onsdag 15 maj 2013

Närmar sig slutet för väst?England är översvämmat av invandrad kriminalitet
Här talas det bara om kriminella som är födda i utlandet och när det är frågan om mord och våldtäkt så rör det sig inte om rumänska hönstjuvar. Man vågar inte föreställa sig svaret på frågan: Hur stor procentandel grov kriminalitet begås av utlandsfödda, av första, andra och tredje generationens invandrare i England. Snaphanen

En av fem mordåtalade är utrikesfödda, chockerande nya siffror
Nästan en av fem brittiska mord- eller våldtäktsmisstänkta förra året är födda utomlands, kan The Sun avslöja. Totalt 93 utländska medborgare åtalades för mord och 632 med våldtäkt. Det kan jämföras med det totala antalet mordmisstänkta 555 och våldtäkts anklagade 3436.
En undersökning av 43 polismyndigheter i England och Wales visade att bara en har inte registrerat någon våldtäkt- eller mordåtal mot en icke-brittisk medborgare. Bara i London var mer än en tredjedel av de 210 våldtäktsmisstänkta 2012 invandrare. Tjugofyra var från Jamaica, 14 från Nigeria, 13 från Polen och tio från Portugal. Av 180 misstänkta i London  åtalade för mord, var 41 utländska, varav sju från Jamaica och fem vardera från Turkiet, Polen och Sri Lanka.
Men 75 procent av mordmisstänkta  i Suffolk var invandrare. I Manchester var totalt 832 personer åtalade för våldtäkt,  däribland 177 utlänningar. . One in 5 murder accused foreign. 20% rapes ‘by migrants’
,A fifth of murder and rape suspects born abroad, shock survey finds


Peter Mandelson erkänner iscensatt massinvandring- – 2,2 miljoner invandrade 2007-2010
 
KUMPANER? Labour släppte in 2,2 miljoner invandrare i Storbritannien mellan 1997 och 2010. Här är den brittiske fd premiärministern Tony Blair tillsammans med Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt 2009. Foto: Regeringen/Pawel Flato Fria Tider

Läs:
Den fasansfulla sanningen
The Labour Party förrådde arbetarklassen
Verkligheten i Storbritannien idag
 Tony Blair har nu gett ut en bok om sitt landsförräderi

