onsdag 4 september 2013

Etnisk rensning av det svenska folket


Den svenska regeringen signalerar etnisk rensning av de infödda svenskarna.


Den extrema långt till vänster svenska socialistiska regimen tog en överraskande åtgärd, som endast kan beskrivas som den planerade utrotningen av det svenska som en unik etnisk egenskap. Den svenska regeringen erbjuder allmän asyl till alla och alla medborgare i nationen  Syrien.

Sverige har en befolkning som är mindre än 10 miljoner, varav mindre än 8 miljoner är svenskar. Dock har de bjudit in en nation av nästan 21 miljoner araber att flytta in. Det betyder att Sverige erbjuder asyl för nästan tre araber för var och en av dess infödda svenskar. Åtgärden placerar potentiellt svenskar i en situation som liknar de amerikanska indianerna precis innan vågor av europeiska började anlända.

Nationen som erbjuds allmän asyl är ungefär 75% sunni islam. Sverige upplever redan stora mängder våld och brottslighet i händerna på de sunnimuslimer som redan har flyttat dit. Nyligen genomförde sunnimuslimer upplopp i en hel  vecka rakt i den svenska huvudstaden och attackerade infödda svenskar på måfå. Många sunnimuslimer kommer att resa till Sverige och ansöka om amnesti specifikt så att de kan engagera sig i våldsam jihad i Europa.
Exponerat
Källa: topconservatives
(översättning i all hast)

En av alla kommentarer
"Jag höll på att sparka sönder TVn när Schweinfeldt stolt meddelade den samlade världspressen idag att Sverige öppnar portarna för alla Syrier som vill komma och leva på VÅR bekostnad. Jag har INTE bett om det! Jag trodde aldrig i mitt liv att detta beslut skulle tas och det gjordes av Fredrik Beijer, t.f rättschef på Migrationsverket. Vilka mandat har han till att ta ett så vådligt beslut. Detta var planerat att sippra ut i dessa dagar. Men sedan tidigare visste vi ju att de TUT som delades ut direkt och var giltiga i 3 år nu har omvandlats till PUT skulle hända.
Den förra spiken i Sveriges kista var att låta somalierna åter igen komma i en enorm våg genom ett prejudikat i tingsrätten. Vi har ingen nytta av dessa människor! Och nu är det i princip samma med de Eritrianer som kommer hit – permanent uppehållstillstånd... har alla blivit GALNA!!! Fattar de inte vad som kommer att hända!?
Det är dags att fimpa dessa hobby-politiker och att göra plats för de personer som vill rädda landet från denna ruttna stig mot landets katastrof! Vi kanske får militären med oss då de också är utrotningshotade. Svensk polis kanske också har givit upp om sin ledning och är beredda att skapa en ny ordning, en ordning som vi alla är vana vid.

VAKNA UPP FÖR I HELVETE, DET ÄR VÅRA LIV, 
VÅRA HEM DET HANDLAR OM OCH VÅRT LAND!!!"

3 kommentarer:

  1. Ja milt uttryckt kan man påstå att Finanseliten, 7Klöverpolitiker, Kultur och PKmediaeliten plus en ansenlig mängd av sk vanliga Svenskar har blivit mer än helgalna. Dessa grupper är SÅÅÅ in i helvete självupptagna med att lägga livspusslet i sin vardag och hylla invandringen så det finns inte i deras inskränkta sinnevärld att Sverige håller på att ruttna inifrån. Jag för egen del har svårt att se att den skärva av militären som finns kvar plus polisen skulle ställa sig på vår sida som har insett att det kommer att gå käpp rätt åt helvete med Landet och folket pga denna helt vansinniga invandring. Jag är av den uppfattningen att det blir upp till var och en av Svenska folket att sörja för sin egen säkerhet och i slutändan överlevnad. VI få som vill bevara vårt fädernes och fosterland så som VI en gång har upplevt det har inte mycket att hoppas på från den helt sinnesjuka värld som vi är en del av. Det finns mäktiga krafter runt om i världen som hyllar Lands och Folkförrädarna plus alla dess medlöpares invandravänliga och därmed också Svenskfientliga beslut.

    SvaraRadera
  2. Jag är säkert på att F Reinfeld har konverterat till islam, och i sin övertygelse till sin nya religion vill nu tvinga oss till islam. Varför annars C och MP tävlar nästan olka förslag inom islamisering här, för att göra sig till inför Reinfeld.

    SvaraRadera
  3. :-( I'm from Ukraine. How can I help to Sweden?

    SvaraRadera