tisdag 18 juni 2013

Sverige på väg mot avgrundenFramtiden för svenska kvinnor och män!! Gärningsman slog sönder ansiktet på joggande kvinna.


Våldsmannen – är ett mysterium för polisen

Mannen som är misstänkt för ett brutalt mordförsök för en månad sedan när 61-åriga Ester joggade på Halleberg är fortfarande oidentifierad.
Mannen är så aggressiv och oberäknelig att han stundtals vårdas fastspänd på rättspsykiatriska kliniken i Göteborg.
 
Den svårt skadade Ester är kvar på Sahlgrenska sjukhuset men har kunnat höras av polisen.


– Hon är svårt skadad och traumatiserad och minns bara fragmentariskt vad som hände, säger Sten-Rune Timmersjö på länskriminalen i Trollhättan till GT.
Sedan den grova misshandeln har Ester genomgått ett antal operationer. I förra veckan opererade läkarna bort hennes ena öga efter att hon förlorat synen. Och det återstår flera operationer för att återställa näsan, pannan och käken.” Svenska mord och Avpixlat

Kommentar: polisen uttrycker så att hon var på fel plats vid fel tidpunkt. Frågan är väl snarare vem som var på fel plats. Han borde i alla fall inte vara i vårt land. På Flashback kunde man läsa att denne man hade sju olika identiteter. 

Kronfågel inför halal-slakt från 1 juli.

Hej då Kronfågel
Det innebär att kycklingarna kommer att bli godkända att ätas av rättroende muslimer. För Kronfågel är förändringen relativt enkel och handlar om en investering på ungefär 200 000 kronor. Kronfågel börjar att halal-slakta alla kycklingar från den 1 juli. Med enkla åtgärder hoppas de kunna fördubbla exporten från Kristianstad. Läs mer om halal-slakt här, här och här

Rapport 1 september 2008- Fredrik Reinfeldt

 ”Det är mycket märkligt att stora företag inte ser till sitt eget bästa. Här har vi över 400 000 muslimer som lever i Sverige och som rättrogna muslimer vill ha sitt eget halalkött. Det finns ju en efterfrågan och det finns pengar att tjäna men de tas inte tillvara p g a okunskap eller i värsta fall fördomar.” Jag ser en rädd man
Det går inte längre att skilja dig från tidigare ledare, då dina moderater nu, i mångt och mycket, för tvättäkta sossepolitik. Ni har helt enkelt slagit sossarna på att vara sossar. Ni vägrar utmana, ni försöker bara behålla makten, genom att föra en lite mildare version av socialisternas tyranniska politik.
Men när jag ser på dig, ser jag ingen tyrann. Jag ser en rädd man. En man som inte vågar stå upp för det han egentligen tycker, för att han blivit köpt, och han har förlorat alla sina principer. Skulle du våga göra någonting rätt, så skulle du göra det nu, när eliten vänder dig ryggen och istället bjuder in din utmanare.

Du ska vara orolig Fredrik, mycket orolig. Inte för att eliten vänder dig ryggen, men för vad Gud kommer att göra med dig, om du inte gör det som du vet är rätt.” Det opåverkade sinnet och Med hatet mot Sverige
”Asylparadiset
Detta är ett rejält stycke med text, men väl läsvärt, även om vissa delar säkert kan uppfattas som lite väl siffertunga. Lägg inte för mycket energi på siffrorna, det går bra att återkomma till dem och detaljläsa när helheten är klar. Jag har delat upp med tydliga rubriker för att göra det lättare att ta en paus och återuppta läsningen för den som inte hinner eller orkar med allt i en sittning.