Du skall avstå ditt land’
”Det danska asylsystemet är på god väg mot ett sammanbrott. De olika asylförläggningarna i landet är överbelastade. Under det senaste året fanns det 6 078 väntande asylansökande på de danska förläggningarna. Ett problem som på grund av platsbrist har spritt sig över hela landet. Man har till och med varit tvingad att använda sig av stugor inom koloniområden under den tid som inte är sommarsäsong då stugorna används av ägarna.
Bara under perioden 2009 – 2012 blev det enligt det danska Migrationsverkets statistik beviljat totalt 15 322 uppehållstillstånd för familjeanslutningar. Av dessa var det 12 081 familjeanslutningar med makar eller sammanboende. Alltså, när de 12 081 som ursprungligen hade fått asyl, blev dessa plötsligen det dubbla, nämligen 24 162. Som under Nyrup sa: vi får asylkaos allaredan i år.”
Politiken har inte grundmässigt förändrat sig sedan Nyrup-Jelveds tid: De tillämpar föråldrade konventioner som är skadliga för både landet och för folket, de som man i allmänna val utsett att företräda dem. Så länge dessa folkvalda politiker håller på med det på detta sätt, så kommer vi att förlora vårt land.
Danskar och norrmän kommer dock förlora sitt land senare än svenskarna, men tendensen är precis den samma. Under mitten av århundradet har svenskarna omvandlats till en folkgrupp i sitt eget land, bland många andra folkgrupper som vistas i Sverige – under 50 % av befolkningen – och i Danmark kommer det vara år 2050 en million invandrare och anhöriga. Dessa ökar både två och tredubbelt i antal om inte någon gör totalt upp med konventionerna, eventuellt lämnar EU och FN. Men sådana politiker har vi inte. Sådana varken syns eller hörs idag. Varför låter inte dessa sig skrämmas av indikationerna till förstadiet av inbördeskrig? Varför tar de inte varning av t. ex de franska upploppen i Paris och Grenoble, genom de senaste årens kraftiga ökning av muslimska terrorförsök, av invandringens galopperande ekonomi?  Hur kan de undgå att inte oroa sig över att en ökande befolkning som inte har någon politisk koppling till mångkulturen, inte skulle gå till fysiskt angrepp mot dem själva när projektet redan är så totalt kapsejsat? Ja, så till den grad att ingen kunnat undgå att upptäcka det? Hur kan någon vara okunnig om detta?
Antagligen är det så banalt – så skrämmande svekfullt – att de sätter sina egna, tillfälliga karriärer högre än välfärden och tryggheten för det egna landet och dess befolkning. De prioriterar sig själva helt enkelt.
Det värsta som dessa skulle kunna föreställa sig är, att drabbas av fördömanden från den internationella mediapolitiska eliten. Jag kan föreställe mig det, och att detta uppfattas som etter värre.
Beskeden från Christiansborg och Bryssel är ständigt det samma: Du skall ge upp ditt land, dina städer skall drabbas av våld och anarki, och din ekonomi skall ruineras för ett högre, ädlare mål än ett tusenårigt lands säkra utveckling och trygghet, och du som väljare har – i alla fall indirekt – själv röstat för det. Efteråt är det för sent att gå i fackeltåg och ställa någon till svars för att hela ditt land har blivit som ett Tingbjerg, Vollsmose och Gellerup, ett Malmö, ett Marseille, ett Birmingham eller ett London, (där engelsmännen nu är i minoritet). Snart är det vår tur!
Historikern Henrik Jensen skriver bland annat om gällande konventioner i dag i sin recension av Morgen Camre och Lars Hedegaards nya bok. [Anm.: ”Håller diket?”, Jyllands-Posten, 13.05.2013 (ej online)]
”En olycka kommer sällan ensam, säger man. Då Andra Världskriget var slut, och allt verkade förlorat för Europa, så fanns det ännu mer att förlora. Europa kunde som en eftergift till historien också förlora framtiden. Det sista, framtiden äventyrades av en dödsmärkt president Roosevelt och icke minst hans hustru Eleanor, med flaggskeppet FN och dess förklaring om de “universella människliga rättigheterna”.
Det var ett missförstånd av en gigantisk omfattning. De mänskliga rättigheterna kan aldrig vara blankocheckar som man bare strör ut över Jorden. Det var en “- dörren är öppenförklaring” till alla i kolonierna om att ”bara kom till Europa!” – vilket blev katastrofalt samtidigt med upprättandet av de universella välfärdsstaterna, detta som en produkt av världskriget.”
Västs fundamentala problem är inte muslimsk fundamentalism. Det är islam – en avvikande (olik) civilisation, en kultur om att sådana människor är överbevisade om deras kultur/övertygelse skulle vara överlägsen allting annat och samtidigt vara besatta av sin egen makt, som redan är fylld av mindervärdeskomplex och underlägsenhet”, fylld av hämndbegär mot alla förmenta oförätter de säger dig ha blivit utsatta för av icke-muslimer. Författarna citerar här Samuel P. Huntington och som väl är att märka, också menade att islam inte var Västerländernas största hegemonikonkurrent. Det var Kina.”
Problemet med islam är verkligen stort, och i Väst gör man klokt i att ta detta särdeles allvarligt – men historien visar, att eftersom det aldrig går helt bra så som man skulle hoppas, så går det också sällan så fel som man kunde ha befarat. Nedåtgående kurvor slätar ut sig. Men kan man nu vara helt säker på det? Nej, man kan inte vara säker på någonting som helst när det rör sig om framtiden – alltså inte heller på ett muslimskt maktövertagande i Väst. Det finns många obekanta faktorer som spelar in. Men det är ingen anledning att därför sänka garden. ”
”Man borde i verkligheten sätta konventionerna inom parentes, skapa ett moratorium för denna del av invandringen, den muslimska och på så sätt få ordning på integrationen. Att det inte förekommer någon ordning kan man se till exempel på muslimernas ökande förföljelse av judar i Europa och i Danmark, och den kraftigt och stigande kriminaliteten bland muslimer. Detta kan man också lägga märke till i Kokkedalaffären, som man då faktiskt kunde kalla banal, om man inte samtidigt kunde misstänka att den var symptomatisk för muslimsk makt i framtiden.” Snaphanen


Recension av boken La France Orange mécanique - noll n'est Cense ignorera la réalité (Ring, 2013).
av Torben S. Hansen, historiker, professor emeritus
FIlmen "A Clockwork Orange" - 1971, regisserad av Stanley Kubrick - är en dystopisk berättelse om en kriminell liga som utmärker sig i "ultra-våld". Den  har inspirerat journalisten Laurent Obertone (pseudonym) om titeln "La France Orange mécanique".

