fredag 20 september 2013

Det finns inget svensktEnligt den konservativa tidskriften Axess existerar inte svensk kultur. Sverige ska öppnas upp för fri invandring och Sverige ska bli en del av ett "globalt, mångkulturellt samhälle".

”Axess är för det globala, liberala och mångkulturella samhälle som Sverige är på väg att bli en del av.”

Folkpartisten och mångmiljardären Antonia Ax:son Johnson är en av hjärnorna bakom Axess. (Foto: Arkivbild). Svenskhet finns inte

Hurra vad vi är bra. Sverige räcker åt alla. Bekämpa främlingsfientligheten.
Magnus Härenstam och ett par dussin eller hundra kändisar i ett gemensamt upprop.

Skådespelaren Kjell Bergkvist hatar sverigedemokrater och nationalister och uttrycker sig så här elegant:

”Tänk om man kunde såga bort varenda jävla sverigedemokrat”

 

Kjell Bergqvist säger sitt om Sverigedemokraterna. Vi misstänker att Bergqvists mailbox kommer att vara en aningen överbelastad framöver….
From: Sandor ...

Sent: Wednesday, September 18, 2013 8:05 AMSubject: pixling

I artikeln om misstänkt bidragsfusk igår så har ni väl pixlat fel djur som är med på bilden på sidan 3. Det är väl kamelen till vänster som borde ha pixlingen och inte araben bredvid? För det är väl en arab det är frågan om eftersom bidragsfusk är vanligt förekommande bland dessa tydligen?  Läs naiva svenskor och kärleksbedragare


Från: Sandor Herold Till: Kenneth Sandberg

Bidragsfuskaren bredvid kamelen heter Samir El-Shemesani och är väl precis vad man misstänkte ännu en arabjävel som utnyttjar blåögda svenska myndigheter.
Hans namn finns idag,vilket förvånar mig,publicerat i Kvällsposten.
Går man in på hitta.se så bor fanskapet på Rapsvägen 75  232 38 Arlöv.
Det måste vara han för det står att han fyller år den 9 januari och är 62 år idag vilket stämmer med artikeln i Kvällsposten.
Den fete fan verkar leva gott på bidragsfusket!
Fy fan så det går till med våra skattepengar!!LäsFrom: sandberg.kenneth@bredband.net
To: sandorherold@hotmail.com; peter.herkel@citymalmo.se
CC: debat@berlingske.dk; ask@eb.dk; nyhet@bt.no; jbh@weekendavisen.dk; tva@dr.dk; mj@orddervirker.dk; udland@berlingske.dk; ony@weekendavisen.dk; Danskeren@Danskeren.dk; mmred@aftenposten.no; dagsrevyen@nrk.no; nettnyheter@nrk.no; standpunkt@nrk.no; per.t.ohlsson@sydsvenskan.se; per.svensson@sydsvenskan.se; heidi.avellan@sydsvenskan.se; olle.lonnaeus@sydsvenskan.se; erik.magnusson@sydsvenskan.se; aktuella@sydsvenskan.se; lars.j.eriksson@skd.se; jan_a_johansson@skd.se; lena.hennel@svd.se; lena.mellin@aftonbladet.se; linda.skugge@expressen.se; liza.marklund@expressen.se; ulf.nilson@expressen.se; britta.svensson@expressen.se; jenny.madestam@expressen.se; cecilia.hagen@expressen.se
Subject: Re: pixling
Date: Wed, 18 Sep 2013 11:05:52 +0200

...och kan dom inte ta sig till Sverige med kamel, så finns det gott om svenska åsnor som står till tjänst..!

//Kenneth Sandberg


Sent: Thursday, September 19, 2013 4:28 PM


Subject: SV: Sveriges generösa flyktingpolitik


Sluta skicka rasistiska mejl till mig.

Johanna Saunders

Barn- och ungdomschef

Skåne Stadsmission


Enter Mötesplats

Bergsgatan 36, vån 6

Tel: 0766-471515
SMS:a KRAM till 72980. Då skänker du 20 kr till Enter Mötesplats verksamhet

.....


Till: Den svenska ”politiska och journalistiska eliten”


Från: KennethSandberg


Via länken nedan kan vi höra mer om det stora lidande och de stora svårigheter under vilka Rami Hema “flytt” från Syrien till Sverige.


Jag vill tacka svenska folket för att de välkomnar oss och ger oss skydd från det vi har genomlidit, säger nyanlände Rami Hema, 28. Kvar i Damaskus lämnade han sin mor, sin bror och sina två systrar.


(Plus ett stort antal 100-tusen landsmän/kvinnor/barn, som inte kan betala vardera 10 000 dollar till smugglarna. och som istället hänvisas till de läger som FN - vars budget understiger vad Sveriges “generösa” invandringspolitik kostar - upprättar i närområdet).


I Turkiet träffade jag en person som jag betalade 10 000 dollar, och som sa att han kunde ta mig till Sverige. Vi har gått långt, vi har skadat oss och vi har lidit. Det har varit en svår väg hit (= flyg).Aftonbladet


Och nedan “forskningssamordnaren” med stort hjärta.  Lena Finne Jansson.
Lena finne Jansson
....


”Anna Dahlberg, Expressen:

- Det vore välgörande med lite intellektuell hederlighet i debatten. Om man verkligen anser att Sverige ska vara en fristad för syriska flyktingar bör man i konsekvensens namn kräva legala möjligheter för dessa nödställda människor att ta sig hit. Det finns inget som hindrar Sverige från att utfärda humanitära visum till de människor som köar utanför våra ambassader och vi kan flyga Herkulesplan till regionen för att hjälpa människor ut ur flyktinglägrens djupa misär.”

5 kommentarer:

 1. Usch vad FUL Kjell Bergqvist har blivit.

  Näsan växer på honom liksom jag såg en bild av Obama med en
  LÅNG NÄSA..

  Det verkar som om näsan växer på elaka OCH KORKADE människor som på häxan
  POMPERIPOSSA!!
  Elisabeth

  SvaraRadera
 2. ”Tänk om man kunde såga bort varenda jävla sverigedemokrat” säger den svenske skådespelaren Kjell Bergqvist.

  Det bekräftar min teori om att skådisar är som papegojor, det mesta de kan är att säga sina repliker på ett trovärdigt sätt. Det är väl för brödfödan, i kulturvänsterns Sverige gäller det att ha de rätta åsikterna.

  En behagligt undantag från skådespelares politiska idioti var Ronald Reagan, han skrev sina repliker själv.

  SvaraRadera
 3. Rami Hema tackar INTE några PURSVENSKAR utan enbart vrickade Lands och Folkförrädare,eliten som finns inom Finans och Kultur plus ALLA deras medlöpare där PKmedia utgör en stör grupp. Fick VI PURSVENSKAR bestämma hade det varit jävligt tunnsått med invandrad och vanligt slödder i detta land.

  SvaraRadera
 4. Den sågande skådisen har även fått skarp kritik för sin roll i Monica Z, som tydligen inte stämmer överens med verkligheten. Nu var det visserligen inte han som skrev manuset till filmen men den hugger ändå i sten uppfattningen om skådespelare som papegojor. Dessutom är det skymf mot en person som ej längre kan försvara sig.

  SvaraRadera
 5. Alla dessa tillhör medlöparna till Reinfeldt och som vill se svenskens undergång och belöningen från Reinfeldt är fint jobb och stor fet lön varje månad!
  Så ser era medmänniskor på er som tillhör bottenskrapet i Sverige.

  SvaraRadera