Att Sveriges flyktingpolitik inte är tillräckligt generös, eller t.o.m. inhuman, är något som vi slås i huvudet med då och då från diverse organisationer, politiska partier och debattörer. Att den skulle vara generös, eller t.o.m. för generös och rent av dumdristig, är det sällan någon som bereds utrymme för att yttra. Skulle så inträffa går detta inte obestraffat förbi och paralleller med nazismen är obligatoriska i bemötandet av en asyl- eller invandringskritiker. Den obekväma sanningen

Mot avgrundens rand
(…)
När "måttet är rågat" så gör svensken som han alltid gjort; som han blir tillsagd. Det finns inga smålänningar, dalkarlar, värmlänningar, norrbottningar eller skåningar. Det finns en massa Svenne Banan som inget hellre vill än att få droga sig med sport och porr, men framför allt få göra som de blir tillsagda. Allt för att inte blir betraktade som obekväma och oliktänkande. Svensken i gemen vill få trycka mitt i flocken, tro gott om alla och tycka rätt.
Ett sådant folk är dömt till undergång. Kanske är det lika bra.
(…)
Hela Västvärlden är förgiftad. Det finns ingenstans kvar att fly.
För egen del tänker jag dö i mitt land, tillsammans med de mina. Jag tänker inte fly och jag tänker inte förnedra mig eller bli en dhimmi. Jag tänker göra motstånd på alla sätt jag kan, men jag tror inte längre att min närvaro på nätet gör någon skillnad.

Med detta sagt vill jag tacka alla som så troget besökt min blogg! Jag ska be för alla som fortsätter att ifrågasätta och häckla vår genomruttna härskarklick. Från djupet av mitt hjärta önskar er jag all lycka i era liv!

Om någon av etablissemangets megafoner eller zombier ramlar in här så är följande till er från Axel von Fersens minnesmonument:

Folkförförare
Sänk din blick mot jorden
Se den afgrund som öppnar sig för din fot
När du skall framträda jämte ditt offer
Inför den evige domaren.  ”

4 kommentarer:

 1. Stycket under rubriken "Mot avgrundens rand" i det här blogginlägget är en text som återkommer allt oftare på olika bloggar.

  Egentligen är det samma sorts personer som läser bloggar mot oikofobi, och själva anser de sig väl vara emot oikofobi, och så är de oikofober själva i sina svenskföraktande uttryck.

  de kan ju ta en funderare om det i så fall inte är de själva som är dumma, för om inte folk reagerar som de vill så kanske det de vill är fel.

  På Avpixlat finns det många sådana där kommentarer, och de tycker att folk är så dumma som inte vill rösta på Fröken Åkesson och hans korrupta uteslutarparti.

  Den som föraktar ett folk kommer inte att bli folkets räddare. Det måste vara sådana som känner sig som en av folket, inte utanför folket!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller verkligen inte med dig någonstans.

   Självklart skall man kunna kritisera sina landsmäns slappa förhållning till sin vardag. De flesta som gör det, gör just precis för att de vill något bättre för sitt folk, men inser att om inte folket kräver det, så kommer det att bli kört för alla.

   Det finns ingen oikofobi i att kritisera och kräva bättring av sitt eget folk. Det är tvärtom det naturliga för någon som älskar sitt folk och sitt land!

   Jag ser inte varför SD skulle vara korrupta, och vilka de väljer att utesluta, är upp till dom. I slutändan handlar SD om politik och inget annat. Och att människor kritiserar att 90% av Sverige fortfarande insisterar med denna massinvandring är fullt rimligt att kritisera!

   Radera
 2. Varför kallar du dig för GERDA när du helt klart är en man? Man blir förbryllad. Heter du egentligen Sandor Herold? Jag stannar också i Sverige. Vem som helst kan söka mig på Eniro.se och komma och ta mig om han törs. Jag är den enda Roger Klang, som bloggar i Lund. Jag brukar inte vara snäll i mina blogginlägg. Riktigt så gåpåig som du är, är jag inte och vi har inte riktigt samma åsikter. Men jag står för vem jag är med namn och bild. Bloggandet har dock avklingat nästan helt för mig med. Det är lönlöst när ingen läser det jag skriver. Dessutom så har jag andra intressen.

  Roger Klang

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varför skulle inte en kvinna kunna vara invandringskritisk? Jag känner Gerda och hon är en kvinna!

   Radera