På över 350 sidor dokumenterar, analyserar och kommenterar han dels det franska samhällets krasch i massiv, permanent kriminalitet av värsta sort som en följd av invandring och dels myndigheternas och mediernas avgörande ansvar för katastrofen. Snaphanen


Övergiven i Dubai  -  australiska upplever sharia
 
Australiska Gali använde sin bärbara dator i hotellets personalbar när hennes drink spetsades. Hon vaknade till en fruktansvärd mardröm: hon hade blivit brutalt våldtagen av tre av hennes kolleger. Ensam och rädd tog hon sig till sjukhuset. Vad Alicia inte visste var att under UAE: s strikta sharialagar och om förövaren inte erkänner, kan en våldtäkt inte utdömas utan fyra vuxna muslimska manliga vittnen. Hon anklagades för att ha haft olaglig sex utanför äktenskapet, och kastades i ett smutsigt fängelsecell i åtta månader. Nu, äntligen hemma och kämpande för att gå vidare med sitt liv, bryter Alicia sin tystnad för första gången på tv till reportern Ross Coulthart. A shocking story from the UAE every Australian traveller needs to see for themselves. Snaphanen

Enoch Powell

5 kommentarer:

 1. Det är oerhört viktigt att vi får en förändring till det bättre i Sverige, så folk sätter sina förhoppningar till SD.

  SD har nu lanserat sig som Hela Sveriges Parti, med ett program som täcker det mesta. Tyvärr är de också hela Sveriges parti i den meningen att de dessutom representerar muhammedanerna, precis som de andra partierna.

  SDs politik är bättre och betydligt mer genomtänkt genom att låta hela Sverige leva, men deras attityd gentemot islam är precis lika farlig som de andra partiernas, därför blir deras genomtänkta politik bara ett bländverk.

  Om några år blir muhammedanerna i majoritet här i Sverige, och eftersom islam innehåller islamism så kommer Sverige och den framtida statsministern (som ju skulle påminna om Per Albin Hansson)att få erfara när islamisterna sätter igång ett krig mot just den statsministern och kallar honom för förtryckare och kräver frihet, precis som har skett i Syrien.

  Man har lyckats lura i hela världen att Syriens president skulle utan vidare börja anfalla sitt folk med tunga vapen, vilket han aldrig gjort tidigare, och nu ska han bort och rebeller (islamister) ta över.

  När araberna (muhammedanerna) blir tillräckligt många i Sverige om några år kommer vi också att behöva genomlida en "arabisk vår" här i Sverige, och tack vare Sverigedemokraternas ledning blir vi slavar i vårt eget land, för det är just SD som idag slår de värsta blå dunsterna i folkets ögon genom sin acceptans av islam!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men vad väntar man på Demokratbloggen? Bättre att kräva / dra i gång ett undantagstillstånd för att kunna genomdriva en återgång till ett homogent Sverige (och ett Europa) som det var innan, med vapen om så krävs. Vapen går nog alltid att få fram. Problemet ligger i om det finns någon vilja hos folket att göra vad som krävs av dem?

   Radera
  2. Det går rätt snabbt att ta reda på om det finns någon vilja hos folket att göra vad som krävs det är bara att gå till sin egen familj, släkt, vänner, bekanta och arbetskamrater så har man svaret. Jag personligen har enbart ynkryggar i min närhet stora i truten är de när det gäller andra men minsta problem de får är ALLTID skapade av andra. Dessa gamnackade gymmiryggar är jag inte beredd att sätta livet på spel för. Jag anser att var och en har ansvar för sig själv och de man anser vilja skydda detta skall man ej begära av andra.

   Radera
 2. Varför har du inge share knapp? Vissa inlägg borde delas!

  SvaraRadera
 3. De styrande i staden Radstock (England) har beslutat att inte hissa den traditionella ST. George- flaggan vid högtidlighållandet av Armistice Day.
  Ni vet, den där vita flaggan med ett rött kors - stadens 16 muslimer kan känna sig förolämpade.
  Man lugnar ner upprörda känslor med att upplysa om att " regnbågsflaggan för homosexuella, bi-sexuella och transgender kommer att hissa på lämpliga dagar."

  SvaraRadera