligen egna barn med sig också. Tydligen så är du road av att lyssna på sagor och du verkar tydligen t.om tro på att de är sanna. Du kanske t.om tror att t.ex Rödluvan och vargen också är en sannsaga? Eller Alice i Underlandet? Sanningshalten i dessa sagor överstiger säkerligen de resesagorna som de små ensamkommande barnen presenterar i varje fall!

För att återgå till kommuners ansvar och vad som innefattas i det så kan jag räkna upp följande ansvarsområden: skola, sjukvård, äldreomsorg, kommunala färdmedel, skolskjuts, dagisverksamhet, el - och vattenförsörjning, fritidsaktiviteter mm mm. Men en sak ingår däremot INTE i detta, och det är att behöva ta emot och försörja svindlare och bluffmakare som benämner sig som ensamkommande flyktingbarn oavsett om de utger sig för att vara sju eller åttiosju år gamla.
Men fortsätt du Tobias Billström att tillsammans med din regeringskamrat Erik "Babyface" Ullenhag att stjäla svenska skattebetalares pengar och spendera dem på allsköns pack komna från när och fjärran. Erik "Babyface" Ullenhag har ju specialiserat sig på romer där han ju har spenderat 46 miljoner till denna folkgrupps s.k inkluderande i samhället. Romerna kom till Sverige för 500 år sedan och än idag har de inte behagat att bli inkluderade och kommer heller aldrig att bli det vare sig här eller någon annanstans. Anledningen till detta finns enbart att hitta hos romerna själva vad det gäller deras beteende och hänsynslöshet gentemot sin omgivning.


Har mångårig erfarenhet av romer som grannar varför detta inte är gripet ur luften och har tillskrivit "Babyface" om detta men naturligtvis behagar han inte att svara.

Kan också glädja dig med att jag har ett antal moderater,eller rättare sagt f.d moderater som vänner. Både de och deras barn har alltid röstat på moderaterna men efter ert kärleksförhållande med Miljöpartiet och annat svek så kommer de att nästa år rösta på SD. Är du förvånad?

Det folkförräderi som har pågått här i Sverige i nu mer än trettio år vad det gäller invandringspolitiken saknar motstycke i världshistorien. Den försörjningsbörda ni har lagt på ert eget folk med denna politik som innebär att folk komna från de lägst stående kulturerna och samhällsbildningar som finns på denna planet kan leva här utan att behöva göra ett handtag under hela sin livstid samtidigt som ni med jämna mellanrum pläderar för att svensken måste jobba längre och längre är inget annat än ett gränslöst svineri. Ett svineri som varken du eller någon annan i regeringen tydligen skäms för ett dugg.
 Denna politik har också inneburit att ett okänt antal svenskar har blivit utsatta för otaliga fall av grov mångkulturell kriminalitet i form av rån, misshandel, våldtäkter, svindleri mm mm. Ett antal svenskar har också fått plikta med sina liv p.g.a er politik genom att de har blivit mördade. Men indirekt så är det svenska politiker som är skuld till detta.

Jag skall avsluta med att jag har en dröm. En något makaber dröm förvisso men så har det blivit och det är ni politiker som bär ansvaret för denna dröm. Min dröm är följande: måtte jag en dag få läsa att en av de politiker eller en nära anhörig till en politiker som är "ansvarig" för detta svek och förräderi mot det svenska folket verkligen råkar illa ut på samma sätt som många oskyldiga svenskar gjort efter ett möte med en mångkulturell samhällsberikare.

Du skall inte ta detta för ett hot från mig personligen så du behöver inte springa till SÄPO som du och några andra av dina "ansvarsfulla" kompisar gjorde för några år sedan när jag skrev till er. Jag är en fredens man och har aldrig burit hand på någon men jag tror inte att alla är det som är innerligt trötta på era svek.

Men SÄPO är innerligt välkomna hit ändå för när de var här sist så hade vi ett par trevliga timmar tillsammans. Och vet du vad Tobias,jag fick känslan av att de innerst inne tyckte precis som jag angående er.
 
 Med vänliga hälsningar trots att jag hatar dig och det du gör/
 Sandor Herold,Malmö
 
Skammens dag för de sju riksdagspartierna

6 kommentarer:

 1. Det kokar inom många numera. Undrar vad som skulle hända om ett antal välriktade politiska mord akulle inträffa? Skulle Undantagstillstånd införas då?

  SvaraRadera
 2. Palmemordet och mordet på Anna Lindh!

  Det lär bli många fler, så det är bara att sätta sig på första parkett och börja njuta!

  SvaraRadera
 3. Man blir mörkrädd av det som händer i dagens Sverige. Vår utrikesministers nuvarande fru är tydligen muslim
  efter att i TV suttit och ropat "Allah akbar". Titta på denna bild:

  http://verklighetenisverige.wordpress.com/2011/11/26/anna-maria-corazza-bildt-undercover-muslim/
  Elisabeth

  SvaraRadera
  Svar
  1. En sak är helt klar VI som räknar oss som Svenskar kan helt slå bort tanken (om den nu har funnits) på att någon företrädare för 7 Klövern skall komma på bättre tankar och börja värna Sverige och Svenskarna. Inte ens om de får en S&W 44 Magnum instoppad i truten kommer de att komma till insikt vad de har åsamkat Landet och Svensken. Dessa jävla kräk är bortom ALL räddning.

   Radera
 4. TACK Sandor för ett mycket bra inlägg i det som borde vara den viktigaste debatt i hela Absurdistan, d.v.s. "Det nya Sverige"!
  Jag har nu väntat i snart fyra decennier på att betydligt fler än ca 15% av våra landsmän äntligen skall vakna ur sin djupa politiska slummer, helst innan det är för sent om det inte redan är kört med vårt fina gamla land!

  SvaraRadera
 5. politikerna vänder ryggen åt svenska folket .
  politikerna har stulit pensionen för oss som slitit ett helt liv.
  politikerna ger invandrare allt gratis och dom blir svenskar så fort dom kommer hit.

  SvaraRadera